Lomavalmisteluja (ja vähän T:stäkin)

CougarWoman

Disclaimer: First World Problems

Is it just me, vai onko kaikilla muillakin lomavalmisteluista enemmän stressiä kuin leipätyöstä? Ensi viikolla olisi tarkoitus suihkaista aurinkoon sataprosenttisesti naisseurassa, ja ottaa irtiotto niin töistä, blogista kuin miehistäkin (no jaa, never say never...heh). Mutta ensin - ne lomavalmistelut

Viimeisen viikon aikana olen hiki otsassa pyykännyt kesävaatteita, tehnyt listaa mukaan otettavista tavaroista (sekä karsinut mukaan otettavien korkokenkien määrästä) ja tarkistanut, että rokotukset ja matkavakuutus ovat kunnossa sekä passi vielä voimassa.

Olen selannut e- ja äänikirjavalikoimaani ja täydentänyt sitä tarpeen mukaan; mutta meinaan kyllä pakata ihan oikean kirjankin – mukaan valikoitui Johan Theorinin Sankta Psyko.

Keksin, että haluan uudet bikinit (kyllä, käytän bikineitä täysin surutta; minulle bikinikunto tarkoittaa sitä, että laitan biksut päälle, holvaan kehoni suojaavalla bronzerilla ja parkkeeraan itseni altaalle/rannalle hyvän kirjan ja vielä paremman cocktailin kanssa), joten nekin piti käydä shoppailemassa; ja huomasin (onneksi), että luottokorttini on, turhan useasti väärän tunnusluvun syötettyäni, blokattu. Pääsin siis myös käymään lounastunnilla pankissa. Samalla reissulla täydensin vitamiini- ja maitohappobakteerivarastonikin, kun kauppa sattui matkan varrelle.

Vakkarikosmetologini päätti ponkaista maailmaan potran poikavauvan viime viikon lopulla, joten minun tuli löytää tilapäinen korvike (en todellakaan lähde aurinkolomalle ilman pedikyyriä ja vasta lakattuja sormen- ja varpaankynsiä, siis oo-äm-gee!), joka täällä periferiassa oli aikamoinen saavutus. Tajusin myös lähettää kukkatervehdyksen tuoreille vanhemmille - Interfloran mukaan kimpun mukana tulee pieni pehmonalle <3

Kampaaja-aika oli jo onneksi skeduloitu; pääsen töistä suhaamaan tukka putkella suoraan värjäykseen ja leikkaukseen.

Sitten onkin aika suhata samalla vauhdilla kotiin, suihkutella ja sheivailla, ehostella ja föönailla, hepenöityä ja näyttää pirteältä T:tä varten. (Joka tosin ounasteli voivansa olla vähän nuutunut, sillä tulee tyyliin suoraan salilta, sillä “treeneistä ei jousteta”. Minun rivoriittamainen “mä sulle treenit näytän” ei jostain syystä ottanut vastakaikua.)

T aloittaa huomenna muuttonsa omaan asuntoonsa, ja aikoi sitä juhlistaakseen saapua shampanjapullon kanssa. Jej, shampanjaa! Jännittää myös, minkä sortin muita tuliaisia T:llä on mukanaan. Tällä en nyt viittaa sukupuolitauteihin (joka oli oma ensimmäinen assosiaationi tuon lauseen kirjoitettuani), mies selvisi testeistä puhtain paperein.  

Yritin udella, minkälaiseen kämppään T nyt sitten oikeastaan muuttaakaan.

“Tulet sitten itse katsomaan.”

Voi toista kun toinen on niin ihq. Saatan ihan vähän salaa ikävöidä ajatella T:tä maatessani biitsillä ensi viikon loppupuolella.

Ja kyllä – Puuseppäkin on edelleen kuvioissa. Mutta nykyään vähän säästöliekillä. En ole häneen yhtään vähemmän viehtynyt, mutta kai sanonnassa “poissa silmistä, poissa mielestä” on sittenkin jotain perää.

Lopuksi kysymys, rakkaat blogini seuraajat, T:ltä, joka loukkaantui hieman kuullessaan, että häntä epäiltiin mielikuvitukseni tuotteeksi:

“Minkälaisia todisteita vaatisivat, jotta uskoisivat, että olen oikeasti olemassa?” 

Kommentit

Naislaif
Naislaif

Minulla on turkoosit  bikinit. Ne ovat kauniit ja verhoilevat vartaloani juuri sopivasti. Ne saavat oloni tuntumaan naisellisia.  Ostin ne toissakesänä ( ensimmäiseni) ja en enää käytä kokouikkaria. 

Olen myös siis aina bikinikunnossa. 

T: le onnea oman kodin johdosta. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Okei :D Minä kun lähden lomalle, se menee näin; Pakkaa matkalaukkuun mekko, toppi, hame, bikinit ja hammasharja. Tarkista, että passi ja lentolippu ovat mukana. Lähde matkaan.
Loput saa hankittua kohteesta, jos on pakko.
Olen 34-vuotias nainen.

CougarWoman
CougarWoman

Noin mäkin lähdin lomalle nuorempana ennen ;) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Juu, it might not be only you, but it's certainly not me. Lennot buukataan kuukausia etukäteen. Mut majoituksen voi hyvin katsoa muutama päivä ennen. Pakkaaminen on niin nopea toimitus, ettei sitä kannata edes mainita.
Ja koska tyylini on "luonnonkaunis" olen aina valmis. Sääret ehtii sheivata paikan päällä. Ja saa niitä bikineitä paikallisesta minimarketistakin.. tai jos ei saa, topin voi vääntää huivista ja shortsit ja pikkuhamekin käyvät hyvin rannalla.
Sitten on kiva vieraan maan tullissa huomata että kas tänne tarvitaan näemmä viisumia. No, sekin järjestyy käteisellä, jota on hyvä olla.
Haluaisin kyllä suunnitella vähän enemmän, mutta se ei tapahdu.
Olen 51-vuotias nainen.

CougarWoman
CougarWoman

Heh, kukin tyylillään! Mä yleensä vaihdan jo koneessa vähän ennen laskeutumista jonkun mekon/hameen päälle, eli en voisi kuvitellakaan astuvani lomakohteen kamaralle karvaisin säärin. 

Viimeksi aurinkolomalla ollessani katselin paikallisen kaupan bikinitarjontaa ja totesin, että käsitettä F-kuppi ei siellä tunneta, joten se siitä :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mäkään en ymmärrä näitä "ostan kaiken paikan päältä" -ihmisiä. Osin juuri siksi, että näillä ryntäillä sopivan kokoisten bikinien ostaminen voi vaatia kuukausienkin pituista metsästämistä (ja ei, en löydä kanarian minimarketeista edes huonosti istuvia bikineitä jotka peittäisivät edes nännit), mutta osin myös siksi, että en ymmärrä, kuka haluaa viettää lomansa siellä minimarketissa pyörien, kun voisi maata rannalla.

TTT (Ei varmistettu)

Selvisi testeistä, eli nyt painatte paljaalla T:n kanssa?

EvaDo (Ei varmistettu)

Mieheni ja minäkin kävimme testeissä, puhtaat ja silti painamme kondomeilla. Olisin lievästi huolissani Puuman järjestä jos hän painaisi paljaalla T:n kanssa ilman että T olisi luvannut olla vain ekskluusivisesti hänen kanssaan.

Puuma hei, miksi ihmisiä kiihottaa se tieto että painat paljaalla jonkun häiskän kanssa?

CougarWoman
CougarWoman

Joo siis nuo testit ihan vaan varmuuden varalta, kondomitkin kun joskus pettävät. Eli niitä käytetään tietysti edelleen (ja syön myös e-pillereitä juuri siksi, että kondomit eivät ole satavarmoja - kuten eivät tietysti pilleritkään, mutta todennäköisyys raskaaksi tulemiselle pienenee kuitenkin), tämä testeissä käyminen on vaan jotenkin mulle semmonen juttu, että niissä käymistä pyrin aina pyytämään, tulee jotenkin turvallisempi olo.

Ja ei mitään hajua!! :'D 

EvaDo (Ei varmistettu)

KALSARIKUVA! Siis T:n kalsareista ilman että mies on kuvassa, I don't mind jos se on kalsareiden sisällä. :D Ennen ulkomaille lähtöä usein etsin hyvän kirjan koneeseen mutta yleensä tulee kaikkee muutakin rahanvaihto, pakkaus, hyvän laukun löytäminen, kenkä dilemma, vaatetus dilemma, tarvittavat rasvat pikkupurkkeihin, meikit..u name it. :D Lähtöä edeltävänä yönä en saa unta kun olen varma että nukun pommiin. :D Uuh! Käytäthän kiitos jotain Biosoliksen aurinkovoiteita niin ei tarvi tuhota rantojen koralleja/kasvistoa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan niinkuin Puumis ei voisi ottaa kuvaa mistä tahansa miesten kalsareista, vaikka Ykkösmiehen, tai ostaa kaupasta pökät.
Huonoin idea ikinä.

CougarWoman
CougarWoman

Jospa laitan siihen kalsarikuvaan tuon saman huivin, mikä on mun profiilikuvassa? :) Ja jos T suostuu, niin semmoinen kuva, missä se on itse niitten sisällä (luulen että voisi suostuakin, on se sen verran ylpeä kropastaan, haha). 

Sanne Välinen

Joooo !! 8)

EvaDo (Ei varmistettu)

Eikä ollu! Kato nyt miten se sai kannustusta etkä itsekään uskaltanut heittää hullumpaa. :D Oisko sit pitänyt pyytää jarrujälkistä kalsarikuvaa? Saada lukijat sylkäsee aamukahvit näytöllä pahoinvoinnin iskiessä? :D

Kuva lannevaatteesta huivista ja T huiviin kääriytyneenä. Kalsarit voi heittää nurkkaan!

Kyselijä (Ei varmistettu)

Käykö Puuma itse testeissä? Kerran hieman ihmettelin, kun muistelen että vaadit nörttipoikaa käymään testeissä tietyin väliajoin, mutta et itse ilmeisesti käynyt testeissä. Vaikka kumppani on puhdas, niin ei se sulje omia tauteja pois.

CougarWoman
CougarWoman

No itseasiassa pitäisi taas mennä. Olin itse jokin aika sitten ennen Nörttipoikaa käynyt, eikä mulla ollut ollut siinä välissä muita partnereita, eli aloitin puhtain paperein, ja (tietysti osittain virheellisesti oman terveyden kannalta) tuumin sitten että riittää, kun Nörttipoika käy, niin en ainakaan ole tartuttanut siihen mitään. (Siis jos olisin Ykköseltä jotain saanut itse.) 

EvaDo (Ei varmistettu)

Ois varmaan niin persiistä saada oma ukolta sellainen tuliainen! Mutta kaipa se on yllättävänkin yleistä. Vieläkö niihin testeihin mennessä pitää uhota maanneensa paljaalla afrikkalaisen miehen kanssa jotta saa kaikki mahdolliset taudit testaukseen? :D

Vierailija (Ei varmistettu)

No, ei!! O_o

Vierailija (Ei varmistettu)

Valitettavasti.... tai sit kysytään että käyttääkö kumppani ruiskuhuumeita

Vierailija (Ei varmistettu)

Höpsis ole kysytty tommosia vuosiin. Sen kun soittaa, varaa ajan ja käy testeissä. Jokaisella on oikeus niihin.

EvaDo (Ei varmistettu)

Joo on juu, mutta ainakin joillakin tk-asemilla Helsingissä eivät ottaneet muita kuin klamydian testaukseen ellei vaikuttanut hirveeltä horolta jolloin saattoi saada hiv:n ja tippurinki testattavaksi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Helsingin sukupuolitautiklinikalla testit otetaan, ilmaiseksi, ja kohtelu on asiallista.

Tiedoksi (Ei varmistettu)

Ei ole olemassa sellaista pakettia, joka saisi kaikki selville. Klamydia, tippuri ja hiv kuuluu perustutkimuksiin, mutta esim. kuppaan pitää olla jo oireita. Herpes ja kondylooma on myös diagnosoitavissa silmillä ja oireenkuvan avulla, testejä ei tarvita.

samassatilanteessa (Ei varmistettu)

Kumma, jos suomessa ei tosiaan saa kunnon testejä edes niin halutessaan.. nimimerkillä maassa, jossa itse asustan otettiin sp-tautitestejä pyydettäessä hepatiiteista ja hiv'stä lähtien kaikki mahdollinen vaikka oireettomana lääkärille meni. En edes tiennyt kaikkien testattavien tautien olemassaolosta. :D puhtain paperein onneksi kuitenkin selvisin. :)

Kun odotin ensimmäistä lasta neuvolassa testattiin hyvinkin kattavasti, myös kuppa. Oireena taisi olla raskaus...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.