Matkakuumeilua ja blogitaukoilua

CougarWoman

Mikähän siinä on, että kun vuosia tulee lisää, matkavalmistelut kestävät kauemmin? Ennen voitiin lähteä kymmenen minuutin varoitusajalla; rinkka vaatekaapin eteen ja käsivarrellinen pyyhkäisy puhtaimpia romppeita rinkkaan. Kunhan oli passi ja hammasharja - tai edes se passi - loput sai kyllä periltäkin.

Minä olen tehnyt tulevaa aurinkomatkaani varten listan. Siis ihan semmoisen yksityiskohtaisen, jossa eritellään joka bikini ja uimapuku, jokainen korvakoru ja siihen mätsäävä rannerengas, erikseen. Olen oikeasti jopa miettinyt, mitkä vaatekappaleet sopivat keskenään yhteen, ja mitkä kengät mihinkin ensembleihin. (Ennen mentiin varvastossuilla ja Superstareilla; nyt mukaan tulee “rantakenkiä”, “illalliskenkiä”, “biletyskenkiä” ja “väsyneitten jalkojen päivä –kenkiä”).

Mitä helvettiä? Enhän minä edes ole listaihminen, minunhan piti olla spontaani hälläväliätyyppi?

Vissiin turhaa mainitakaan, että rinkkareissaillut teiniraggariminä, jolla oli tapana sammua teltan viereen eikä edes itse telttaan, ei myöskään pakannut mukaansa keskivertoapteekillista rakkolaastareita, imodiumeja, parasetamooleja ja samariineja.

Muistanpa eräätkin festarit, jonne en edes ottanut laukkua mukaan. Aamiaiseksi syötiin ponukasta (pontikan ja vanukkaan yhdistelmää; yksi kaveriporukasta oli töissä jossain tehtaalla, josta sai päivämäärän ylittäneitä jälkiruokavanukkaita ilmaiseksi), hampaat pestiin sormella ja minttuviinalla. Seuraavan päivän freesiydestä huolehtivat nurin päin käännetyt alushousut; tai jos oli sattunut vahinko, mentiin kommandona.

Olen jo viimeiset kuusi viikkoa lökötellyt kuuliaisesti solariumissa kaksi kertaa viikossa, etten ensimmäisenä lomapäivänä palaisi hummeriksi ja joutuisi viettämään koko loppuaikaa varjossa ja/tai veden alla.

Olen ostanut luottokampaajaltani jo kolme viikkoa sitten hiuksia kosteuttavaa suihketta, “koska merivesi ja aurinko”.

Tulevalle perjantaille on kosmetologilleni maratooniaika, koska haluan ehdottomasti huollattaa kulmakarvat, ripset ja kynnet. Huomioitavaa on, että pedikyyrin jälkeen myös varpaisiini laitetaan akryylikynnet samaan sävyyn sormien kynsien kanssa. Jösses sentään – milloin minusta tuli näin…aikuinen? Näin…materialistinen?

Näin…keski-ikäinen?!

Äyh, taidan mennä ostamaan minkkiturkin matkalla Stockan Herkkuun. Sillä pitäähän se stereotypia viedä loppuun asti.

Tämä blogi jää nyt aurinkolomalle ainakin tammikuun 20. päivään asti. Matkakohteessa on ilmainen interwebsi päivittäin puolentoista tunnin verran, mutta en uskalla luvata olevani koskaan tarpeeksi rommihuuruton saadakseni aikaan järkeviä lauseita kirjoitetussa muodossa. 

Kommentit

Oranssinen
50 shades of a Lady

Kuulostaa pahalta.

Koeta nyt lomalla todellakin tuhota sillä rommilla muutama tuhat aivosolua ja mielellään tarkka-ammunnalla nuo listojen laatimista vaalivat yksilöt!

Meillä mies tekee ennen reissuja listoja ja jopa lähetttää niitä minulle viesteinä, oheiskommenttina, että "muista laittaa se paikkahälytys ostoslistaan että muistat ihan varmasti hakea xxx/yyyy/zzz kun siinä lähellä kuitenkin pyörähdät keskustassa".

PAIKKAHÄLYTYS kauppalistaan??!!! Tsiisus, kyllähän minäkin nörtiksi opiskelen, mutta tuo oli jo liikaa...

CougarWoman
CougarWoman

Heh, lupaan tehdä parhaani! 

Aika hardcorea kyllä :D :D :D

Oranssinen
50 shades of a Lady

Hei mut tärkein unohtui: IHANAA REISSUA!

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos <3

Tove Janssonin tytär

Nautinnollista reissua! Mä oon tehny aina listoja, mut sit ne unohtuu, tulee kiire ja spontaani lähtö. Väitän et niistä on silti hyötyä, koska mieli muistaa sen listan tai ainakin ne tärkeimmät sieltä, jotka sit pakkaa hujauksessa. Toisaalta kolmen viikon reissu talvisessa Suomessa ilman takkia voi olla myös aika avartava kokemus. (Vastarakastuneen varpaat ei palele, eikä mikään mukaan.)

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos <3 Jep, en mäkään kyllä vielä ole pakannut... :) 

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Kivaa reissua! Mut se solarium ei sit auta palamisessa, paahtaa eri ihokerrosta.

CougarWoman
CougarWoman

Miitääähhhh....mua on huijattu! :D Noei, liekö sitten joku plasebo-vaikutus tai jotain, mutta mä olen päässyt solariumin avulla eroon jokakeväisestä aurinkoihottumasta. (En tosin tiedä että missä kerroksessa se syntyy o_0)

Kyllä mä siis aurinkorasvaa (SPF 30) aion lotrata kuuliaisesti joka tapauksessa. :) 

Kristaliina
Puutalobaby

Ponukasta :D :D :D

Nautinnollista reissua!

CougarWoman
CougarWoman

Ponukas™ :)

Kiitos! :)

Busted (Ei varmistettu)

No jopas lipsahti, ja älä yhtään selittele... Stockan Herkkuun... käytkö useinkin? Anyway, nyt me kai tiedetään, että sä oot PK-seudulta, Turusta, Oulusta tai Tampereelta... (tai siitä kulmilta) No toisaalta, noissa paikoissa asunee yhteensä 10 000 puumaa ja kolmemiljoonaa ihmistä. Hyvää lomaa kuitenkin!

CougarWoman
CougarWoman

Tai sitten olen ennen asunut paikkakunnalla, jossa oli Stockan Herkku, ja siksi tiedän stereotypian. ;) 

Kiitos :) 

Elinaja (Ei varmistettu)

Mie en asu PK-seudulla, Turussa, Oulussa tai Tampereella ja silti voin käydä Stockka Herkussa, vaikka kerran viikossa :o Busted taas taitaa asua PK-seudulla jos hänen mielestään vain noissa paikoissa asuvat ihmiset käyvät käyvät.

Kriittinen rillipiru (Ei varmistettu)

Tässä on selvästi jo ehditty tuhota aivosolut rommilla..

CougarWoman
CougarWoman

:D :D :D

annepa (Ei varmistettu)

No voi paska. En voi enää ikinä viitata Stockaan tai sen herkkuun, Tennariin, Kiasmaan, Forumiin tai mihinkään muuhunkaan paikkaan mikä ei sijaitse nykyisellä asuinpaikkakunnallani.

Niin sitä piti sanomani, että keski-ikähän on paras ikä. En tajua miksi ihmiset haikailee kaksikymppisyyden perään. En missään nimessä haluaisi olla enää kaksikymppinen. Se epävarmuuden määrä! Ja kaiken lisäksi koin kaksikymppisilläni masennuksen, enkä todellakaan halua enää siihen tilaan takaisin. Nyt keski-ikäsenä tiedän mikä olen, tiedän mitä haluan, tiedän mitä en ole ja mitä en halua. Lisäksi olen joustavampi ja sallivampi sekä itseäni että muita kohtaan. Jos materiaalista puolta katsotaan, niin yleensähän keski-ikäisenä raha-asiat on paremmalla tolalla kuin kaksikymppsenä, joten silläkin puolella on suurempi vapaus nyt kuin silloin.

Hauskaa matkaa ja en usko, etteikö pari romminhuuruista postausta haittaisi...:D

jermia
Itärajapakolainen

Mukavaa reissua teille :)

Itse olen pitänyt keski-ikäistymisen merkkinä sitä, että päivittelen nuorten miesten housujen roikkumista. Tekisi mieli vetää ne vetelien jätkien päällä rumasti roikkuvat pillihousut kunnolla kinttuun! Kummallinen istuvat housut yhdistettynä huonoon ryhtiin ja persjalkaiseen ruumiinrakenteeseen ei ole inspiroivaa.

Kyllä minun teinivuosinani pojat urheilivat, olivat hyväkroppaisia ja fanittivat Jari Puikkosta.

Katinka71 (Ei varmistettu)

Mahtavaa reissua! Tärkentä kai on että tukka, kynnet ja naama on hyvin, mukana jotkut bikinit ja joku vaate :) Rommihuurut hoitavat muun kaunistautumisen, omasta ja katsojien puolesta :) BTW, kaksikymppisenä tiesin hemmetin hyvin kuka olin ja mitä halusin. Jos halusin muuttaa suuntaa, se oli hyvin helppo liike. Rahaa ei ollut, mutta se ei haitannut. Kaikki meni mitä tuli mutta laskut maksettiin. Nyt +40, tiedän mitä haluaisin mutta suunnanvaihto repii liikaa liian monia ihmisiä. Raha-asiat on perseellään. Kipuilen ja mietin koska voin tehdä oikein itselleni, ja olen paska perheelleni.

Sisäinen kelloni heitti vähän. Tuli ikävä ja ajattelin tulla kurkkaamaan, että miten pitkä blogitaukosi olikaan. Ainakin huomiseen vielä. Jaksan, jaksan....

CougarWoman
CougarWoman

Hih! Täällä ollaan taas, joskin duunimeilissä nelisensataa lukematonta meiliä, ja jetlag. Että voi vielä hetken mennä... ;) Tällä viikolla vielä kuitenkin. Hirveet vieroitusoireet! Kiva kun kaipasit <3 

Oranssinen

Tervetuloa kotisuomeen & -blogiin :D

 

Ajattelinkin, että saattaa muutakin elämää olla kuin blogin pitäminen :)

Sisukkaasti sinnittelen siis edelleen.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.