Lähtölaskenta

CougarWoman

Ei nyt siis mikään "final countdown" ole kyseessä kuitenkaan; päätin vaan aika ex tempore jutellessani Kitarapojan kanssa varata lennot Marokkoon, ja sitten menin ja varasin! (Äiti - tiedoksi vaan.) 

Kitarapojan viisumia ei myönnetty (ullari), joten vuori menee sitten Muhammedin luo. 

Lomaräpsy viime vuodelta.

Lentojen lisäksi olen jo nohevana tyttönä varannut vuokra-auton ja majoitukset, ja enemmän tai vähemmän sopinut, milloin ja missä tapaan Kitarapojan. (Nää on aina vähän tämmösiä no joo tulen noin siihen aikaan about sinne ehkä. Ja oikeassa elämässä tuntia myöhemmin ja toiseen paikkaan. Ihanaa kun ihmiset on yhtä täsmällisiä ympäri maailman.)

Yhteinen loma Kitarapojan kanssa!

Lomasuunnitelmiin kuuluu muun muassa vaellusretki ja yöpyminen berberiteltassa. Olen varautunut koitokseen ostamalla kosteaa vessapaperia (puskakakka, tuo romantiikan kulmakivi) ja googlettamalla, miten myrkyllisiä isot mustat skorpionit oikeastaan ovatkaan. 

Alle kolmen viikon päästä kärvistelen siis liki neljänkymmenen asteen helteessä, syön vuohta avotulella ja läträän SPF 50 -aurinkorasvaa. Ja luultavasti kakkaan sinne puskaan.

En yhtään tiedä, mitä odottaa - viimeisestä tapaamisesta on jo aikaa, emmekä silloin ehtineet olla yhdessä kuin vuorokauden verran. 

Mutta luulen, että asiat saavat tällä kertaa selkeyttä. 

Kotimaanuutisissa: Taiteilija tulee taas yökylään lauantaina; suunniteltiin tehdä joku kiva kaupunkiekskursio iltapäivästä ja jatkaa siitä kämpille syömään ja muutenkin nauttimaan.

Lisäksi sovin maanantaiksi tapaamisen rakennusurakoitsijan kanssa -  ajattelin remppauttaa katon tänä kesänä, sitä kun ovat visuaalisen arvion mukaan viimeksi ihmiskädet koskeneet varmaan joskus Pähkinäsaaren rauhan aikaan 70-luvulla, ja se pysyy oman arvioni mukaan nykyisessä tilassaan kasassa vain pyhällä hengellä. Tähän liittyen: onko kellään kokemusta aurinkopaneeleista (katto etelään ja kun kerran tehdään niin tehdään sitten kunnolla)?

 

Kommentit

HD (Ei varmistettu)

Mulla on ollut aurinkopaneelit 2.5 vuotta. Tähän mennessä tuotto on ollut yli 9MWh, piikkiteho on 5,6 kWH. Suosittelen lämpimästi.

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos! Mullehan noi luvut ei sinällään sano yhtään mitään, mutta olen hengessä mukana ja nyökyttelen muka osaavan näköisenä. :D Oletko siis ihan energianeutraali sähkön suhteen plus jää vielä ylikin, vai miten? 

m43 (Ei varmistettu)

She's back! Love it! :)

CougarWoman
CougarWoman

Ihan piti nauraa ääneen tälle! Kiitos <3 

Naislaif
Naislaif

Paras loma on ihan mikä vaan loma!

Minäkin teen omia pieniä lomia lomani sisällä ja se on niin hienoa. Odotan komea yötä majakkasaaressa, yksin.

Ihanaa lomaa sinulle <3

CougarWoman
CougarWoman

Ooh, majakkasaari ja valittu yksinäisyys kuulostaa ihanalta, nautihan <3 

Kiitos <3 

Vierailija (Ei varmistettu)

Love your blog! &lt;3 Löysin vahingossa muutama kuukausi takaperin blogisi: kahlasin tekstit kesäkuusta -13 tähän päivään alta aikayksikön. Oli blogisi sitten faktaa tai fiktiota (minulle se on faktaa) olen tykännyt - ja tykkään sun rohkeudesta toimia, niin kuin olet toiminut. Vähän vastaavassa elämän tilanteessa olevana (siis missä olit aiemmin: seksittömässä liitossa) rohkaistuin lukemani perusteella itse tekemään tilanteelleni jotain haaveilujen sijaan. Enkä ole kyllä katunut hetkeäkään tai yhtäkään seikkailua. Kiitos sulle siitä ;)
Kaikkea hyvää sulle ja hyvää lomaa - ihanaa, että pääset kitarapojan luokse!! :)

Sunshine2018 (Ei varmistettu)

Puhtaasta lähimmäisen rakkaudesta sanoisin, että elämäsi ei ole päättymään todellakaan hyvin tätä rataa. Jos jonkun pitäisi tulla ja löytää elämäänsä Jeesus, niin sinun. Himosi johtavat sinua ja varmaan suututtaa, että joku sanoo näin. Nim. totuus ei pala tulesskaan.

CougarWoman
CougarWoman

Ei suututa. :) Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä - kuten myös oikeus elää elämäänsä siten, kuten itse tahtoo. Minä olen valinnut elämäni ilman Jeesusta, vaikka toki Hänet minulle aikoinaan esiteltiin osana kotikasvatusta ja rippileirilläkin. Nim. se joka on synnitön, heittäköön ensimmäisen kiven.

Vierailija (Ei varmistettu)

'Älkää tuomitko ettei teitä tuomittaisi'
Kyllä vaan itsesi pitäisi olla aika huolestunut itsestäsi eikä muista, siis mihin itse käytät elämääsi:toisten tuomitsemiseen ja neuvomiseen!!! Käy sääliksi sinunlaisia ihmisiä, minkälaisessa umpiossa elättekään!

Mällikallo (Ei varmistettu)

Jo Mana Mana -yhtyeen Jouni Mömmö kirjoitti kappaleen 'Totuus palaa', joten saapa nähdä sitten palaako totuus vaiko ei. Mutta se on varmaa, että jos vielä nykyihminen perustaa elämänsä satujen varaan, maailma voi palaa ennemminkin kuin totuus.

CougarWoman
CougarWoman

LOL :'D 

Kommentoi