Makuuhuonehommia

CougarWoman

Viime sunnuntai Ykkösmiehen kanssa oli sanalla sanoen ihana. Herättiin sunnuntaihin ihan superaikaisin (seitsemältä – näin sitä vanhemmiten unen tarve vähenee, heh) ja aloitettiin aamu uunisämpylöillä, voilla, omien kanojen tuoreilla keitetyillä kananmunilla ja kylmäsavulohella. Kylkiäiseksi vastapuristettua tuoremehua ja ämpäri Earl Gray –teetä; nam nam. Mieletöntä, miten hyvältä leipä voi maistua, jos sitä syö vain kerran viikossa, ikäänkuin luksuksena.

Sillä välin kun Ykkösmies katsoi Formuloita, pistin saunan lämpiämään. Iltapäivästä makoilimmekin sitten lauteilla nauttien toistemme läsnäolosta, palavan puun tuoksusta ja liekkien loimusta. Löylykauhaan muutama tippa saunauutetta, kirpakka tervan tuoksu. Jäähyllä alasti vierekkäin, laiskasti toisiamme kosketellen, saunaolut tai pari. Saunottiin varmasti yli kaksi tuntia; kiireettä, rentoutuen.

Saunan jälkeen tutusti ruokapöydän ääressä, vielä aamutakeissa; Ykkösmiehellä vodka jäillä, minulla raikas ja hedelmäinen sauvignon blanc. Katselin Ykkösmiestä tyytyväisenä: ruokaremontti oli tuottanut tulosta, vatsa oli hoikempi, kasvot kaventuneet. Suonikkaat, vahvat käsivarret. Minun mieheni – vaikkakin harmaantunut ja vähän reissussa rypistynytkin, niin silti niin kovin rakas. Huomasin haluavani häntä.

“Hei mennäänkö vähän alasti halimaan?“

Yllätyin itsekin ehdotuksestani; olinhan luvannut (sekä itselleni että Ykkösmiehelle) että en toistaiseksi tee aloitetta. Yllätyin myöskin Ykkösmiehen vastauksesta.

“No voidaanhan me mennä yrittämään ainakin.”

Jo vastauksessa epävarmuus homman toimivuudesta. Kiirehdin sanomaan, että en välttämättä tarkoita seksiä (hah, enpä!) ja että vaan haluan olla lähellä, tuntea hänen kehonsa lämmön ja kosketuksensa (mikä oli kyllä myös totta).

Makuuhuoneessa aamutakit lensivät nurkkaan ja pujahdimme peittojen alle ihot kananlihalla (meillä nukutaan lähes vuoden ympäri ikkuna auki, eli makuuhuoneessa on aina kylmä). Ykkösmies veti minut syliinsä ja hengitti hiuksieni tuoksua. Oltiin kauan vain lähekkäin, nautittiin toistemme kosketuksesta. Suutelimme paljon. Ykkösmiehen halu heräsi omaani myötäillen, eikä aikaakaan kun puuhastelu oli määrätietoisempaa.

Päädyimme rakastelemaan (jep, tällä kertaa siitä pornojyystämisestä ei ollut tietoakaan) ja kun Ykkösmies saavutti kliimaksinsa täristen ja lähes kyyneleet silmissä, olin onnellisempi kuin pitkään, pitkään aikaan.

Ehkä tämä tästä. 

Kommentit

kuolematon (Ei varmistettu)

Se siis onnistui???? USKOMATONTA :DDD Tosi hieno juttu!!!!

CougarWoman
CougarWoman

JOOOOO!!! Vedän täällä vieläkin Snoopy-tanssia.. :D 

tuplataikuitti (Ei varmistettu)

Jotenkin outoa, jopa vastenmielistä, että pannaan menemään ilman kondomia kahta ukkoa samaan aikaan... Voi pojat, jos kaikki ei olekaan sitä miltä näyttää???

CougarWoman
CougarWoman

Voi pojat, jos niitä saisikin panna menemään samaan aikaan! :P 

(Tästä on keskusteltu, rakastaja on testattu, ja tietoinen, joskin pieni riski otetaan.) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko nyt sitten niin pieni riski? Mies on reissutöissä, ja jos joskus matkalla on illan päätteeks baarissa tavannut naisen, päätynyt sänkyyn ilman kortsua, ei ehkä muista, onko käytetty vai ei, jälkikäteen tullut pieni moraalidarra, mutta siitä päässyt yli. Parin kuukauden päästä flunssan oiretta, mutta ei sen kummempaa. Sen jälkeen kaikki jatkuu ennallaan, mutta jotain pientä (turvonneita imusolmukkeita, flunssaa, kuumeilua) välillä. Vähän alkaa pelottaa - entä jos? Seksi vaimon kanssa alkaa ahdistaa, ei huvita - entä jos? Testiin ei kuitenkaan uskalla mennä - sillä entä jos?

Suomessa on yli tuhat tietämättään positiivista, Britanniassa 20 000 - 25 000. Se on aika monta.

CougarWoman
CougarWoman

Niin. Milloin sitä voi koskaan 100% varmaksi tietää, onko oma kumppani todella uskollinen? Eiköhän jokainen parisuhteessa oleva ja/tai seksiä harrastava enemmän tai vähemmän ota tämän saman riskin. Ja vielä enemmänkin - meillä sentään yksi osapuoli käy säännöllisesti testeissä. 

 

kuolematon (Ei varmistettu)

Niin kuka käy säännöllisesti testeissä? Nörttipoika? Sinä?

CougarWoman
CougarWoman

Nörttipoika.

Vierailija (Ei varmistettu)

Siinä vaiheessa, kun testi olis positiivinen, olis niinsanotusti myöhäistä. Eikä tuo mainittu std edes näy testeissä heti.

Koskaan ei tosiaan voi tietää, onko puoliso uskollinen vai ei, mutta jos seksiä harrastaa useamman henkilön kanssa ilman kortsua (tai vaikka sen kanssakin), on vastuuta ja fiksuutta käydä testeissä säännöllisesti. Siis ihan kaikkien - myös Ykkösmiehen, jos vaikka työmatkalla on joskus käynyt vahinko. Ja sen perusteella, mitä hänen historiastaan olet kertonut, tämmöisen vahingon mahdollisuus ei ole ihan olematon.

ellapulla (Ei varmistettu)

Miten sitä voikin ilahtua näin paljon siitä, että kahdella itselleni täysin vieraalla ihmisellä on keskenään seksiä?! :D :D
Wohoo!

Kirjoituksen tykkäysten määrä kertoo paljon :)

Unto (Ei varmistettu)

Jotenkin tuntuu niin fantasiakirjoituksilta.
Ainakin totuutta muutettu suuresti, nääs
senkin pelossa että ykkösmies voi reissuilla
ollessaan harrastaaa nettisurfailua.

rimpula (Ei varmistettu)

Mua alkoi ihan itkettää :´) No, joo PMS:säähän tää, mutta silti.

Uskoisko (Ei varmistettu)

Kukaan ei pysty tähän normaalin työelämän / vuorokausirytmin / avioliiton / ohessa, puhumattakaan messuemännän / myyntiassistentin palkoilla... Aika ei kerta kaikkiaan riitä tähän kaikkeen. Osittain täyttä huuhaata, joko niin, että Nörttipoika on keksitty hahmo (huolimatta gaalasta), tai sitten (ja veikkaanpa näin), ykkösmiestä ei ole olemassakaan. Päivittäin näin hyvän tekstin kirjoittaminenkin vie aikaa runsaasti, jos miettii että Puuma tekee 8-10 h töitä / vrk, hoitaa miestä, koiria, kanoja, huushollia, tekee ruokaa, panee Nörttipoikaa, matkailee ja juoksee tyttöjen illoissa, laihduttaa, harrastaa jne. Ei millään, ei niin millään... Hauska ja hyvä tarina, muttei ole kokonaan totta. Ja pelkästään se, että Nörttipoika vastailee oppikirjamaisia vastauksia ja hyväksyy kaiken... ei ole mahdollista... HAH HAH

CougarWoman
CougarWoman

No johan siellä on salaliittoteoriat äkistelty :D Eipä tuo minua haittaa, usko mitä uskot... Puuma muuten tekee 8h/päivä ja kirjoittelee oikein sujuvasti työajallakin ;) Mutta kiitos että pidät tekstiä hyvänä! Menihän tuohon vartti naputella. ;)

Suosittelen perustamaan vaikka oman blogin, mihin keräät/keräätte näitä epäilyjä ja tuot/tuotte ne esiin perustellusti. On vähän puuduttavaa, kun hyvä kommenttikeskustelu tuppaa nykyään katkeamaan vähän joka välissä näihin salaliittoteoreetikkojen "paljastuksiin".

Ja sitten asiaan, kyllä aikuisella työssäkäyvällä koiranomistajalla on aikaa vaikka mihin, eihän kyse ole kuin priorisoimisesta. On mullakin töiden ja kaupassakäynnin ja elukan ja kodin ja miehen hoidon jälkeen aikaa kattoo jokunen jakso HIMYM:a ja CSI:tä ja Klikkaa muaa ja Elementarya ja Blacklistiä jne. Toinen panee Nödee, joku toinen kaivaa napaa telkkarin edessä. Kivalle tekemiselle löytyy aina aikaa. 

CougarWoman
CougarWoman

Hahaa - loistoidea! :D

Niinpä. En edes koe että mulla on mitenkään kovin hektinen elämä, työpaikka on lähellä joten työmatkoihinkaan ei mene kuin vartti päivässä. Kyllähän lapsiperheetkin ehtii harrastaa vaikka mitä, miksi en sitten minä lapseton.. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.