Minä olen helppo

CougarWoman

Eläköön Vallankumous! –blogin tinndyn kirjoitus naisten seksuaalisuudesta – sekä siitä, miten pelottavaa tai tabu se voi vieläkin olla, sai minut ajattelemaan omaa seksihistoriaani.

Minä olen näköjään kanssa huora, lutka ja jakorasia.

Tai no huora en ole, sillä en ole ikinä ottanut seksistä maksua.

Mutta minä olen nainut tanskalaisia, ruotsalaisia ja norjalaisia; saksalaisia, hollantilaisia ja ranskalaisia.

Espanjalaisia, italialaisia, bangladeshilaisia ja nepalilaisia; jenkkejä ja kanadalaisia, brasilialaisia ja israelilaisia (itseasiassa, jos luet tätä 25.05.2016 kello yhdeksän ja kuudentoista välillä, panen hyvällä todennäköisyydellä ainakin yhtä parhaillaankin).

Englantilaisia, irlantilaisia, pohjois-irlantilaisia ja skotlantilaisia.

Olen nainut savolaisia ja lappalaisia; tamperelaisia, lappenrantalaisia, ahvenaanmaalaisia – vahingossa varmaan joskus jopa turkulaisiakin.

Olen nainut naisia ja miehiä, heteroja ja homoja; olen humputellut kahdestaan, kolmestaan ja isommallakin kokoonpanolla. Olen rakastellut neitsyitä ja pannut pelimiehiä; olen opettanut, opetellut ja oppinut. Nauranut ja joskus vähän itkeskellytkin.

Olen nussinut yhden illan, viikonlopun tai useamman vuodenkin; olen nainut aamulla, illalla ja päivällä, puistossa, rautatieasemalla, parvekkeella, autossa, rannalla, metsässä ja toimistollakin; jopa Helsingin yliopistollakin. Olen vastaanottanut ykköseen, kakkoseen ja kolmoseen ja joskus jopa kaikkiin samaan aikaan.

Mitä minä olen saanut tästä kaikesta?  

Olen saanut uskomattoman määrän ainutkertaisia kokemuksia; semmoisia, joita voin vielä keinutuolissakin hykerrellen muistella. Olen saanut elää siten, kuin aina olen halunnutkin; ihmetellen, nautiskellen, aistien.

Olen jakanut rakkautta kertakäyttöisinä annoksina pimeinä ja yksinäisinä iltoina, ja ottanut sitä vastaan silloin, kun sitä itse olen eniten tarvinut, sen ajan, minkä olen tarvinut. Olen painautunut turvallisentuntuisten miesten kainaloon ja hipsinyt seuraavana aamuna hymyillen ja tuikkivasilmäisenä ulos ovelta vilkuttaen; olen kävellyt kotiin edellisen illan bilevaatteissa paheksuvailmeisille vastaantulijoille virnistellen, hiukset panotukkana.

Ja joskus olen palannut samalle ovelle vielä saman päivän iltana, ja jäänyt kauemmaksi aikaakin; viikonlopuksi, kuukausiksi, vuosiksikin. Ja joskus taas en.  

Totta kai välillä on joku paremmin tietävä - ja aina valitettavasti nainen, on pakko myöntää - tullut valistamaan. “Tiedätkö että se on sun kanssa vain siksi, että olet helppo pano, minä tiedän, minä kysyin siltä.” Mitä helvetin väliä sillä on, minähän olin sen kanssa ihan samasta syystä.

“Mutta etkö ole huolissasi, että saat helpon maineen?”

Miksi pitää pelätä saavansa helpon maineen? Onko parempi, jos on saanut vaikean maineen?

Minä olen tavallaan vähän ylpeäkin siitä, että olen helppo. En helppo pelkästään seksuaalisessa mielessä, vaan helppo ihmisenä. Ainakin uskoisin olevani suhteellisen välitön, avoin ja rento. Semmoinen, jolle on helppo puhua ja jonka kanssa voi harrastaa vähän seksiäkin, jos siltä tuntuu. Ilman, että pitää heti juosta alttarille tai vannoa ikuista rakkautta. 

Minä en missään nimessä edes haluaisi olla millään muotoa vaikea.

 “--me emme ole täällä kiinnostaaksemme sellaisia poikia, jotka määrittelevät ihmisarvomme seksuaalisen historiamme perusteella. Me emme halua seurustella sellaisten tyyppien kanssa, joita kiinnostaa päämme sisällön sijaan alapäämme nykyinen tai entinen sisältö. Meitä ei haittaa se, että seksistiset kusipäät eivät lähesty meitä.

Me haluamme toteuttaa rauhassa itseämme ja ominaisuuksiamme sellaisten tyyppien kanssa, joista pidämme ja kunnioittaa niitä, jotka kunnioittavat meitä.”

Voi tinndy. Enpä olisi tuota itsekään paremmin voinut sanoa.

***

Disclaimer: En nyt siis mitenkään erityisesti liputa sen puolesta, että kaikkien pitäisi naida kaikkea mahdollista liikkuvaa. Jos haluaa rakastella vain itselle tosi tosi tärkeiden ihmisten kanssa, tai jos ei halua harrastaa seksiä ollenkaan, sekin on tietysti ihan hyväksyttävää; jokainen päättäköön itse, miten (a)seksuaalisuuttaan toteuttaa.

Sen sijaan liputan sen puolesta, että jokainen saisi toteuttaa seksuaalisuuttaan ihan siten, miten itsestä tuntuu hyvältä. Ilman, että siitä leimaantuisi, tai että sitä tarvitsisi hävetä ja peitellä. Olipa sitten nainen tai mies tai siltä välitä.

Eikä siitä ole pakko kertoa, ellei itse halua. Sen voi tehdä salaa, julkisesti tai puolijulkisestikin.

P.S. Ei minulla oikeasti ole mitään turkulaisia vastaan. 

Kommentit

Tove Janssonin tytär

Näinpä näin. Joskus muuten tuntuu siltä, että naiset pitävät enemmän kiinni tästä miesten muinoin syöttämästä ja ylläpitämästä ideasta naisten vähempiarvoisesta ja arveluttavasta seksuaalisuudesta. Johtuisiko siitä ettei uskalla kohdata omaa haluaan ja himoaan vai mistä? Kasvatuksesta? On opittu häpeämään kroppaa ja sen toimintoja? Seksi mieltyy jotenkin likaisena asiana, josta ei saa nauttia, ei ainakaan omasta orgasmistaan? Pimppi on ruma ja ällöttävä eikä sinne kattella, varsinkaan kosketa kun pakon edessä? Kauhean tylsää. Pimppi on kaveri ja ihan järjettömän voiman sekä ilon lähde jos sen hyväksyy osaksi itseä. 

Ville (Ei varmistettu)

Samaa mieltä. Sanoisin, että täs on aika paljon tekemistä sen kanssa, että miehet yleisesti ovat naisille kateellisia naisten helppoudesta olla helppo. Miehellä tähän tilanteeseen pääseminen vaatii vuosien itsensä kehittämistä ja mukavuusalueen ulkopuolelle menemistä yleisesti.

Itse pidän helpoista naisista koska silloin he ovat yleensä myös hyviä antautumaan nautinnolle, ja antautumaan miehelle sängyssä. Tämä tarkoittaa sitä, että he tulevat kovaa ja paljon ja voin silloin joskus jopa puhua naiselle orgasmin. Suurinosa naisista on kuitenkin vaikeita tässä mielessä ja vaikeiden naisten suhteen saa nähdä hommia ja "kouluttaa tyttöä", että saa tytön kokemaan elämänsä parasta seksiä ja tulemaan uskomattoman paljon. Useimmilla naisilla on niin paljon seksuaalisia traumoja, stressiä ja paskoja kokemuksia, että tulos on sitten huono seksi. Tämä liittyi aiheeseen, mutta ehkä jonkun mielestä aiheen vierestä: näen yhteyksiä silti.

Vierailija (Ei varmistettu)

Nyt alkoi kiinnostaa: miten puhutaan naiselle orgasmi? Vaadimme yksityiskohtia!

CougarWoman
CougarWoman

Komppaan! :D

Mutta kai on teoriassa mahdollista saada orgasmi ajatuksen voimalla, jos se kerran onnistuu myös nukkuessa vailla minkäänlaista fyysistä stimulaatiota... Omalle kohdalle ei kyllä ole sattunut. 

Erppa (Ei varmistettu)

Itsehän saan ihan älyttömästi orgasmeja, jo siitä jos mies suutelee niskaa/kaulaa/korvaa, kerran jopa käynyt niin että kun mies on hönkinyt liian läheltä korvaani, sain orgasmin :D tietenkin oli siis tilanne päällä jo muutenkin, en kaatuile tuolla kadulla jos joku tulee kuiskaamaan jotain satunnaista. Perinteisen penetraation aikanakin saan sitten useinkin noin kymmenen orgasmia. Olen erittäin tyytyväinen "supervoimastani".

CougarWoman
CougarWoman

*perkeleen kade 

:D

Taru Mari
Stuff About

Hyvä teksti. Kukin tavallaan.

oceansoul / housuitta (Ei varmistettu) http://housuitta.com

Hyvä kirjoitus! Juuri niin sen pitäisi olla, että kaikki saavat toteuttaa seksuaalisuuttaan hyväksi katsomallaan tavalla (joo joo, kunhan kyseessä ihan aikuiset ihmiset vapaasta tahdostaan jnejne).

marjapilami
Nørrebro Summers

Huraa! Hauska, hyvä, voimakas ja tärkeä teksti. 

evepaa

Ai että revähdin nauruun tuolle jälkikirjoitukselle :D Kyllä turkulaiset on oikeesti ihan hyviä tyyppejä ;) 

Toimitus
Toimitus

JES!

Kukkanen (Ei varmistettu) http://kukkasenavautumisia.blogspot.fi/

Aivan mahtava kirjoitus! Puit sanoiksi sen, mitä itekin olen ajatellut ja mistä oon ajatellut kirjoittaakin, mut kirjoitit vielä hauskasti, nasevasti ja lyhyen ytimekkäästi :) Loistavaa!

sápmelaš (Ei varmistettu)

Olen nyt ärsyttävä nipottaja (pahoitteluni), mutta termit kuntoon:

lappalainen = negatiivissävytteinen, vanhentunut ilmaus saamelaiselle henkilölle (pliis älkää käyttäkö)
lappilainen = Lapissa asuva henkilö
saamelainen = nimitys, jolla saamelaiset toivoisivat itseään kutsuttavan

Kiitos! :)

CougarWoman
CougarWoman

No kun mä just mietin että kumpi on kumpi - ja totta kai sitten valitsin väärin :/ 

Mutta kiitos tarkennuksesta, otan opikseni :)

sápmelaš (Ei varmistettu)

Mukava kuulla! :)

Niin, kuinkahan moni mies on tullut ajateelleeksi, että on helppo tai pelkkä pano?

annn (Ei varmistettu)

Eräs mies (jonka kanssa päädyin sittemmin seurustelemaan) murehti ensimmäisen seksikertamme jälkeen, että toivottavasti tämä ei ollut pelkkää seksiä ja että olisi kurjaa olla pelkkä pano.

Tiup (Ei varmistettu)

Komppaan. Itsekin olen ollut (useammassa) tilanteessa, jossa mies on ollut huolissaan siitä, ettei olisi pelkkä pano. Olen myös huomannut, että hyvin monet miehet toivovat seksisuhteelta myös tunnetta eli tuntemista, tykkäämistä ja luottamusta. Ihan samanlaisia me ollaan kaikki :)

Juuri näin (Ei varmistettu)

Vau. Aikamme häpeilemätön suunnan näyttäjä! Kiitos, että kirjoitit tämän - olen itsekin avoin, leikkisä ja uusia kokemuksia janoava seikkailija, ja jos elämästä voi nauttia, miksi tekisi sen häpeillen?

annn (Ei varmistettu)

Amen, just näin!! Tätä ajatusmaailmaa olen toteuttanut itsekin, ja olen ylpeä siitä että olen helppo.
Ja turkulainen.

Itsekin aina ihmettelen, kun joku varottaa liiasta helppoudesta. "Entä jos se on vain seksin perään"
No niin olen minäkin (aina aluksi), joten mitä väliä? Miksi pitäisi häpeillä sitä että on saanut juuri sitä mitä halusi? Siitä pitää olla ylpeä!

Emilia M

Kiitos tästä. Tää on paras teksti, jonka olen sulta lukenut (ja olen lukenut varmaan ne kaikki) <3

CougarWoman
CougarWoman

<3 <3 

Suvituuli.S
MadebySuvituuli

Jes! Tätä tekstiä lukiessani huomasin, että 

a) olisin halunnut sun listauksen jälkeen heittää sulle yläfemmat

b) mussa oli jossain salaisessa sopukassa paljon tiedostamatonta häpeää omaa seksuaalista historiaani kohtaan joka on vaikuttanut moneen asiaan elämässäni. 

Ihan mahtava kirjoitus sullakin, RESPECT.

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos. <3 Ja -

paulahelena
ALUAP

Haha apua, tää on mulle  jotenki täysin käsittämätön juttu - tai ois ollu ainakin vielä muutama kuukaus sitten. Mut on kasvatettu siihen että seksi(yhdyntä) on kahden rakastavaisen ja vielä tarkemmin avioparin välinen juttu, ja aviomies onkin ainoa jonka kansss oon peittoja heilutellu (tosin kokeiltiin jo kihloissa ekan kerran :D). Yks perustelu oli että koska ei oo vertailukohtaa seksistä muiden kanssa niin on helpompi pysyä tyytyväisenä puolisoonsa, jonka kuitenkin on valinnut ensisijaisesti muiden ominaisuuksien perusteella. Tää on mun mielestä aika hyvä perustelu. Koko seksi on ollu mulle aikamoista opettelua ja vasta ihan muutaman kuukauden sisällä oon oppinu nauttimaan siitä edes vähän enemmän. Jopa niin paljon että oon pystynyt listaamaan mieheni lisäks peräti kolme muutakin tyyppiä, joiden kanssa voisin kuvitella yhtyväni ihan tosta noin vaan jos tilanne olis otollinen (ja mä oisin sinkku). Ketään näistä en ole tuntenut ollessani sinkku enkä varmaan ikinä tuu olemaan sinkku, joten realistista mahista muiden kanssa paneskeluun ei oo ollut eikä tuu. Ja ehkä ihan hyvä niin.

vielä ihan asiaan liittymättä, tutustuin 10-vuotiaana pornoon ja masturbointiin, luin eroottisia novelleja ja harrastin nettiseksiä kissin chatissa eli kiinnostus seksuaalisuuteen sinänsä on ollut olemassa mut jotenki se sit vaan jäi. En oo oikeestaan aikuisiälläni masturboinu, ja vieläkin hyvin harvoin herää oma-alotteisesti mitään seksihaluja. Ehkä asia ois toisin jos oisin pakottanu itteni opettelemaan homman nuoresta pitäen mut ennemmin kyllä luulen et se opettelu ois tietyllä tapaa tuhonnu mut. Mut kukin tavallaan :)

CougarWoman
CougarWoman

No juurikin näin. Jokainen nauttikoon seksistä siten kuin parhaaksi katsoo :) 

Kevättä rinnoissa (Ei varmistettu)

Ihana kirjoitus, tätä olen odottanut! Tällaisia tekstejä naisten (ja miesten) pitäisi lukea, kuulla ja kertoa paljon enemmän. Olen miettinyt itsekin helppo-dilemmaa viime aikoina. Oma lopputulemani on: tottakai ihminen, joka haluaa seksiä, on näillä termeillä "helppo". Jos jotain haluaa ja siitä nauttii, mitä muuta voisi tai kannattaisi ollakaan?

Mielestäni koko helppo-keskustelu heijastelee ennemmin vanhakantaista ajatusta siitä, että nainen olisi jotenkin epäseksuaalisempi osapuoli. Ei helppous viittaa sanana aktiiviseen toimijaan, ottajaan ja haluajaan, vaan passiiviseen antajaan ja suostujaan. Naista on vähän höynäytetty, jos hän antaa helposti, ja mies on voittajana päässyt tavoitteeseensa. Jos naisen näkee oman seksuaalisuutensa iloisena toteuttajana, ei häntä pitäisi voida kutsua termillä helppo.

Mutta ollaan silti ylpeästi helppoja ja otetaan termi omaksemme! Ja taidanpa huumorilla kutsua jatkossa ihania seksuaalisia miehiä helpoiksi ;)

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos <3

Mä mietin itseasiassa myös tuota kirjoittaessani, että näistä ei tosiaan hirveästi puhuta; ja että ehkä pitäisi, jospa se helpon leima siitä - ellei häviäisi, niin ainakin muuttuisi negatiivisesta positiivisemmaksi! 

Eli komppaan termin omaksi ottamista! #helppo Kaikki mukaan!! :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ennen maa repee kun huora häpee :D :D

CougarWoman
CougarWoman

No nyt kyllä minä repesin. :D (Siis niinkuin kuvainnollisesti, heh)

Naislaif
Naislaif

Olen ollut helppo silloin kun se on ollut minun valinta. Valinnan olen tehnyt vapaaehtoisesti enkä yhtään hetkeä, panoa tai rakastelua vaihtaisi pois. Silloin kun en ole ollut helppo olen ollut varma ja silloinkin omasta tahdostani. 

Jos en ole tahtonut, olen laittanut jalkani kiinni, mutta onneksi olen tahtonut. Olen tahtonut ja minua on rakastettu, minua on vatkattu ja vanutettu. 

Nyt antaudun vain yhdelle, kenties lopun elämäni, mutta aiempia antautumisia se ei huononna, ei poista eikä vähennä yhdenkään kohtaamisen arvoa ja merkitystä. 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Helppoa luettavaa? Kaikki kannattavat naisten seksuaalisia vapauksia. Aina kunnes oma aviomies löytyy sängystä helpon naisen kanssa.

CougarWoman
CougarWoman

No eipä sekään liene sen "helpon" naisen vika..!? 

Vierailija (Ei varmistettu)

Hahhah, siis sä kuvittelet että naiset kannattaisivat koko sukupuolensa alistamista ennemmin kuin yksinkertaisesti heivaisivat pettävät kumppanit? Miten musta tuntuu, että sulla ei oo koskaan käynyt mielessäkään, että mies on ihan itse vastuussa tekemisistään... Eeeii, paras vain kahlita kaikki maailman naiset, jottei luontaisesti vastuuta ja kontrollia vailla oleva aviomiesressukka vahingossakaan löydä mistään vapaata pillua. Hui.

CougarWoman
CougarWoman

Esim. Saudi-Arabiassa tämä toimii yllättävän hyvin käsittääkseni. Että eigu vaan? 

o_0 

Vierailija (Ei varmistettu)

En, en kuvittele niin kuin sinä kuvittelet minun, yhden lauseen perusteella, kuvittelevan. Ihmiset leimaavat toisiaan, ja varsinkin naisia, se kai oli postauksen aiheena. Miksi tätä tapahtuu? Osaatko sinä selittää näitä vääryyksiä, muullakin kuin että leimaajat on vaan tyhmiä, sikoja ja ei-suvakkeja?

CougarWoman
CougarWoman

Aivan mahtava postaus! <3

Jepina (Ei varmistettu)

Amen to that! Oon aika nuori edelleenkin. "Seurustelin" muutaman pojan kanssa, sitten seurustelin 4 vuotta. Eron jälkeen nautin elämästä sinkkuna aikuisena. Melkein vuosi meni. Sitten oli eräs aiemmin tuttu silloin poika, jonka kanssa törmäiltiin ja pidettiin yhteyttä. Molemmat silloin menevää sorttia. Ystävystyimme. Sitten jossain välissä tajuttiin että ei hitto, ei oo enää ok kertoa treffeistä muiden kanssa toisillemme. Päädyttiin seurustelemaan, nykyään 2 vuotta yhdessä, mutta sillon aikanaan MINUN seksihistoriani (tarkoista luvuista ei koskaan puhuttu, mutta minulla laskettavissa kahden käden sormilla juuri ja juuri) oli se joka aikoinaam häiritsi poikaystäväni. Ja poikaystäväni kertoi että aluksi häntä häiritsi minun historiani ja sen takia hän epäili minun kykyäni uskollisuuteen.. Minä en sinänsä halunnut kuulla enempää kuin olin kuullut. Mutta hyväksyin sen että menneisyys on menneisyyttä. C'mon, miksi naisen oletettu vähänkään elämästä nauttiminen olisi väärin?

CamillaK (Ei varmistettu)

Parhaita tekstejäsi! Nauroin ääneen. Ja niin totta. Mä olen oikea ujouden maisteri, en uskaltaisi nettideiteille koskaan.. Miehiä on kyllä tullut ja mennyt. Nyt kun ikää alkaa olla, meinaa oman ikäiset kumppanit olla sen verran laiskoja, että olen vakavasti harkinnut nuorempaa miestä. Paitsi jos työpaikan ATK-vastaava vinkkaisi edes mihinkään suuntaan, lankeisin heti :D Lue panisin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan mahtava postaus, kiitos tästä! Tällaisia kirjoituksia pitäisi olla enemmän, että kaikki "helpot tai vaikeat naiset" saisivat nauttia seksuaalisuudestaan ilman tuomitsemista ja kaikella rakkaudella.
Mulla on ollut onni tavata ihmisiä jotka on muuttanut käsityksiäni seksistä positiiviseen suuntaan ja herätteleet ajattelemaan lokeroiden ulkopuolelta. Elämästä pitäisi nauttia, miksei siis seksistä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.