Peruin taas (Amir)

CougarWoman

Enpä sitten tavannutkaan Amiria lauantaina, vaikka tyyppi oli jo varannut hotellit ja kaikki.

Sain itseni torstai-iltana kiinni siitä, että ajattelin tapaamista vastentahtoisesti. Tajuisin tuolloin myöskin, että en yksinkertaisesti vaan halua harrastaa seksiä Amirin kanssa.

Tämän ajatusvirran seurauksena ymmärsin, että tulen tuskin koskaan haluamaan seksiä Amirin kanssa, ja että roikotan tyyppiä siis – tahattomasti - löysässä hirressä. Toistuvat tapaamisen perumiset, täydellisen innostuksen puuttuminen, mikäli tyypiltä sattuu joskus tulemaan viestiä…

Sanoin Amirille, että ehkä ei ollutkaan hyvä idea jatkaa siitä, mihin puoli vuotta sitten jäätiin; ja etten itseasiassa edes halua enää tavata.

Tämä tuli Amirille ehkä hieman puskista, mutta ihan hyvin tyyppi tilanteen handlasi. Totesi vaan, että harmi, ettei päästä tutustumaan toisiimme paremmin, kiitti rehellisyydestäni ja toivotti kaikkea hyvää jatkossa. 

Amir oli kaikin puolin kiinnostava, hauska ja komeakin. Ainut vaan, että hänellä ei viime aikoina ollut hirveästi aikaa viestitellä, ja huomasin, että tämä radiohiljaisuus oli merkittävä tekijä siinä, miksi aloin saada antipatioita lähestyvästä tapaamisestamme.

Minut pitää hurmata; mutta senkin jälkeen minusta pitää olla kiinnostunut ja minuun pitää ennen kaikkea uhrata aikaa. Ellei tätä tapahdu, en näköjään viehäty tyypistä seksuaalisesti (tai itseasiassa viehätyinhän toki aluksi, mutta viehätys meni ohi kun yhteydenpito laimeni).

Palaan aina takaisin samaan: minulle ei vaan toimi pelkkä seksi vain seksin takia. Olen sitten vaikka mieluummin ilman; edellisestä kerrasta onkin sitten ihan huomaamatta vierähtänyt jo viisi kuukautta.

Eikä edes harmita; oman käden kautta onneen ja virtuaalihetket CC:n kanssa näyttävät toistaiseksi riittävän pitämään lipun korkealla. Nyt seksin puute on oma valinta eikä pakko; ja silloin se ei näköjään vituta läheskään yhtä paljoa. 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Tää on just se, miksi oot niiiiiiin hurmaava ja mahtava. Sinut pitää hurmata. Tiedät, hittovie, oman arvosi.
Tästä otamme oppia kaikki, eikö vain, naiset?

CougarWoman
CougarWoman

Mulla meni tästä vähän roska silmään.. <3 

Vierailija (Ei varmistettu)

Salli mun nauraa :D Mies varaa hotellihuoneen ja kaikki ja nainen saa käyttäytyä kusipäisesti vedoten johonkin vanhanaikaiseen/kuluneeseen fraasiin "minut pitää hurmata". Ja sitten täällä kommenteissa ollaan vaan "you go giiiiirrllll!!". Naiset ovat jo muutenkin saaneet niin vääristyneen kuvan deittailusta (kiitos mm. prinsessasatujen ja elokuvien) että asenteesi on kyllä oikeasti jo melko vaarallinen.

CougarWoman
CougarWoman

Sallin toki :)

Tottahan minun olisi pitänyt ymmärtää, että kun kerran hotellihuonekin oli jo varattu, minun olisi pitänyt vasten tahtoani levittää kukkani vain miehen mieliksi. On vaarallista kirjoittaa siitä, että naisilla on aina oikeus sanoa ei. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei tietenkään tarvitse tehdä mitään vasten tahtoaan. Mutta olihan tuo nyt helvetin huonosti hoidettu tilanne sinulta. Jos tässä tarinassa olisi olleet sukupuolet toisinpäin, niin saisimme lukea pitkin ja poikin iltasanomia ja facebookkia koskettavaa nyyhkytarinaa siitä miten nainen oli varannut hotellihuoneen turhaan, kommenttien täyttyessä lähinnä miesten halveksunnasta. Mutta koska sukupuolet oli näin päin, niin vastaanotto ei tietenkään voi olla mitään muuta kuin "hienoa, aivan mahtavaa, naisvoimaa!".

CougarWoman
CougarWoman

Niin, mä en nyt edelleenkään tajua, että mikä tässä oli niin helvetin huonosti hoidettu. Ei tehnyt mieli, joten peruin tarpeeksi ajoissa, jotta hotellinkin sai vielä peruttua. Amirkaan ei vetänyt herneitä nenään - ollaan itseasiassa vielä viestitelty senkin jälkeen - joten toistaiseksi kukaan muu kuin sinä ei ole tästä mitenkään loukkaantunut. :D 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos ei sykähdytä, don't do it. Hyvä Puumis.

CougarWoman
CougarWoman

<3 <3 <3

mystery
Vision One

Tätä mä aina mietin miesten kohdalla, jotka lähettävät tyyliin pyytämättä peniskuvia tai sanovat ennen mitään tutustumista että haluan muuten panna sua. Silleen että öö luuletteko tosiaan että oon noin helppo, että nyt lakoan teidän jalkojen juureen ilman että teidän tarvii nähdä yhtään vaivaa mun eteen? :D 

 

CougarWoman
CougarWoman

No totta kai pitää olla ikuisesti kiitollinen jos joku kerran haluaa panna. :D 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.