Nörttipojan abstinenssipäivitys

Eilen putoili pitkin päivää tasaisesti lyhyitä päivityksiä meiliin. Hymyilytti, en ole näköjään ainoa joka pidättyvyytemme myötä ajattelee tavallista enemmän seksiä…

“Rakas päiväkirja, ensimmäiset 13 tuntia haasteemme alkamisesta ovat sujuneet hyvin. Jopa suihkussa käynti ei tuottanut suuria vaikeuksia, en edes sortunut intiimialueiden “pitkän kaavan” pesuun. So far so good..”

“Rakas päiväkirja, 15 tunnin ja 38 minuutin jälkeen “markkinoiden” sulkeutumisesta Hän lähetti kiusoittelevan viestin. Seuraus: erektio jota sopii teititellä, mutta jolle ei saa tehdä yhtään mitään.”

“Rakas päiväkirja, enpä ole koskaan ennen kiinnittänyt näin paljon huomiota siihen, että penikselläni tuntuu olevan oma tahto. Se tuntuu kaipaavan huomiota kuten koira, joka on komennettu paikalleen, ja mitä vähemmän se sitä saa, sitä enemmän se yrittää kiinnittää huomioni mutta en voi silittää sitä. Yritän ajatella jotain muuta mutta en onnistu siinä kovin hyvin. 18 tuntia ja 12 minuuttia takana.” 

“Rakas päiväkirja, 23 tuntia ja 22 minuuttia – ensimmäinen vuorokausi melkein ohi. Menen nukkumaan tajuten, että en ainakaan tänä yönä tule kierähtämään sängystä. Tästä tulee pitkä viikko.

hard_as_a_rock.jpg

Siellä se nyt kärvistelee. Heh. (Sadistista kiherrystä)

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *