Pikatreffit T:n kanssa

CougarWoman

T koputti oveen sovittuun aikaan puoli kahdeksalta; minä avasin mustassa pitsi-ihmeessä, jonka enimmäksi peitoksi oli kietaistu silkkinen aamutakki, tarkistettuani, että alle pukemani punaiset rintaliivit pilkottaisivat miehustastani sen verran, että sopisivat täydellisesti jalkaan vetämiini punaisiin avokkaisiin.

T:n silmät levisivät. “Vau,“ hän henkäisi ja veti minut tiukasti pakkasen kylmentämää kehoaan vasten, suuteli pitkään ja nälkäisesti samalla takkiaan hätäisesti pois päältään tempoen. Huolellisesti valitsemani rakastajattaren univormu näytti tekevän tehtävänsä, ja pian T vetäytyikin hieman vastahakoisen tuntuvasti kauemmaksi, katsoi minua silmiin ja virnisti leveästi.

“Tällä kertaa et vissiin tarjoakaan ensin juotavaa?“

Vastasin tarttumalla häntä housunkauluksesta ja vetämällä hänet perässäni makuuhuoneeseen.

Puolentoista tunnin ja kahden molemminpuolisen orgasmin jälkeen makasimme hikisinä ja tahmaisina sylikkäin ja odottelimme hengityksemme tasautumista. Kohottauduin kyynärpääni varaan ja katsoin T:n kehoa, ihastelin sen lihaksikkuutta, nuoruutta, täydellisyyttä. Tuuletin sisäisesti, heitinpä itsekseni muutamat päänsisäiset high fivetkin (á la How I Met Your Mother - Barney).

Kiiman kourissa huohotusten lomasta karkaavia sanoja lukuunottamatta puhuin nyt ensimmäistä kertaa pulssimme palauduttua jotakuinkin normaaliksi.

“Mites olis viski ja tupakka?“

T naurahti ja pörrötti hikistä tukkaani.

“Jaa – et halua enää halia vai? Ihme nainen! Mutta joo, maistuisi.“

Pongahdin sängystä ja pujahdin takaisin korkokenkiini, kietaisin aamutakin päälleni.

“No, tuu sitten!“

Sohvalla T veti minut kainaloonsa, enkä vastustellut. Suuteli minua savuisen mallasviskin ja savukkeen makuisella suullaan, silitteli paljasta reittäni laiskasti. Taustalla jazzia soittava radiokanava; huulet kihelmöivinä ja turpeina vahvasta viskistä, päässä pöpperöinen, vähän epätodellinenkin olo.

T naurahti itsekseen, ja kun katsoin häntä kysyvästi, hän virnisti.

“Sä näytät ihan siltä kuin olisit pilvessä.“

Purskahdin nauruun ja totesin, että vähän semmoinen olo olikin, sikäli kuin muistan. T katsoi minua yhtäkkiä terävästi suoraan silmiin.

“Ai sulla on kokemusta?“

Myönsin, että olihan tuota opiskeluaikoina tullut kokeiltua yhtä sun toista.

T katsoi minua vinkeästi.

“Haluaisitko joskus taas kokeilla?”

Kommentit

HiekkaaKengissä (Ei varmistettu)

Tykkään blogistasi, mutta tämä kuulosti jo epäilyttävästi joltain saippuasarjalta ;D pitsihepeneet ja mallasviskit ja kaikki :D

CougarWoman
CougarWoman

No tietty pitää olla vimpan päälle! Kas kun et maininnut jazzia vielä :D 

Meidän huushollissa ollaan mallasviskin ystäviä, eritoten skottilaisten ja japanilaisten sellaisten. Ja T:kin tykkää laatuviskeistä, niin mikäs siinä. Olisikohan vielä pitänyt mainita, että viski nautittiin Iittalan laseista, ja liittää tunnelmakuva? :D

HighAsKite (Ei varmistettu)

Suosittelisin kyllä ehdottomasti pientä seksuaalista matkaa kannabiksen viitoittamalla tiellä! Orgasmit päihdyttää aiivan eri tavalla ja se uppoutuminen ja itsensä unohtaminen, 5/5! Sulla tuntuis onnistuvan ilmankin apuaineita toi rentoutuminen niin kannattaa kyllä kokeilla :) jos on kovin epävarma itsestään niin en suosittelisi, saattaa helposti saada ajatukset tosi diipeiksi että ajattelee liikaakin sitä miltä näyttää. Toimii kyllä monesti niin eri tavalla eri ihmisillä, itselläni on auennut ihan uudet maailmat sekä seksissä että joogassa :D

Aamuinen (Ei varmistettu)

Piti ihan kirjautua ulos ja kompata :D seksi pilvessä... ehdottomasti kokeilemisen arvoista. Jokainen kosketus, ääni ja tunne on ihan omissa sfääreissään. Pitäisi kyllä taas pitkästä aikaa kokeilla.

Vierailija (Ei varmistettu)

Eikö tälläiset puheet ole vähän sopimattomia? Kiva juttu, jos näitä jotkut teinit lukee.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllä lukevat, vasta lukemaan oppineet lapsetkin. Olen marissut bloggaajalle monesti aiemmin, ei auta. Itse käsitän, että bloggaaja ja Lily toimisi nykylakia ja journalistin ohjeita vastaan, mutta se on minun tulkintani. Bloggaaja päättää, mitä julkaisee, eikä hän koe, että lapsia pitäisi tältä suojella, selityksiä seuraa tai tämä kommentti poistuu, kuten minun kommenteilleni usein käy.

Lakiin on tulossa muutos, lapsia aletaan suojella netissä yli kirjoittajien omien mielipiteiden, ja voi olla, että tämäntyylistä kirjoittamista ei tulevassa saa/voi julkaista ilman K18-lukkoa.

CougarWoman
CougarWoman

Ei poistu tämä sinun kommenttisi, mutta selitys seuraa! Kuten huomaat, olen jättänyt tarkoituksella kommentoimatta ylläoleviin, sillä en halua edistää huumekeskustelua. Kuitenkin ylläolevat kommentit eivät ole asiattomia, joten en näe syytä ruveta niitä poistamaankaan. Sananvapaus jne.

Minä olen muuten edelleen sitä mieltä, että lapsien suojeleminen on vanhempien, ei minun, vastuulla. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuten olen aiemmin todennut, vanhemmat eivät voi suojella lapsiaan tältä blogilta, blogisi aukeaa lapsen laitteelle asennetun lapsilukon yli, koska sinä et suojaa sitä. Vanhempi ei voi seistä vahtimassa lapsen tai teinin selän takana joka hetki, kun tämä käyttää omaa puhelintaan.

Haha (Ei varmistettu)

Mitäs jos annettais niille lapsillekin siitä kannabiksesta todenmukainen kuva :) coloradossa rikollisuus on vähentynyt HUOMATTAVASTI kannabiksen laillistuksen jälkeen, aine ei ole ongelma vaan sen laiton status. Ja se status on aikanaan päätetty kolikkoa heittämällä että nyt kukkahattutädit menkäähän muualle ja antakaa ihmisten keskustella, ei se niistä lapsista narkkareita tee jos asiasta puhutaan ääneen. Piilottelu ja salailu tekee siitä vaan kiinnostavamman. Ja itse koen kyllä että kannabis antaa paljonkin lisäarvoa elämääni kun en itse alkoholia tai muitakaan päihteitä käytä lainkaan. Käyn kokopäivätöissä ja elän ihan normaalia elämää koirineni. Verrattavissa siihen perheenäidin valkkarilasilliseen illalla, ei pilvestä mene mitenkään "sekaisin"

Vierailija (Ei varmistettu)

Niinhän ne jotkut alkoholistitkin kykenevät käymään töissä ja pitämään ns kulissit pystyssä. ;) Joillekkin pilvi on ok ja toisille ei. Joillekkin se aiheuttaa syöksykierteen muihin huumeisiin tai taloudellisiin vaikeuksiin. Tosiasia on se, että pilvi on addiktoiva niinkuin tupakka tai vaikka kahvi. Näillä kaikilla on kuitenkin eroavaisuutensa, pilvi muuttaa käyttäytymistä, pitkällä käytöllä pysyvästi aivotoimintaa.

CougarWoman
CougarWoman

Toki. Mutta minä en ole missään vaiheessa markkinoinut kannabiksen käyttöä, puhumattakaan siitä, että olisin rohkaissut siihen. Itseasiassa - tämä kommentti on ensimmäinen, jossa edes käytän koko sanaa. En ole myöskään kertonut, että aikomuksenani olisi käyttää sitä. 

Minun oikeuteni on valita, mitkä kommentit poistan; ja koska kautta linjan olen poistanut vain asiattomat kommentit, joissa herjataan minua tai läheisiäni, minulla on oikeus jatkaa samalla linjalla. 

Antaa kaikkien kukkien kukkia, ja jos joku niitä jopa haluaa polttaa, ei se ole minulta pois. Lääkekannabishan on käsittääkseni jopa laillista tietyissä USA:n osavaltioissa, ja kokonaan laillista esimerkiksi Alankomaissa. 

En myöskään aio asentaa blogilleni mitään "lapsilukkoa" niin kauan, kuin Lilyn Toimitus ei minua kehota tekemään niin. :) 

Rauhallista lauantai-illan jatkoa! 

Ilargia (Ei varmistettu)

Eli tännekin tarvittaisiin sellainen esim. Koffin sivuilla oleva kysymys "Olethan varmasti yli 18-vuotias?" johon vastataan klikkaamalla "kyllä" tai "ei"? Koska kukaan lapsihan ei osaa moiseen vastata "kyllä", jos on utelias lapsilta kielletyn sisällön suhteen? Aivan samoin kuin kukaan lapsi ei ikinä rekisteröidy sellaisiin palveluihin, joissa on ikäraja...

Jos vanhempi ei voi vahtia lapsensa puhelimenkäyttöä, niin onko lapselle pakko hankkia puhelin, jolla pääsee nettiin? (Ei tosin sillä, että se estäisi esim. pääsyn seksuaalisiin sisältöihin. Kyllä lapset siihen on keinot keksineet jo ennen älypuhelinaikaakin.)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kun sivusto tai blogaaja on huolehtinut ensin laspisuojauksen, sen jälkeen lapsen laitteella oleva tietoturvalukko-ohjelma huolehtii, että ko. sivu ei tuolta laitteelta aukea. Kysymys, minkä ikäinen olet, aukeaa sinulle, sillä sinun koneellasi ei ole lapsilukkoa.

oceansoul / housuitta (Ei varmistettu) http://housuitta.com

Taas tätä höpöä k18-juttua, johon muistaisin joskus aiemminkin kommentoineeni tämän blogin kommenttiosiossa (koska olen myös saanut näitä "blogissasi pitäisi olla 'alaikäisiltä kielletty' -merkintä")... Seksistä / huumeista / mistä vaan kirjoittaminen ei mitenkään suoraan tee blogista alaikäisiltä kiellettyä. Vai menetkö kirjastossakin lätkäisemään jotain K18-tarroja jokaisen kirjan kanteen, jossa joku henkilö on esim. kannabista poltellut?

Kyllä se on ihan vanhempien tehtävä keskustella netin sisällöistä lapsensa kanssa.

PS. Ja lapsilukotkin on kyllä yleisesti ottaen mahdollista kiertää... :D Ja jos se ei itseltä onnistu, aina löytyy se kaveri, jonka koneella ei mitään estoja ole.

Ilargia (Ei varmistettu)

Komppaan oceansoulia. Lisäksi monet teinit (ja jopa lapset) tuottavat itse paljon rankempaa sisältöä kuin Puuman tekstit. Ja kyllä, he käsittelevät välillä myös seksiä, päihteitä ja erilaisia tabuja. Ja he pystyvät siihen ilman nettiäkin, kuten esim. Ylioppilaslehden kolumnisti kertoo:
http://ylioppilaslehti.fi/2016/02/viattomuuden-loppu-miksei-lasten-kanss...

Ymmärrän, että kulttuurin yliseksualisoituminen huolettaa, mutta silti tämä "lapset saattaa lukea tekstin, jossa kaksi aikuista harrastaa yhteisestä sopimuksesta molempia tyydyttävää seksiä ja toinen vihjailee pilvenpoltosta!!!" -panikointi tuntuu aika liioittelevalta...

CougarWoman
CougarWoman

...Ei muuten ollut Ylioppilaslehdenkään artikkeliin K18-lukkoa, vaikka siellä puhuttiinkin pimpeistä ym!! ;)

Heh, mutta vakavasti ottaen - asiaa. Minä leikin pimppi-pippelileikkejä 7-vuotiaana (terkkuja vaan Terolle) ja sain ensimmäisen orgasmini noin 10-vuotiaana. Isovelipuolen ja muitten kylän poikien Jalluista hekumamateriaalia haettiin, kun sitä nettiä ei tosiaan silloin ollut. Muistaakseni meillä oli metsässä maja, jossa oli vino pino pornolehtiä. 

Joskus joku on kommentoinut, että nämä minun päivitykseni muistuttavat Reginan tai Harlekiinin juttuja; sen enempää kyseenalaistamatta, onko tämä kohteliaisuus vai loukkaus, todettakoon, että niille Reginoille ja Harlekiineille ei myöskään ole ikärajaa. :) 

EvaDo (Ei varmistettu)

En voi kompata. Itselläni ruohon haju jo laukasi aurallisen migreenin ja sen jälkeen kun ainetta poltellut vietti seksin jälkeen loppupäivän vessassa oksentaen. Seksin aikanakin näki vaan mustaa, väripalloja ja tuntui kipu olisi viilellyt pitkin päätä. Miehen käytös myös muuttui hellästä välinpitämättömään raakalaiseen, toisaalta hän miksasikin punaviiniä ja ruohoa. Hän hurahti huumeisiin tuon jälkeen joten jätin hänet.

CougarWoman
CougarWoman

Hyvä, että tätä toistakin puolta tuodaan esille. Kiitos. 

A.Siantuntija (Ei varmistettu)

Kunnon kokkelia koneeseen jos panovauhtia kaipaa. Pilvi on pelleilyä.

CougarWoman
CougarWoman

Eiköhän sitä vauhtia ole ihan tarpeeksi ilman kemikaalisia huumausaineitakin... Ei ole mun juttu, eikä ole koskaan ollutkaan. Olen ihan tarpeeksi sfääreissä ilman keinotekoisia lisiäkin. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Blogitöräys täynnä samaa paskaa.Taso huononee viikko viikolta,ei mitään asiaa,pelkkää harlekiini pehmopornoa,yöks,ei kiinnosta.Moni kenen kanssa olen keskustellut ja ennen blogia seurannut on kanssani täysin samaa mieltä.Kiinnostavuus hävisi nörttipojan myötä.

CougarWoman
CougarWoman

EOPL ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä jos nostaisit mielummin blogin tasoa jos haluat säilyttää lukijasi?

CougarWoman
CougarWoman

Mitä jos kirjoitan tätä itseni enkä lukijoitteni takia? Minulle ei makseta tästä palkkaa, joten voin ja saan kirjoittaa ihan mitä itse haluan. ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Aika ylimielinen kommentti :(

CougarWoman
CougarWoman

Miksi? Tottahan se on; tämä on minun blogini, jota kirjoitan lähinnä itseni takia. Ihan samalla tavalla kuin monet muut harrastuksenaan bloggaavat. Harmi, mikäli tulkitsit ylimieliseksi, ei ollut tarkoitus. 

Naislaif
Naislaif

Tähän kohtaan vankka kannanotto on annettava. Tykkään viskistä. En ymmärrä niistä juuri mitään, mutta savunmakuinen ja täyteläinen on nam!

CougarWoman
CougarWoman

Sitten tykkäät lähinnä skottilaisista Islay-viskeistä, kuten minäkin :) 

...en myöskään sylje lasiin, jos siinä on hyvää konjakkia (XO:sta eteenpäin).

Naislaif
Naislaif

Konjakin kohdalla vielä harjoittelen. 

Ja taas on todistettu, että päivittäin voi oppia uutta. Minäkin löydän nimen viskimaulleni.

Quo (Ei varmistettu)

Paljaallako harrastitteko pojan kanssa seksiä?

CougarWoman
CougarWoman

Ei missään nimessä, kondomia käytetään - tietysti. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.