Lahjoja puolin ja toisin (Kitarapojan synttärit)

CougarWoman

Kuten jo mainitsinkin, Kitarapojalla oli synttärit sinä lauantaina, jolloin hän saapui silmät ristissä luokseni. Hän täytti maagiset kaksikymmentä vuotta.

Jotenkin silloin, kun viime joulukuussa aloimme Messengerin välityksellä juttelemaan, en tajunnut, miten nuori Kitarapoika on. Jotenkin kuvittelin hänen opintopuheistaan, että hän oli jo jossain vaiheessa yliopisto-opintoja; ja voi taivas, kun tajusin, että ranskankielen sana lycée tarkoittaakin saatana lukiota.

Kitarapoika oli siis 19-vuotias, kun hän tunnusti minulle Ystävänpäivänä, että hänellä on little crush minuun; ja edelleen yhdeksäntoistakesäinen, kun se ihastus kasvoi joksikin paljon suuremmaksi.

Jossain vaiheessa lakkasin välittämättä ikäerosta. Jos jumalauta Ranskan presidentti Macronillakin on ns. puumavaimo 25 vuoden ikäerolla, niin miksi minun Kitarapojallani ei saa olla 22 vuotta vanhempaa naisystävää? Onko 64 ja 39 “parempi” ikä olla ikäeroinen pari, vai miksi minun ja Kitarapojan suhde tuntuu joitakin niin kovasti hiertävän?

Noh, en välitä ikäerostamme enää, enkä varsinkaan välitä siitä, mitä muut suhteestamme ajattelevat. En ole pitkään aikaan ollut yhtä...hmmm, rakastunut? 

Mutta takaisin synttäreihin.

Olin ostanut Kitarapojalle rannekorun, sillä olin nähnyt hänen lähettämistään kuvista, että hän tykkäsi käyttää niitä. Lisäksi kutoa ähersin hänelle villasukat – Marokon talvi saattaa lyhykäisyydestään huolimatta olla yllättävänkin kylmä (ihan miinusasteille asti), eikä taloissa ole useinkaan lämmitystä.

Vanha kunnon 7 Veljestä - lanka. Ja juu, päättelin sukat.

Kitarapojan kunniaksi on sanottava, että hän rakasti enemmän itse tekemiäni villasukkia kuin rannekorua (joka oli aika kallis), sillä ensiksi mainitut olivat minun itseni hänelle tekemät. Awww. Mutta tykkäsi hän tietysti rannekorustakin (joka muuten näkyy tämän postauksen kuvassa jo - kuvassa siis on oikeasti Kitarapoika eikä jonku interwebskin randomheebo).

Ja toki syntymäpäivien kunniaksi menimme myös ulos syömään. Päädyimme paikallisten suosiossa olevaan, tajineja tarjoilevaan ravintolaan vieressä olevan, enemmän turistien suosiman eurooppalaisvaikutteisen ravintolan asemesta. Minä sähläsin urhoollisesti sormiruokailun (heh) parissa, Kitarapoika kyyditti lihaa leivänsyrjällä suuhunsa jo varsin tottuneesti. En ihan periaatteestakaan halunnut koskea minulle varta vasten tuotuihin haarukkaan ja veitseen (en perkele ole turisti, osaan syödä oikeaoppisesti käsin nih!). Ruoka oli taivaallista, ja maksoi nelisen euroa per nuppi.

Myöhemmin Kitarapoika tunnusti, kun harmittelin taaperoikäisen taitojani käsiruokailussa, että hänellä puolestaan olisi luultavasti ollut vaikeuksia haarukan ja veitsen käytössä.

Kun menimme illalla nukkumaan, Kitarapoika käpertyi ihan kiinni minuun ja kuiskasi ujosti: I have never slept with a woman before. Tajusin, että hän todellakin tarkoitti konkreettisesti nukkumista, muusta puhumattakaan. Suutelimme ja koskettelimme, mutta kakkospesää pidemmälle emme päätyneet. Ja se oli ihan fine siitäkin huolimatta, että jouduin pistämään peliin koko itsehillintäni, etten olisi repinyt häneltä housuja jalasta ja ottanut, mitä niin kovasti olisin halunnut, semminkin kun hänen huulensa ja kätensä vaeltelivat rinnoillani ja vatsallani haparoiden, mutta niin hyvältä tuntuen.

Jo kotiuduttuani keskustelimme kyseisestä yöstä, ja sanoin suoraan, että olisin halunnut rakastella hänen kanssaan. Facepalm: niin hänkin olisi halunnut, mutta ei vain tiennyt, miten olisi ottanut seuraavan askeleen – ja minä puolestani en halunnut olla hänen ensimmäisellä kerrallaan se aloitteen tekevä osapuoli. Kitarapoika ei siis varsinaisesti halunnutkaan odottaa, kuten oletin; hän vain yksinkertaisesti ei osannut edetä. Daaammmmnnnnn!!!!

Päädyimme kuitenkin molemmat siihen johtopäätökseen, että oli ehkä puolin ja toisin ihan hyväkin, ettemme harrastaneet seksiä ensitapaamisellamme; nyt ainakin tiesimme, että tunteemme eivät perustuneet pelkkään himoon. Rakastella ehtisimme seuraavallakin tapaamiskerralla, joka on alustavasti sovittu ensi keväälle. Tuskin maltan odottaa – mutta aion odottaa kuten hänkin; niin paljon ehdin hurahtaa häneen sen vuorokauden aikana, jonka saimme viettää yhdessä. 

Aamulla heräilimme verkkaisesti vailla kiirettä; juttelimme, halimme ja suutelimme. Kitarapoika kurottautui ottamaan rannekorunsa yöpöydältä, otti käteni ja pujotti yhden omistaan siihen.

“That suits you really well. Wear it always, will you?”

Olisin muutenkin pitänyt rannekorua aina, sillä joka kerta kun katson sitä, se muistuttaa minua tuosta aamusta, Kitarapojan hymystä, unensikkuraisista silmistä, pörröisistä mustista hiuksista, ranskanvoittoisesta englannin aksentistaan ja pehmeästä äänestään; hänen tuoksustaan ja vahvoista käsivarsistaan ympärilläni. Osa “timanteista” on jo tippunut, mutta tällä hetkellä tämä koru on minulle rakkain ja kallisarvoisin esine ikinä, enkä edes halua ottaa sitä pois.

...Mutta koru on myös niin tiukkaan nyöritetty, etten yksinkertaisesti myöskään saa sitä pois.

Kommentit

Parisuhteetonta

Hyvää synttäripäivää hänelle! <3 On niin mieletöntä päästä elämään rakkaustarinoita! Arvostavia, kauniita ja kiihkeitä. Millainen kevät teille onkaan luvassa, mjau!

Vierailija (Ei varmistettu)

Parasta Macronissa (no sen lisäksi, että presidenttinä ei ole Le Pen!!) taitaakin olla juuri tuo, rakastavaisten ikäeron NÄIN PÄIN tekeminen edes vähän enemmän salonkikelpoiseksi.
Pienin askelin asenteet muuttuvat.

m43 (Ei varmistettu)

No huh! Good for him... vaan meille lukijoille tulee nyt tylsä talvi... :(

Vierailija (Ei varmistettu)

Ikäerosta on todettava, että kyllä se vain on hieman eri asia onko kyseessä kaksi aikuista ihmistä vai aikuinen ihminen ja vasta aikuistumassa oleva ihminen. Suhde voi silti olla hyvä ja molemmilla on siinä hyvä olla, mutta onhan se nyt eri asia jos toiselle kaikki on uutta ja toiselle vain sillä tavalla uutta, että nyt kyseessä on uusi ihminen, mutta kokemusta erilaisista suhteista jo löytyy.

Minulle riittää, kun seuraan teinimaailmaa omien ja sukulaislasten kautta tai muistelen omaa nuoruutta ja sen aikaisia säätöjä ja parisuhdekokeiluja. Oman miehen kanssakin välillä menee tietty teinivaihde päälle eli ei olla vain tylsiä perheenisiä- ja äitejä. Ja täytyy sanoa, että itse en toivoisi siskonlapsen deittailevan huomattavasti itseään vanhempaa ihmistä. Ehkä nämä kommentit ikäerosta kumpuavat tällaisista näkökulmista.

CougarWoman
CougarWoman

Totta turiset - ja tuo on yksi syy (so. että toinen on vasta aikuistumassa ja suht kokematon ihmissuhteissa - tosin sillä on ollut kaksi tyttöystävää, mutta kulttuurisyistä seksi ei ollut kuvioissa), miksi olen itseasiassa ihan tyytyväinen, ettei menty "kaikkia pesiä" läpi ensitapaamisella. Olen erittäin tietoinen siitä, että ihmisen aivotkaan eivät ole valmiit kuin vasta n. 26-vuotiaana, ja sen takia, vaikka paneudunkin tähän suhteeseen ns. tositarkoituksella, en ole kiirehtimässä (tai vaatimassa) mitään. 

Ja jotenkin se, että suhteen toinen osapuoli on tosiaan vielä kovin kokematon, asettaa mulle tavallaan extrakompassin emotionaalisella ja vastuun tasolla. Eli olen jotenkin vielä extravarovaisempi siinä, mitä puhutaan, kun puhutaan tulevaisuudesta. Ja (jos ja) kun sitten seuraavalla tapaamisella mennään fyysisestikin uudelle tasolle, se tapahtuu vain, mikäli olen oikeasti valmis jatkamaan suhdetta. Eli tavallaan en itse tässä vaiheessa sulje mitään (!) pois, mutta pidän nämä tuntemukset hyvin pitkälti vain ominani. 

Äääh, selitinköhän nyt todella epäselvästi..? 

PiiaPunk (Ei varmistettu)

Samaa mieltä. Itse kokeilin eron jälkeen suhdetta 18v nuoremman miehen kanssa, ihan sillee tosissaankin, mut näin jälkikäteen ajateltuna ei ollut kovin.fiksu veto. Noh, tulipa kokeiltua sekin, mutta ei enää ikinä suhteeseen keskenkasvuisen kanssa.

CougarWoman
CougarWoman

Miksei ollut fiksu veto? (Siis ihan oikeasti kiinnostaa, että missä meni vikaan?)

Vierailija (Ei varmistettu)

Veikkaisin, että toisen osapuolen keskenkasvuisuus on tullut esteeksi. En itsekään voisi kuvitella seukkailevani jonkun nuoren kanssa juuri siksi, etten ole samalla aaltopituudella heidän kanssaan.

CougarWoman
CougarWoman

Mutta mitäs sitten, jos meidän tapauksessa se nuorempi osapuoli jo valmiiksi tuntuu olevan "pikkuvanhempi", vakavampi ja muutenkin fiksumpi ja loogisempi kuin minä? Mä luulen, että keskenkasvuisuus ei ole aina iästä kiinni. :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kysymys? Olen 40-vuotias naimisissa oleva toimitusjohtaja. Minulla on suhde toimistossamme työskentelevään naispuoliseen harjoittelijaan, joka on juuri 19 vuotta täyttänyt (hyvin kypsä ikäisekseen). Hän tulee uskonnollisesta perheestä, jossa ei suvaita esiaviollista seksiä. Tapaamme pääsääntöisesti hotellissa tai kesämökilläni, minä maksan aina kaikki kustannukset. Onko tämä kaikille tämän blogin seuraajille ok?

CougarWoman
CougarWoman

Keksitpäs hienon teoreettisen esimerkin minun tilanteeni pohjilta :D Jään odottamaan vastauksia. Mainitsethan myös oman sukupuolesi, niin ei jää siitäkään epäselvyyttä? :) 

TeeJii (Ei varmistettu)

Niin tosiaan, mies olen. Tämä ei ole teoreeettinen esimerkki vaan täyttä totta. Olen toki ennenkin ollut ulkopuolisessa suhteessa, mutten näin nuoren naisen kanssa. Ja uskokaa tai älkää, niin "love is in the air" :) Firman osakeomistuksista johtuen avioero ei tule kysymykseen...

CougarWoman
CougarWoman

Ah, siinä tapauksessa onnea loveen! Ja - en nyt ole blogin lukija, mutta mun mielestä niin kauan kuin peli on selvä molemmille ja kumpaakaan aikuista ihmistä ei pakoteta/painosteta mihinkään niin mitäpä tuossa. :) 

TeeJii (Ei varmistettu)

:) näyttää siis siltä, että suomalaiset ovat suvaitsevaista kansaa - miespuumakin on ihna jees! Olen siis Jaguaari!

m43 (Ei varmistettu)

Minullakin on kysymys, ihan mielenkiinnosta: tietääkö tämä "kitarapoika" "ykkösmiehestäsi"? Veikkaan, ettei..?

CougarWoman
CougarWoman

Totta kai tietää ja on tiennyt alusta asti...

m43 (Ei varmistettu)

No hyvä juttu, että pelataan avoimilla korteilla :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko hänelle tämä sitten ihan ok, jos kuitenkin itse on kasvanut sellaiseen kulttuuriin, jossa ei seksiä ennen avioliittoa eikä varmaankaan myös avioliiton ulkopuolista? Ajatteleeko hän, että tulevalla vaimollaankin voi olla joku seksisuhde ennen avioliittoa? Itse en länsimaalaisena naisena voisi ihastua mieheen, joka ei salli naisille samoja juttuja kuin miehille/itselleen. Ja muutenkin minusta liikutaan vähän heikoilla jäillä, jos toisella on näin erilainen tausta. Toki miehellä ei kai ole muita riskejä kuin korkeintaan oma katumus nyt tai myöhemmin.

CougarWoman
CougarWoman

No ilmeisesti on, olihan jaksanut viestitellä mun kanssa jo kymmenisen kuukautta ennen tapaamista :) Ja siis - Kitarapoikahan ei ole "harjoittava muslimi", käy moskeijassa vähän samaan tapaan kuin minä kirkossa; vain suurien juhlien aikaan. Ja, kuten myöhemmin kävi ilmi, esiaviollinen seksi on enemmän kuin ookoo :) Ei mulla ole ikinä ollut sellaista fiilistä, etteikö hän "sallisi" mulle jotain. 

m43 (Ei varmistettu)

Heh, on kyllä mielenkiintoinen kuvio: nuori muslimipoika + naimisissa ja avoimessa suhteessa oleva puuma. Yksi yhteinen (seksitön) yö takana ja seuraava(t) suunnitteilla puolen vuoden päähän. Seksiä haluis molemmat ja ainakin nainen on korviaan myöten rakastunut. Tulee olemaan aika kärvistelyä seuraavat puoli vuotta - ainakin jälkimmäiselle :D No ehkä pojallekin, kenties seksin saaminen ko. maassa ei ole hänelle helppoa, päinvastoin kuin länsimaissa.

Mielenkiintoisinta ehkä kuitenkin on miettiä, mitä kumpikin tästä suhteesta haluaa? Ainakin aina aikaisemmin puuma on vakuuttanut, ettei ykkösmiestä jätä - vai onko nyt käsillä jotain sellaista, että on sen aika? Yhteiselo marokkolaisen lukiopojan kanssa? Miksei, kyllä sellaisiakin liittoja varmasti on. Mitäs poika sitten haluaa? Vaimoa vai lomaseksiä? Ehkäpä jälkimmäistä, jos kerran tietää avoimesta suhteesta.

Henkilökohtaisesti en kyllä noilla lähtötiedoilla lähtisi tuollaiseen etä/lomasuhteeseen, joka tuntuu ainakin puuman kirjoittelun perusteella sitovan noin vahvasti emotionaalisesti. Jollei sitten oikeasti aio aloittaa vakinaista suhdetta ko. ihmisen kanssa ja tämä taas tarkottaisi jomman kumman muuttoa toisen maahan. Ja sen ykkösmiehen jättämistä.

No, talven aikana saanemme tietää asiasta tarkemmin... ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tarkoitin hänen tulevaa vaimoa, jos sellainen aikanaan tulee ja joka ehkäpä kuitenkin on muslimi. Tuskin on ajankohtainen asia juuri nyt.
Sitä en epäile etteikö hän sulle sallisi mitä tahansa, olet monessa mielessä eri tapaus kuin vaikkapa se tuleva vaimo.

CougarWoman
CougarWoman

Aaa, tajusin väärin - sori! Ehkä mä olen se tuleva vaimo ;P 

Mutta vakavasti puhuen, en usko että Kitarapoika olisi niin kaksinaismoralisti, että vaatisi vaimoltaan neitsyyttä, jos ei itsekään enää ole. Marokossa toisaalta on käsittääkseni vähän tuplastandardit sille, mitä naiset ja miehet "saa" tehdä, eli ihan asiallinen pohdinta! :) 

HannaHHoo (Ei varmistettu)

Eli nyt kun mielikuvitus loppui asentojen ja välineiden ja ilmeisesti muunkin suhteen panemisen osalta, niin on siirrytty tosirakkauksiin. Moneskohan tää nyt jo on? Se turvapaikanhakija, se toinen siellä avustustyössä, oliko joku vielä? Jep. Ja siis ykkösmiehelle on jees istuskella kotona odottamassa kun vaimo juoksee maailmalla vuroin panemassa, vuoroin rakastumassa? Niin impotenttia miestä ei olekaan, ellei sille oo samalla tehty lobotomia.

Toinen on rakastunut, eikä tiedä, mitä tehdä, seksiä tekisi mieli, mutta kun uskontokin...Ei se uskonto sit kiellä sekaantumasta aviossa olevaan vääräuskoiseen? Nää jutut on niin silkkaa soopaa, kun olla ja pääsee, itse käyn lukemassa huvikseen, kun katson montako selitystä aina löytyy, kun Puuma jää teksteissään valheista kiinni.

Mitä siihen Macroniin ja Brigitteen tulee, niin eipä ne oon panemisistaan blogeja kirjoitelleet. Joo, en oo tiukkis, seksi on ok, kun kaksi täysi-ikäistä ja täysipäistä sitä keskenään harrastaa yhteisestä suostumuksesta, mutta ei sitä ole välttämätöntä julkisesti kertoa, ainakaan muiden osapuolten suostumuksetta. Enkä sittenkään kertoisi, jotkut asiat nyt ei vaan kuulu muille.

CougarWoman
CougarWoman

Mua on aina kiiinnostanut, millä motiivilla ns. vakkarilukijat, jotka eivät usko tätä todeksi, käyvät lukemassa blogiani. Kiitos, kun selvensit omaasi. <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Miksi kukaan katsoo hömppäsarjoja töllöstä viikosta toiseen? Samasta syystä tätä luetaan. Vinkki, laita kuva marokkolaisesta viinilasista ja käsistänne, niin taas voimme spekuloida, että olikohan se sittenkin oikeesti käymässä siellä...

CougarWoman
CougarWoman

:D Niin, koska mun ykkösprioriteetti sille ajalle, jonka vietin Kitarapojan kanssa, oli ottaa kuvia, jotka saavat mun blogin lukijat vakuuttuneeksi siitä, että tämä on totta? 

Vierailija (Ei varmistettu)

Itselle muistoksi kuvia yleensä otetaan. Yo. vinkki oli tuottajamainen kommentti, klikkilisää. Tosin Iltalehden artikkeli kyl tuotti taatusti jackpotin, joten ihan heti ei uusia mainoskikkoja tarvii. Mutta korvan taakse tulevaisuuteen ;-)

CougarWoman
CougarWoman

Mutta kun en mä halua klikkilisää :) Otin itseasiassa vain yhden kuvan koko Kitarapojan vierailun aikana, muistot on enemmän muihin aisteihin perustuvia. ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ja blogia mainostetaan Iltalehdessä siksi että...?

CougarWoman
CougarWoman

Siksi että toimittaja halusi linkata blogini. Suostuin haastatteluun puumasuhteiden tunnettuuden lisäämiseksi (ja sen myötä ehkä tiettyjen tabujen poistamiseksi). 

Mua on haastateltu tässä vuosien mittaan myös Hesariin, Gloriaan ja Kauneus&Terveys -lehteen, muutamia mainitakseni. Aina nimettömänä ja IL:n juttua lukuunottamatta ilman blogilinkkiä. 

CougarWoman
CougarWoman

Niin impotenttia miestä ei olekaan, ellei sille oo samalla tehty lobotomia.

Meinasin poistaa sun koko kommentin tämän lauseen takia, mutta jätän sen tänne ihan siinä toivossa, että oppisit jotain. Toivoisin, että yrität muistaa, että tämä on minun blogini; ja kuten itsekin kommentissasi totesit, se on ilmeisesti silkkaa soopaa. Minua saat arvostella niin paljon kuin haluat, mutta toivoisin, että et haukkuisi läheisiäni. Tulevaisuudessa pidätän oikeuden poistaa kaikki tämän kaltaiset kommentit välittömästi ja ilman perusteluja. 

Mä en muuten ole missään vaiheessa sanonut, että Kitarapoika olisi harjoittava muslimi. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Uh, tähän osui nyt esimerkki, miten uusi keskelle blogitekstiä aukeava mainos voi olla... no asetelmaltaan karu? En nyt tiedä, mutta noin kärjisttysti, kun tekstissä hekumoidaan rakkaudesta nuoreen jannuun ja tuon villasukkakuvan alle aukeaa Unifecin mainos "Auta lapsia joka kuukausi!"

CougarWoman
CougarWoman

:'D Anteeksi että repesin, aika karu kyllä!!! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.