Perjantaikevennys höystettynä teelusikallisella työpaikkahäpeää

CougarWoman

Istun palaveeraamassa nuoren miespuolisen finanssipuolen kollegani kanssa oman työpöytäni ääressä, päät lähes yhdessä ja täydellisen keskittyneinä vaikeaan tuontiverolaskuun.

Huuleni tuntuvat kuivilta, joten päätän kurottaa käsilaukustani vaivihkaa huulirasvan.

Huulirasvan asemesta huomaankin, kollegani järkyttyneen katseen havahduttamana, piteleväni kädessäni supertamponia.

 

Kommentit

Oranssinen

Avustin kerran selvitystäni kotivakuutuksen korvauskäyntänteistä niin rivakalla käsilläpuhumisella, että toisesta hihastani lensi miehen syliin rintaliivin olkain...

viikonloppurakastaja (Ei varmistettu) http://viikonloppurakastaja.blogspot.fi/

Hahhahhah nää on näitä noloja juttuja sillä hetkellä, mutta parasta on kun niille pääsee itse nauramaan !

Torey
Näissä neliöissä

Itse tajusin kerran bussissa kassia kaivaessani, että siinä heiluttelin toisessa kädessä kanssa sidettä muina naisina, kun toisella kädellä jatkoin kassin pohjalta jonkin tavaran etsintää. Voi nolous mikä olo oli ennen kun asialle jo nauroi. :D

AudreyN (Ei varmistettu)

Monasti miettinyt että mikä niissä naisten kuukautissuojissa,varsinkin käyttämättömissä, on niin pelottavaa? Itsekin saattaisin tuntea käytetyn näköisestä kiusaantuneisuutta, mutta että puhdas? :)

annn (Ei varmistettu)

Samaa olen ihmetellyt. Kuukautissuojat -miks ne on jotenkin noloja? Kaikki tietää että aikuisella naisella on kuukautiset välillä. Mikä siis tekee kuukautissuojista sen kummempia kuin nenäliinoista? Onko naisten normaalit ruumiintoiminnot edelleen jotenkin tabu?

annn (Ei varmistettu)

Joo, ymmärrän toki. Ja itsekin joskus nolostelen kuukautissuojia. Tai ei niitä ainakaan vapaaehtoisesti halua julkisesti vilkutella. Pohdin vain, että mistä tämä suhtautuminen johtuu.

Torey
Näissä neliöissä

Ei ne parisuhteessa tai ystävien kesken tabu ole. Kyllä mulle on mieskin kaupasta siteitä kiikuttanut, eikä niiden osto itseäkään sen teini-iän ekan kerran jälkeen ole jännittänyt. Mutta ei niiden julkinen heiluttelu silti jokapäiväistä missään varmaan ole. 

esssssssi (Ei varmistettu)

Tähän liittyen täytyy jakaa tämä juttu: http://pinterest.com/pin/386183736769979418/

Kyllä vaan taitaa olla edelleen tabu. :(

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.