Naapuri rakastajana

CougarWoman

Viesti kello 22.16 eilen (olen jo sängyssä, vaan en vielä nukkumassa):

“Ai onko sulla vielä vieraita, näin että pihassasi on Mersu?”

Mersu on naapurin homopojan poikaystävän auto; vaihdettiin muutamaksi päiväksi päittäin, kun hän on muuttamassa (yhteen naapurin homopojan kanssa) ja tarvitsi auton, jossa on vetokoukku (minun autossani on).

Mutta kiva, että minua pidetään silmällä. Eigu ööööhhh?!

...Ei tainnut olla ihan loppuun asti mietitty tämä naapurin ottaminen rakastajaksi. Duh. 

Puuma kuittaa. 

Kommentit

Hahhahhaa :D

Naislaif
Naislaif

Ei oo. Ethän selitellyt vastatessasi vai teeskentelitkö nukkuvaa?

CougarWoman
CougarWoman

No en edes [teeskennellyt nukkuvaa] - vastasin, niin kuin asia oli, ja kiittelin huomiokyvystään. Viesti taisi tosin mennä perille. 

Utelias Uuno (Ei varmistettu)

Tervehdys, kiitos mielenkiintoisesta blogista. Olen seuraillut sitä aika kauan... Uskaltautuisin kysymään, tuosta "vapaa kortista" jonka ykkösmies antoi?

Nyt kun oikein ynnään, niin sä taidat paneskella viiden ukon kanssa aktiivisesti, ja teillä pääsääntöisesti. Luuletko että Ykkösmies tarkoitti juuri tätä, vai olisiko ajatellut että yksi rakastaja ja jossain hotellissa kerran kuussa? Tämä naapuri rakastajana on aika huono... mustasukkaisuusdraamaa jo nyt havaittavissa. Tätä menoa käryät varmasti!

On sulla melkoinen kulissi ja teatteri menossa :)

CougarWoman
CougarWoman

Heippa Uuno - ja kiitos kommentista! 

Vapaakorttihan annettiin molemmin puolin ;) Mutta anyway --

En paneskele tällä hetkellä kuin kahden kanssa (ja tämäkin vain, koska Puusepän kanssa ei mene aina aikataulut yksiin), enempään ei myöskään ole tarvetta. Viime aikoina on ollut hankalaa löytää pidempiaikainen "vakkari", siksi näitä nyt on kertynyt. Alan itseasiassa jo vähän haikailla alkutilanteen perään (Nörttipojan kanssa juttu kesti yli vuoden). 

En tiedä, mitä Ykkösmies tarkoitti, eikä tapanani ole spekuloida. Mutta avoin suhde tarkoittaa juuri sitä, miltä kuulostaakin - ja mitä enemmän "sääntöjä", sitä vähemmän avoin se suhde on. Enhän minä voi "kärytä" niin kauan kuin en tee jotain, jota ei ole erikseen kielletty. Ja mitä tulee naapuriin rakastajana, no - ehkä ei ihan loppuun asti mietitty veto, mutta tilanteeseen on tulossa yllättävä parannus ihan lähiaikoina! ;) 

Ei tässä mitään kulisseja mun mielestä ole - siis siinä mielessä, että käsitän kulissit jonkin keinotekoisen kasassapitämisen käsitteinä. Meillähän on ihan selkeät (vaikkakin epämääräiset) pelisäännöt. 

Noh (Ei varmistettu)

Itelle tulis mieleen, että taitaa naapurin poitsulla halut hyrrätä..

CougarWoman
CougarWoman

Itseasiassa - kun nyt mainitsit - maanantaiaamuna oli vielä puhetta, että josko tulisi illalla pikavisiitille...vaan kun sanoi menevänsä salille, niin tuumin että menee liian myöhään sitten tapaaminen (olisi ollut kymmenen jälkeen vasta).

Eli nyt kun asiaa ajattelee niin sen viestihän tietysti johtui siitä, että se ajatteli, että ensin olen sanonut että menen aikaisin (so. kymmenen maissa) nukkumaan ja siksi ei voi tulla kylään, ja sitten mulla onkin vieraita vielä kymmenen jälkeen..? 

Siinä mielessä ei siis edes mitenkään kummallista, että siis laittoi viestiä. Olisin mäkin laittanut! :D

...No niin, torpedoin just koko postaukseni... :D :D 

 

Eräällä mummolla maaseudulla oli kiikkustuoli ikkunan vieressä ja ikkunalaudalla kiikarit. Ei varmaan jäänyt mitään huomaamatta :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.