Lukijapalautetta

CougarWoman

Saan ihan oikeasti viestejä vain tätä blogia varten perustamaani sähköpostiosoitteeseen. Saan niitä jopa aika paljon (useita viikossa).

Yhteistä lähes kaikille viesteille on se, että ne tulevat aina ja poikkeuksetta reippaasti alle 30-vuotiailta miehiltä. Ja että niissä ehdotetaan lähes aina tapaamista, usein salassa omalta tyttöystävältä. Joskus viestit tulevat kasvokuvilla, joskus krhm…muilla kuvilla.

Miehet oikeasti – enkä voi korostaa tätä tarpeeksi – tuikituntemattoman penis on aika epäesteettinen kapistus sekä ympärileikattuna että essun kanssa. En halua yleistää ja sanoa, etteikö maailman jossain kolkassa olisi naista, joka ei kokisi random-peniksen yllättävää ruudulle lävähtämistä – joskus jopa kesken työpäivää - eroottisena, mutta ainakin omalta kohdaltani voin todeta että viettely toimii paremmin ihan suusanallisesti ja vihjaillen. Jos haluan nähdä kuvan peniksestäsi, pyydän sitä kyllä. Muuten ei tarvitse vaivautua. Ei myöskään, vaikka kuvaan olisi verrokiksi ympätty Redbull-tölkki, eikä edes vaikka se tölkki olisikin kahdesta kuvassa esiintyvästä objektista se pienempi.

Joskus minulta kysytään, onko ystäväpiirissäni muitakin puumia (valitettavasti ei ole; sillä ystäväni ovat minua aika reippaasti nuorempia), tai voisinko neuvoa jotain baaria paikassa x, josta voisi “lohjeta vanhempaa naista”.  Juu, tokihan minä tiedän jokaisen puma-outletin ja suonikohjukäytävän paikkakunnasta riippumatta! Koko kansan puumamadame palveluksessanne. Luumusukkaviikot alkavat heinäkuun alusta ja kestävät menopaussiin asti.

Nuorin yhteyttä ottanut on ollut 17-vuotias. Kysyi kuppikokoani ja halukkuuttani alkamaan seksiopettajaksi. Vastasin, että kuppikoko on sitä luokkaa että mahtuu kaksi nespresso-kapselia kerralla jotta täti herää kunnolla aamuisin, ja kehotin juomaan maitoa ja pysymään koulussa.

Näitä ylläkuvailtujen kaltaisia viestejä tulee arviolta 95% kaikista saapuneet-kansiooni tulleista viesteistä.

Mutta se jäljelle jäävä viisi prosenttia.

Se jäljelle jäävä viisi prosenttia tulee naisilta. Jotkut minua huomattavasti nuoremmilta, toiset vanhemmilta; samanikäisiltäkin. Kaikkia yhdistää samankaltainen elämäntilanne – seksitön parisuhde. Totaalinen epätoivo ja uupumus omaan kelpaamattomuuteen naisena, vaimona, äitinäkin. 

Tuli ennen kaikkea yllätyksenä, että meitä on niin paljon; siitäkin huolimatta että aihetta on viime aikoina nostettu enemmän esille. Meitä on paljon, ja useammat meistä ovat vielä niin kutsutusti kaapissa; sillä on vaikeaa myöntää elävänsä seksittömässä avioliitossa naisena, joka ainoana kyseisen parisuhteen osapuolena haluaa seksiä  – miehethän tunnetusti haluavat nyt ja aina, ajattelevat koko ajan ainoastaan seksiä ja sitäkin vain peniksellään. Ellet kelpaa, vika on automaattisesti sinussa. Edes omalle partnerille ei tästä uskalleta avautua, vaan kärvistellään yksin ja itketään salaa tyynyyn muitten perheenjäsenten jo nukahdettua. Aamulla sitten taas tekopirteällä naamalla pala kurkussa eteenpäin; päivästä päivään, vuodesta toiseen.

Joskus minulta kysytään neuvoa. Jätän tarkoituksella vastaamatta selventäen, että minulla ei ole minkäänlaista seksiterapeutin pätevyyttä; ja että omat valintani ovat kaikkea muuta kuin suositeltavissa. Että täytyy vain tehdä siltä, miltä itsestä parhaiten tuntuu siten, että kehtaa katsoa naamaansa peilistä vielä huomennakin. Ja mikäli mahdollista ehkä myös siten, että niiltä peilistä kuvastuvilta kasvoilta on erittäin tarkkaan katsoessa myös luettavissa hienoinen hymynväre, lupaus suuremmasta, paremmastakin.

Arvostan tätä palautetta enemmän kuin voin sanoiksi pukea. Vaikka aihe sinällään on vaikea, on kuitenkin - paremman adjektiivin puuttessa - mukavaa lukea kohtalotovereista; ja tiedostaa että monille heistä tämä on ensimmäinen monista askelista kohti muutosta, ensimmäinen kerta kun uskaltaa pukea oman kaipuunsa sanoiksi asti. 

Kiitos. <3 

 

Kommentit

Gallup (Ei varmistettu)

Olen miettinyt tätä kohtalotoveriasiaa aikaisemminkin - ehkä siksi että olen itsekin yksi heistä. Nykyään seksiä tyrkytetään joka tuutista ja annetaan sellainen mielikuva, että kaikki "kunnolliset" ihmiset harrastavat sitä taukoamatta - niin kuukausi synnytyksestä kuin vielä kahdenkymmenen aviovuoden jälkeenkin. Tällaiseen mielikuvaan itseään verratessa ei liene voi paljon muuta tuntea kuin huonommuutta. Jos vain suinkin sopii niin haluaisinkin Puuman luvalla tehdä pienen lukijagallupin:

Tykkää tästä kommentista jos ET ole parisuhteessasi harrastanut lainkaan seksiä viimeiseen 2 kuukauteen.

Minä olen ensimmäinen tykkääjä :)

Pineapplehead

Entäs pian kahteen vuoteen?...

Gallup (Ei varmistettu)

Jep, meilläkin pyörähtää kohta kaksi vuotta täyteen. En kuitenkaan halunnut rajata gallupiani meihin kaikkein surkeimpiin tapauksiin vaan kaikkiin niihin, joilla seksi ei todellakaan kuulu viikko-ohjelmaan eikä edes kuukausiohjelmaan.

FFFifi
Fitness Führer

Mua kiinnostaa kovasti, että minkä verran ihmiset harrasti seksiä ennen kuin siitä tehtiin galluppeja ja tuutattiin joka suunnalta. Mulla ei ole asiasta mitään tietoa, mutta käsittääkseni ensimmäset tilastot ovat jostain 50-luvulta. Nykyisinhän kauhistellaan, että seksin harrastaminen vähenee koko ajan, syynä stressi ja kiireinen elämä ja älypuhelimet ja ja...

Minkä verran ihmiset harrasti seksiä silloin, kun siitä ei jauhettu koko ajan, eikä ehkä ollut ympäristön painetta siihen? Tai jos oli, niin ei nykyisissä määrin. Että onkohan tällä nykyisellä "ihmiset harrastavat seksiä niin vähän" -väitteellä mitään pohjaa, vai tuleeko vähäisyyden vaikutelma siitä, että olemme oppineet sen käsityksen, että seksiä kuuluu haluta ja harrastaa koko ajan?

Miiza

Tuo on juurikin mielenkiintoinen kysymys, että kuinka paljon tämä seksihypetys, jota joka tuutista nykyään tursuaa, on vaikuttanut ihmisten käyttäytymiseen ja käsitykseen siitä mikä on normaalia ja mikä ei.

Haluaisin nähdä ihan jotain tieteellistä (voiko sellaista olla) faktaa tästä. En oikein jaksa uskoa että ennevvanhaankaan on joka ilta pamputettu menemään kuin kanit.. Tai sitten olen väärässä.

FFFifi
Fitness Führer

Niinpä. Ihan jos Suomen oloja miettii jonkun aikaa taaksepäin, joka päivä on pitänyt tehdä ihan hirveästi töitä pelloilla ym. ja sitten on nukuttu koko perhe, kolme (tai enemmän!) sukupolvea samassa huoneessa jne., ainakin näin nykyihmisen näkökulmasta tuo ei vaikuta sellaiselta ympäristöltä, että ihan hirveästi koko ajan kiinnostaisi :D

Mutta onhan se suhtautuminenkin seksiin voinut olla ihan erilainen silloin, ja mulla ei todella ole mitään tietoa tästä asiasta. Olisi tosi mielenkiintoista tietää!

AH (Ei varmistettu)

Mä luulen, että ei ongelma ole se, että pitäisi mukamas harrastaa enemmän seksiä, koska sitä joka paikassa tuputetaan, vaan ongelma tulee siinä, että parin halut ei kohtaa ja toinen on koko ajan puutteessa.

FFFifi
Fitness Führer

Joo tän keskustelun tapauksissa kyllä, ja usein muulloinkin varmaan, mutta mietin tätä ihan yleisesti.

empuska

Kinseyn tutkimuksista voisi olla hyötyä, mutta toisaaltaan se riippuu paljolti, missä kohtaa seksiä alkoi tulemaan joka tuutista. 40-luvullahan ne vanhimmat tutkimuset oli tehty, käsittääkseni. Tosin täytyy paneutua oikein materiaaliin, kun se ei missään kauniissa statistiikka-PDF:nä ole.

Miiza

Ihanaa, että naiset ovat löytäneet lohtua blogistasi ja vertaistukea. Sen sijaan nuo miehet, voi oksennus (ei pahalla).

Mutta tuosta naisten suuresta häpeästä, joka tulee seksittömässä liitossa... Ongelma onkin siinä stereotyyppisessä kapeassa katsannossa, jota meille miehistä syötetään (iltapäivälehdet, naistenlehdet, tv-sarjat, elokuvat ja jopa ystävien kesken juoruillessa), että miehet olisi jotain yliseksuaalisia aina himoissaan hortoilevia seksikoneita. Toki miehistä löytyy niitä seksihullujakin, mutta kaiketi miehetkin ovat (suurimmaksi osaksi) vain ihmisiä ja elämässä tulee eteen tilanteita, tunteita jne, jotka vaikuttavat halukkuuteen.  

Ja tuo stereotypia on syöpynyt omaan päähäni ainakin niin syvään, että huolestun heti, jos meillä on kotona kuivempi kausi. Sitä saa oikein muistuttaa itseään siitä, ettei miehet ole seksin suhteen kovin paljon naisista eroavia ja kaikille tulee joskus sellainen olo, että "ei nyt".

saimah
Mintulle mies 2014

Pennarit on kivoja muta rumiahan ne on - ainakin tietokonescreenin kokoisena. Herreguuud! Innostuoisko oikeasti joku jamppa lähikuvasta naisen "siitä" ?! Naurattaa ajatus kun joku säätää redbull-tölkkiä ennen pennariselfietä. Vastaatko näille miehille mitään? Tyyliin "kiitos viestistäsi ja kauniista kuvasta.."

CougarWoman
CougarWoman

Mikä pahinta - innostuisi. Näitä "I show you mine you show me yours" -tyyppisiä ehdotuksia on kanssa tullut, eli hämähäkki väärinpäin tuntuu kiinnostavan. :D 

Olen tähän asti vastannut kaikille, vakio on "kiitos palautteestasi, mutta ei kiinnosta". ;)

Arska (Ei varmistettu)

Miehet ovat visuaalisia olentoja. Mikä pahaa siinä on, että "kirkkovene" kiinnostaa ;)

CougarWoman
CougarWoman

Niin ovat useat naisetkin. Eikä tässä edelleenkään ollut kyse siitä, että genitaalit olisivat sukupuolesta riippumatta jotenkin ällöttäviä, mutta ei_niillä_kannata_aloittaa. Loppupelissä penis on vain penis, ja vagina vagina. Ellei niille rakenna kontekstia, ei niistä myöskään kiihotu. Minulla ei esimerkiksi ole mitään sitä vastaan (päinvastoin), että NP joskus piristää päivääni "juhlakuntokuvilla". Mutta ne random-penikset...ei kiitos. 

cady
tuulta päin

Joku muukin siis saa kuvia peniksistä, surullista ja huojentavaa samaan aikaan. Osanottoni!
Omat penis-avautumiset löytyy täältä: http://www.lily.fi/blogit/ei-muistella-pahalla/anonyymi-penis-naytolla-mahdollisuus-vai-uhka

CougarWoman
CougarWoman

Hahaa, en siis ole ainoa! Osanotot takaisin ;) 

Ja sitten vielä se, että vaikka edes semmoinen ns. täydellinenkään penis ei ole itsessään alkkareita kostuttava, niin on myös niitä jotka ei tajua että "alapääselfieitä" ei kannata ottaa ja lähetellä, mikäli kuvan saatuaan joutuu ensin analysoimaan että onko tuo nyt joku eläin vai oikeasti osa ihmiskehoa:

http://www.lily.fi/blogit/cougarwoman/penismonologia-ja-vaginadialogia

 

 

cady
tuulta päin

Apua toi kuva :D pahoittelut jos oot saanu vastaavaa nähdä/kokea, mahtaa olla traumaattista!

Annn (Ei varmistettu)

Joo, mä olen joskus paljonkin deittaillut netissä. Ja usein tulee vastaan noita tyyppejä, joiden mielestä on hyvä idea lähetellä peniskuviaan. Vakka joskus olen hakenut seksiin painottuvaa seuraa, peniskuvat ovat silti siinäkin tilanteessa todella turn off!
Haluavatko nämä miehet tulla kohdelluksi pelkästään yhtenä ruumiinosana?

Mukana (Ei varmistettu)

Tämä vain yksi mahdollinen syy, mutta siis monille miehillehän tuo penis on rakkain ruumiinosa, joka tuottaa heille nautintoa ja iloa. Eli mies esittelee penistään, koska hän rakastaa sitä ja on ylpeä siitä (paljastelijat sitten vielä erikseen) ja kuvittelee, että nainenkin saattaisi nähdä sen yhtä ihanana. Siis ilman muuta tämä on todella naiivia, mutta osa miehistä on yksinkertaisia ja suoraviivaisia olentoja, joiden empaattiset kyvyt ovat aavistuksen vajavaisia. Kai ne sitten yksinkertaisuudessaankin ovat joidenkin naisten mielestä todella lutuisia, mutta onneksi tunne-elämältään todella fiksujakin miehiä löytyy.

TiinaL (Ei varmistettu)

Minä haluan ehdottomasti nähdä kuvan myös miehen peniksestä, kun olen etsimässä itselleni seksiseuraa netin kautta. En halua ostaa sikaa säkissä.

CougarWoman
CougarWoman

Siis toki! Mutta nyt olikin kysymys ajoituksesta, eli milloin sen kuvan toisen okulaarihemmotteluksi (?) screenille läväyttää. Kyllähän NP:kin välillä lähettelee K18-kuvamateriaalia, mutta ei tosiaankaan sillä aloittanut. Turvallisempaa siis odottaa, että nainen tosiaan pyytää sitä kuvaa ensin...

Ghostfire
Rainbows and unicorns

Huutonauroin ensimmäisen puolikkaan. Mutta se jälkipuolisko... ON siis TODELLA surullista ajatella, miten paljon yksin tässä maassa täytyy elää suhteessaan seksin suhteen onnettomia ihmisiä, jos noinkin paljon pelkästään tämän blogin perusteella tulee yhteydenottoja. Yleisesti kai on totuttu ajattelemaan, että haluttomuus esiintyy lähes aina naisen puolelta. Minä luulen että miehen haluttomuuden purkaminen on usein puolet haastavampaa jo siksi, että ensin pitäisi saada se keskusteluyhteys. En yleistä, on varmasti paljon miehiä joille ei tuota ylipääsemätöntä tuskaa puhua asioista suoraan ja niiden oikeilla nimillä. Myös niistä tunnepuolen lukoista. Mutta surullista se on silti, olipa pitkittynyt kuiva kausi kenen korvien välistä johtuvaa tahansa. :(

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.