Puuman murmeliarkea

CougarWoman

Pläjäytetäänpä vastapainoksi kaikille niille seksiherkutteluille, jotka kuitenkin kuvastavat prosentuaalisesti ehkä noin yhtä prosenttia koko elämästäni, ihan perkeleen tylsä arkipostaus.

Tämän postauksen inspiraationa toimi joskus jossain kommenttikentässä pyörinyt spekulaatio siitä, ettei kenenkään elämä voi olla sellaista kuin mistä kirjoitan, ja siihen tullut aika mainio vastapallo (ei minulta), jossa todettiin kuivasti jotain tyyliin "kyllä se Puumakin varmaan käy ruokakaupassa ja paskalla ja pesee pyykkiä ihan niin kuin kuka tahansa muu, mutta mitä järkeä siitä olisi kirjoittaa"

Noh - kokeillaanpa!

Valitsen randomisti maanantain – ihan minkä tahansa maanantain.

6.00. Herätyskello soi. Raahustan aamupuurolle (mikrossa, lähes aina Nalle-ruispuuroa; usein marjoilla mutta äärimmäisessä vitutuksessa myös hillolla), sekoitan sekaan lusikallisen chia-siemeniä.

Syön monivitamiinipillerin ja kaksi maitohappobakteerikapselia, huuhdon nämä alas desilitralla tuoremehua.

Puuron jälkeen (nautitaan aamu-uutisia katsellen) otan kupin ämpärin kahvia rasvattomalla maidolla mukaan ulos, poltan tupakan, kerään kanojen munimat munat.

6.40. Paskalle. Kyllä, joka aamu aamukahviämpärin jälkeen. Like a clockwork. TMI?

6.45. Suihkuun.

7.10. Silmänympärysvoide ja kosteusvoide lärviin, ulos kuivattelemaan rasvoja. Tupakka.

7.15. Ehostus samalla äänikirjaa kuunnellen.

7.50. Tupakka.

7.55. Hiukset (kuivaaminen ja muotoilu) ja pukeutuminen (tähän asti olen haahuillut yöpaidassa).

8.25. Töihin.

8.30 – 17.00. Töissä. Hektistä tai vähemmän hektistä. Jos jälkimmäinen, niin bloggaan.

Viestittelen rakastajan kanssa jos siihen on aikaa. Yleensä on.

Lounaaksi keittoa, välipalaksi kaksi hedelmää; yksi aamu- ja yksi iltapäivästä. Toinen hedelmä on yleensä päärynä.

17.10. Ruokakaupassa. Vituttaa, koska paljon ihmisiä, ja useimmat niistä neuvottelevat vielä siitä mitä söisivät juuri siinä kohtaa hyllyä, josta minun pitäisi napata listaamani ruoka-aines. Ja että otetaanko luomupaprika vai tavallinen ja vertaillaan hintoja. Luomu on kalliimpi, voin kertoa.

18.00. Kotona ruokaa laittamassa (koira tässä vaiheessa jo ruokittu ja ostetut ruuat ja juomat aseteltu jääkaappeihin ja kuivamuonavarastoon). Ykkösmies tulee kotiin. Antaa rutiinipusun.

18.30. Lasi tai pari viiniä, Ykkösmiehen kanssa seurustelua siitä, miten päivä meni ja mitä tehdään viikonloppuna.

19.30. (tai siinä hujakoilla) Illallinen.

20.00. Sohvalla Ykkösmiehen kanssa, joko Netflix tai ihan tavan TV, jos sieltä tulee jotain muuta kuin urpoja tositv-ohjelmia. Jos on syksy, kudon sukkaa samalla.

21.30-22.00. Nukkumaan.

Tämä on rutiini enemmän tai vähemmän jokainen päivä. Kerran viikossa käyn joogassa, ja usein teen sen verran ruokaa, että sitä jää seuraavaksikin päiväksi; mutta muuten joka_ikinen_päivä on suoraan “Päiväni Murmelina” –leffasta.

Jos oikein repäisen niin pesaisen viikolla vielä lisäksi koneellisen pyykkiä (muuten viikonloppuna), tai istun iltapäivästä kampaajalla (kerran viidessä viikossa) tai laitattamassa kynsiäni (kerran kolmessa viikossa).  

Ja ei – en koskaan imuroi, moppaa, pyyhi pölyjä, vie roskia, täytä tai tyhjennä astianpesukonetta. En pese vessoja, vaihda verhoja, kuuraa ikkunoita tai vaihda huonekalujen järjestystä. 

Mutta kerran kuukaudessa herään puoli tuntia aikaisemmin, sheivailen tarpeettomat karvat, ehostan vähän huolellisemmin, pukeudun parhaimpaan alusasusettiini ja hurautan työpäivän ajaksi ihanan rakastajan hemmoteltavaksi.

 

Kommentit

hau (Ei varmistettu)

Tartuin heti kaikkein oleellisimpaan asiaan, että koira on, mutta mieskö hoitaa sen lenkityksen täysin, vai vilistääkö se kylillä vapaana? Koira siis :)

CougarWoman
CougarWoman

Koira käy miehen kanssa aamu- ja iltalenkillä, ja viettää päivät pihalla aidan takana, maalla kun asutaan :)

11.36 (Ei varmistettu)

Nainen, tee jotakin elämällesi! Tuo kuulostaa ihan pystyynkuolleelta elämältä.

Missä piiitkät filosofiset keskustelut Ykkösen kanssa, monenlainen itsesi kehittäminen, sosiaalinen kanssakäyminen, vapaaehtoistyö, liikunta? Liikunnaksi ei oikein riitä seksi kerran kuukaudessa.

Tulee oikein paha mieli siitä, että fiksu, parhaassa iässä oleva nainen elää tuolla tavalla - kai se kuukausittainen salatapaaminen sitten pitää elämän syrjässä kiinni. Päivittäisellä viininlipittelyllä ja tupakoinnilla muuten kulahdat sitä tahtia, että kymmenen vuoden päästä sinun on vaikea löytää mieleistä rakastajaa.

Otahan ryhtiliike elämässäsi ettei elämä valu läpi sormien!!!

CougarWoman
CougarWoman

En mä kaipaa mitään pitkiä "filosofisia" keskusteluja kenenkään kanssa (niitten aika oli silloin pitkälti alle kolmekymppisenä, kun vielä kuvitteli olevansa jotenkin pseudoälykäs ja oli tarve keskustella meta-metatasolla); preferoin kepeitä juttutuokioita kieli poskessa :) Ja niitähän käydään Ykkösen kanssa päivittäin. 

Eivät kaikki halua täyttää kalenterejaan täpötäyteen harrastuksista ja itseään kehittävistä toiminnoista; minä annan itselleni nelikymppisenä aikaa ihan luvan kanssa vaan olla öllötellä kotona iltaisin, jos siltä tuntuu.

Mun ongelma on se, että jos harrastan jotain ilta-aktiviteetteja, piristyn niistä sitten niin, etten saa unta ennen puoltayötä - ja olen sitten aamulla kuin pystyynkuollut; tarvitsen vähintään kahdeksan tunnin yöunet.

Ja mun mielestä taas muitten ongelma on se - siinä vaiheessa kun valitetaan liian hektistä elämää - että jotenkin oletetaan, että pitäisi olla koko ajan menossa. 

Viikonloput ovat sitten asia erikseen - silloin lenkitetään koiraa ja käydään konserteissa. ulkona syömässä, baareissa, markkinoilla, tavataan ystäviä... Ymmärsit kai, että kyse oli vain viikonpäivistä tuossa postauksessa - vai meinasitko, että herään viikonloppuisinkin kuudelta? :D 

11.36 (Ei varmistettu)

As long as you are happy!

Minusta lähes pelkällä läpänheitolla suhde jää aika kaukaiseksi. En tarkoittanut viisastelua vaan ihan kummankin sisäisten maailmojen jakamista.

CougarWoman
CougarWoman

Kyllä meillä keskustellaan "vakavastikin" tietysti, mutta käsitin itse "filosofoinnilla" jotain vallan muuta :D Mutta niitä vakavia keskustelujakin on ollut sen verran paljon ja vaikeista aiheista, että joskus kevyt läppä on ihan tervetullutta. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mäkin ajattelin lukiessani, että rakastaja kerran kuussa auttaa sinua jaksamaan tämän järjettömän systeemin orjana. Arkisin piristät/turrutat itsesi kahvilla, tupakalla, alkoholilla ja Netflixillä jaksaaksesi ja kestääksesi. Ettei tule loppuunpalamista tai vallankumousta.
Kyllä varmaan monikin elää juuri noin... mutta... asiat voisivat olla niin eri tavalla.

CougarWoman
CougarWoman

Heh, tätä kommenttia lukiessa tulee mieleen joku turjake, joka juo kymmenen litraa kahvia ja viiniä päivässä, ja katsoo kaiken kotonaolevan valveillaoloaikansa Netflixiä, poltellen päivittäistä kartonkiaan. :D

Totuus: 2 kuppia kahvia ja max 2 lasia viiniä, yksi episodi Netflixiä :) 

Vierailija (Ei varmistettu)
CougarWoman
CougarWoman

...ja tästä pitäisi...mitä? Säikähtää? :D 

Nāiádes
Naiádes

Kummallista muuten, että jos juo viikonlopun aikana sen 16 lasia viiniä, niin se on huomattavasti hyväksytympää, kun arkena viininjuonti.

Kesällä kun olin kaksi viikkoa Espanjassa, niin join varmaan pullollisen roséeta päivässä. Aamuviinit terassilla, lounaalla lasillinen, illallisella pari lasillista ja illalla varmasti vielä yksi lasillinen. 
Monelta tuppaa unohtumaan, ettei se pari lasia viiniä päivässä johda päihtymiseen - osa jopa juo viiniä nautinnon vuoksi ; )

CougarWoman
CougarWoman

Mitä - vai että nautinnon vuoksi?! Ei voi...minä raukka kun olen nenästä kiinni pitäen sen lasin tai pari huikalla alas kumonnut siinä toivossa, että menisi edes vähän päähän.. ;) 

Hemmuli (Ei varmistettu)

Eivätköhän lähes kaikki tiedä ettei pari lasillinen tai pari viiniä johda päihtymiseen. Päivittäisellä viininlipityksellä saa kuitenkin itselleen terveyshaitat lähes varmasti vaikka ei päihtyisikään. Lähinnä ihmetyttää etteikö tosiaan vähempikin riittäisi, kyllä siis itsekin viinistä tykkään.

Aivan varmasti harmittaa kun viisikymppisenä terveys jo alkaa reistaamaan ja eläkevuosia ei noilla elintavoilla jää nautittavaksi.

Hemmuli (Ei varmistettu)

Piti siis olla lasillinen tai pari :D

Nāiádes
Naiádes

En usko, että kyse olisi siitä, etteikö vähempikin riittäisi. Mutta en mä ainakaan halua elää elämääni ajatellen, mikä on riittävää. Varmasti yksi pala patonkia hyvän ruuankin kanssa riittäisi, mutta jos tekee mieli kaksi, niin syön kaksi. Ja oikeastaanhan patonkiakaan ei tarvitse mihinkään.

Musta olis kauheen ikävä elää elämä ajatellen, mikä on tarvittavaa elämisen kannalta. Hell, mä oon niin hedonisti et syön, juon ja poltan just niin paljon, kun sillä hetkellä tekee mieli.
Mä saatan jäädä huomenna vaikka bussin alle matkalla töihin - jää silloinkin eläkevuodet nauttimatta.

CougarWoman
CougarWoman

Sä puit aika tarkasti sanoiksi sen, mitä itse halusin kirjoittaa, joten tyydyn komppaamaan! 

Lisään kuitenkin vielä, että velana mulla ei edes ole mitään intressiä edes elää mahdollisimman pitkään. Mieluummin elän siis lyhyemmän ja täynnä nautintoja olevan elämän, kuin spartalaisen sellaisen kituuttaen yksin satavuotiaaksi. 

kuolematon (Ei varmistettu)

:DD Tää viestiketju on aivan loistava... Eka puumaa arvostellaan salasuhteista, no sitten arvostellaan kun elää NORMAALIA arkea :DD Hahahahaha,

Punaviinilasi päivässä on terveellistä! Ainakin joidenkin tutkimiuksien mukaan. Se, että juokin 2, niin tuskin maailmaa kaataa. Enkä usko että tässä nyt puhutaan viinilasista joka on täyteen kaadettu (?).

Jokainen saa elää elämänsä juuri niinkuin haluaa. Kaikki eivät halua elää 100 vuotiaiksi ja istua keinutuolissa (tai maata sairaalasängyssä). Itseäni ei ainakaan tuo kiinnosta. Aion elää täysillä (siinä nyt vielä parantamisen varaa), polttaa jos haluan polttaa (haluan;D) ja elää sitten hiukan lyhyemmän elämän. Ei ihmisiä ole muutenkaan suunniteltu elämään 80-100 vuotiaiksi :)

ap (Ei varmistettu)

Seuraava tosi olennainen :D Siis pistätkö sä suihkun jälkeen yöpaidan takaisin päälle? Mä puen kyllä siinä vaiheessa. Ainakin jotku kotilökärit, mutta ei vaan pystyis sitä samaa, mikä oli ennen suihkuakin. Ja sitten tupakoimattoman ihmisen järkytys, kolme tupakkaa ihan vaan aamutoimien lomassa!

On kyllä ihan hauska lukea ihmisten arkisista tavoista. Just jotkut aamurutiinit on niitä omia melkein pyhiä juttuja, mitkä tehdään joka aamu samalla tavalla ja aamu on pilalla jos ei voikaan tehdä niinkuin aina ennenkin. Ennen lapsia meillä oli miehen kanssa koiranlenkitysvuorot, oikeestaan ihan siksi, että kumpikin sai tehdä aamutoimensa rauhassa :D Se kenellä oli lenkkivuoro, heräsi aiemmin ja sai lukea lehden ja syödä aamupalan rauhassa. Sitten kun lähti lenkille niin toinen sai herätä suorittamaan niitä omia aamutoimiaan rauhassa, ilman että vessa on varattu ja lehti viety. Nykyään lähinnä toivon, että lapset nukkuisi arkiaamuina niin pitkään, että saisin syödä aamupuuroni rauhassa lehteä lukien, ennenkuin härdelli alkaa.

CougarWoman
CougarWoman

:D Siitä vaan, ihan mielelläni mä näihin vastailen!

Joo, siis työvaatteet on mallia jakkupuku, eikä tämä ole oikein hyvä kombi kotona asustavan koiran kanssa, ellei halua tuoda puolta koiraa karvojen muodossa töihin - siksi puen vasta kun koira on jo ulkona.

Yöpaita lähinnä sen takia, että se on jo hollilla ja sen vaan voi sujauttaa päälle (laiska). Paitsi tietty jos se on hikinen - mutta meillä on makuuhuoneen lämpötila 17 astetta kun kummatkin tykätään nukkua viileässä, eli yleensä ei ole :) 

Haha, tuttua. Mekin yritetään pysyä poissa toistemme jaloista niin paljon kuin mahdollista - mikä muuten on huomattavasti helpottunut miehen uuden työn myötä, sillä tämä lähtee töihin n. viisi minuuttia sen jälkeen, kun itse vasta herään.

Spf (Ei varmistettu)

Mäkin kiinnitin huomiota tosi olennaiseen asiaan, eli siihen että syöt päivän aikana tosi vähän :) Mä olisin jo tehnyt murhia siinä vaiheessa, jos iltapäivän hedelmän jälkeen seuraava ruoka olisi vasta 19.30.

CougarWoman
CougarWoman

Iltapäivän banaani pitää nälän ihan hyvin loitolla, ollaan vaan totuttu syömään myöhään (jos syödään siinä kuuden maissa, tekee sitten vielä iltapalaa mieli). 

Vierailija (Ei varmistettu)

Sä elät vaarallisesti, nainen! Tupakkia ja viiniä ja vallan mahdottomasti sokeria! Puuroa (jopa hillolla) ja mehua aamiaiseksi. Päivän mittaan hedelmiä. Mikähän mahtaa olla illallinen?!
Mitä jos kokeilisit vetää muna-aamiaisen, kahvin kermalla tai edes täysmaidolla? Pitäisi nälkääkin kauemmin. Hedelmät (ja varsinkin mehu) on ihan turhia fruktoosipommeja. Heilauttavat sokerit ja sitten insuliinit pilviin ja rasvaa kertyy kroppaan!

Yhtään en ole kauhistellut sun rakastajia ja pettämiskuvioita, mutta sun syömiset on kertakaikkiaan pielessä. Olen järkyttynyt ja paheksun!

Tupakkiakin tietty paheksun. Syvästi.

CougarWoman
CougarWoman

:D 

Noh, sukelletaanpa tähänkin hieman yksityiskohtaisemmin sisälle. Mehua tosiaan se 1 dl, hilloa 1 rkl (ja sitäkin vain, jos marjat ovat loppu). Olen tietoinen proteiinirikkaan aamiaisen tärkeydestä, mutta munat ei uppoa (!) noin aikaisin aamulla missään muodossa. Otan siis tietoisen riskin, uhmaan kuolemaa ja syön ruispuuroa! 

Ja - anteeksi vaan nyt kielenkäyttö - mutta paskan marjat että hedelmät ovat turhia. Päärynästä saa kuituja, ja hedelmäsokeri ei ole pienissä annoksissa mitenkään haitallista. Nämä hedelmäthän (välipalana) pitävät juuri sen verensokerin tasaisena, ettei tule turhia heittoja. 

Jaa - se illallinen? Vähärasvaista lihaa (max 100g per nenä) ja kasviksia/salaattia (jossa usein pähkinöitä). Hiilaripommina ehkä desi valmista kokojyväriisiä tai -pastaa pari kertaa viikossa. Viikonloppuisin sitten saatetaankin tilata pizza - vau mitä kapinointia!

Yes, I'm living on the edge :D :D :D 

Sinä päivänä, kun lopetan tupakoinnin ja viinin, minut saa haudata. 

Nuumi (Ei varmistettu)

Siis miten te säilytte hengissä, kun syötte noin vähän?!? Hehheh, tunnen itseni suursyömäriksi.. :D

CougarWoman
CougarWoman

Kysypä tuo uudestaan, kun olet 40-plus toimistotyöläinen, joka ei juuri liikuntaa harrasta :D 

Musta olisi hauskaa saada lukea näitten "herranjumalamillaistamenoasunpäiväton, ja vieläepäterveellistäkin"- ihmisten vastaava kertomus omista päivistään. Mulla on myös omat rutiinit, mutta ei niitä ole kiveen hakattu. Kaksi lasta, kaksi koiraa ja mies ja niiden omat kuviot pitää huolen siitä ettei nyt ihan olla urauduttu. Ja mäkin muuten nautin viinistä silloin tällöin ja muutamasta tupakasta päivän aikana. Että muitakin vaarallisesti eläviä on :D

CougarWoman
CougarWoman

Hys...ei kannata tunnustaa, että ajoittain nautit elämästäsi! ;)

Joo, mäkin voisin surruuttaa joka aamu supersmoothien nokkosista ja Antarktiksella jalostetuista supersiemenistä, lankuttaa sen jälkeen kolme tuntia, syödä vain mitätahansa-tonta luomuruokaa ja leipoa raakakakkuja koko kylän tarpeiksi samalla kun järjestelen tulppaaneja Aallon retrodesign-maljakkoon ja hoidan perulaista ottolastani, jolle opetin mandariinikiinan ja braille-aakkoset jo kaksivuotiaana, vain lähteäkseni vapaaehtoistyöhön lähimmälle kuntosalillekampaamaan asunnottomien hiuksia ja kylvettämään kirppuisia kulkukoiria samalla kun vedän päivän toiset viparitreenit. 

Mutkun istun mieluummin soffalla kutomassa netflixaillen ja vedän lasin pari hyvää viiniä siinä sivussa. 

Kriittinen rillipiru (Ei varmistettu)

Lauantai-illan pitkällä illallisella hyvässä ravintolassa maistuvan ruoan ja viinin äärellä on vaikea kuvitella rasittavampaa seuraa kuin suoraan lankkuasennosta pöytään ampaissut wellness-fundalisti, joka nokkospirtelö suupielistä roiskuen tuputtaa omaa (usein täysin kieroutunutta) uskonlahkoaan.

NotCredibleDates

Anteeksi nyt vaan mutta melkein tuli paska fiilis näistä kaikenmaailman kommenteista :D Jumaleischön siis eikö se nyt ole jokaisen ihmisen oma juttu miten päivänsä viettää. Ei sitä tarvitse olla omaa harrastusta jokaiselle iltapäivällä ja jos haluaa niin ei se kenenkään muun ongelma ole jos syön hilloa aamuste ja juot viiniä illalla.

Sulla melkein on jopa terveellisempi elämä kun mulla haha. Tänäänkin tuli syötyä lounaaksi Fish'n chipsit :D

 

Kylymä

No niin. Nyt kun on haukuttu ihmissuhdekuviot, ruokavalio ja elintavat niin mites seuraavaksi vaikka parit asukuvat? 

CougarWoman
CougarWoman

:D Kyllä joku ehti jo käydä haukkumassa mun uuden profiilikuvankin, sieltä se löytyy kommentti yhäkin! :D

Eksyksissä elämässä

Ihan tavalliselta elämältä tuo minusta vaikuttaa, ei siltä että joka päivä yrität paeta elämääsi viinin ja Netflixin avulla.

Mutta kyllä minäkin järkytyin tuosta röökin määrästä vaikka luulin että itse poltan paljon! :D

CougarWoman
CougarWoman

Haha - mä poltan ns. varastoon kun sitten töissä vasta lounastauolla... :)

Sukelletaan olennaisuuksissa vielä toiselle tasolle: montako kanaa teillä on, minkälainen asumus niillä on ja onko kanalassa kukkoa? :D Täällä kerrostaloasuja haaveilee pihakanalasta, kunhan saadaan säästettyä tarpeeksi samaan ratkaisuun eli omakotitaloon jostain syrjemmästä. Jotkut tykkää vihersupersmoothiesta, mä unelmoin vastamunitusta, oman kanan munasta tehdystä munakkaasta! 

CougarWoman
CougarWoman

Ihan olennaistahan tämä on omien kanojen munista haaveilevalle! :)

Meillä on neljä kanaa ja kukko, ja asunnoksi on pykätty itse talviasuttava kanakoppi - netistä löytää ohjeet rakentamiseen. 

Kukosta kannattaa keskustella ennen hankkimista naapureiden kanssa, kaikki eivät arvosta "kukonlaulun aikaan" heräämistä. ;)

Meidän 4 maatiaiskanaa munivat appivanhempienkin munatarpeiksi ja munivat kesäisin n. 3 munaa päivässä (siis yhteensä), talvisin vähemmän. Ja n. kahden ikävuoden jälkeen muninta alkaa harveta ja loppuu sitten kokonaan - tässä vaiheessa hankitaan yleensä uusi erä. (Jep, ei ne lemmikkejäkään ole.)

Vapaana voi pihalla pitää päivisin, me ei olla edes sulkia lyhennetty - ei ne mihinkään lennä jos eivät koe olevansa uhattuina. Ja lähes kaikki ruuantähteetkin syövät, ovat todellinen elävä komposti! Luomumpaa munakasta on vaikeaa löytää! 

(Oho, johan intouduin :D)

Kiitos vastauksista! En taida tuntea muita kanaomistajia, joten kysymykset ei loppuneet vielä :D Mitä tapahtuu kanoille, kun ne eivät enää muni, lähtevätkö viettämään eläkettä jonnekin vai laitetaanko ne lihoiksi? Itselleni kanan tappaminen ei olisi mitenkään ylitsepääsemätöntä, ja pakkohan siihen on varautua, jos eläin vaikka sairastuu tai loukkaantuu. Oletteko koskaan kasvattaneet kanoja omista tipuista vai ostetteko uuden kanaerän jostain muualta? 

CougarWoman
CougarWoman

:) Ei haittaa :)

Me tuota...köhköh...ihan itse tälleen maalaistyyliin pistetään niiltä kaula katki, menevät sitten koiranruuaksi - ne ovat siinä parin vuoden jälkeen jo niin sitkeitä, että ei niistä ihmisravinnoksi enää ole. 

Me ostetaan aina uusi erä nuoria kanoja (alkavat munia muutaman viikon jälkeen hankinnasta, en kuolemaksenikaan muista minkä ikäisiä silloin ovat, mutta eiköhän sekin googlettamalla selviä), nuo maatiaiskanat eivät ole hirveän hautomisinnokkaita, eikä jakseta alkaa minkään lämpölampun alla itse hautomaan. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuinka kauan olet polttanut ja miten monta poltat päivässä?

CougarWoman
CougarWoman

Enpä kerro, kun en millään viitsi lukea tupakkamoralisointeja ;) Mutta määrä vaihtelee.

Vierailija (Ei varmistettu)

Rakas cougar woman! Oot ihana nainen! Mulla ois ihanalle naiselle kysymys: Mitä pettämissivustoja itse käytät ja mitkä koet parhaiksi? Kovasti houkuttaa salasuhde vanhemman miehen kanssa mutta ei huvittaisi maksaa seksistä.. siis kontekstissa pettämissivustot, kun ainakin Victoria Milan on maksullinen. Siellä taitaa porukkaa eniten kuitenkin liikkua.

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos <3

Tätä on kysytty ennenkin, ja olen ennenkin jättänyt vastaamatta; kuulostaa ehkä hieman kaksinaismoralistiselta, mutta en halua mainostaa mitään erityistä pettäjäsivustoa, sillä en halua rohkaista ihmisiä pettämään...

Tia B (Ei varmistettu)

Ja luulit etta taa aihe olis ollut tylsa postaus!!!!!!! Naureskelin noita kommentteja viinin juonnista ja tupkoimisesta. hehehehe olet kokonaan paheellinen. Ihan smma har: arki rutiinit on rutiineja ja viikonloppuna pidetaan hauskaa. Muuten olisin ihan rikki pe ja sitten menis vloppu paskaks. Ja muuten nain nelikymppsena syo ihan samat kun sina. hassusti riittaa eika oo turvottava olo. Ei me olla kuihtumassa pois ja sitten saa luvalla syoda pizzan la iltana.

CougarWoman
CougarWoman

:D Niin sitä on ihminen erehtyväinen! Khyl, meitsi on läpensä paheellinen!

Joo, ei "tässä iässä" enää jaksa riehua arki-iltaisin, ne vähintään kahdeksan tunnin yöunetkin kun tarvii kun muuten lapset alkaa kadulla itkeä nähdessään tädin silmäpussit. :) 

Viikonloppuisin sitten ihme kyllä riittää viidenkin tunnin yöunet, kiitos sen, ettei mitään väliä moneltako menee nukkumaan, niin herää kyllä tikkana seuraavana aamuna viimeistään kahdeksalta (vaikka olisi ollut viihteelläkin, huom.) :D 

...iän tuomia siunauksia...

:O (Ei varmistettu)

Mua kiinnostaisi kuulla, että miten kukaan voi viettää työpäiviänsä tehden noin suuressa määrin kaikkea muuta kuin töitä? Kun alkoi kiinnostaa ihan sillä, että osaisin arvioida, missä kohtaa tämä oma ammatinvalinta meni näin pahasti mönkään. (Itsellä siis kun nuo kahvitauotkin tulee usein vietettyä sen kahvikupin kanssa hommia jatkaen - ei puhettakaan, että olisi aikaa blogaamiseen saati sitten tunteja kestäviin tapaamisiin rakastajien kanssa!)

CougarWoman
CougarWoman

Rakastajien tapaamisiin otetaan toki niitä lakisääteisiä vapaapäiviä, en mä nyt sentään työajalla humputtele ;)

Tämän päivän postauksen synnytin vartissa, joista 10 minuuttia meni työajan yli. Päivän mittaan on aikaa ajatella ja jäsennellä, ja itse kirjoittaminen onkin sitten äkkirykäisy.

Mitä tulee työtahtiin - olen jo aikoja sitten hyväksynyt sen, että kukaan työntekijä ei ole firmalleen korvaamaton. En sanoisi, että teen hommat puolihuolimattomasti, mutta en koko ajan paahdakaan veren maku suussa, mikäli vähemmälläkin pääsee. En ole siis semmoinen puurtaja, joka stressaa jatkuvasti tekemättömistä hommista, ja osaa rentoutua vasta, kun työpöytä on tyhjä. Onhan se päivä vielä huomennakin, tiemmä. ;)  

Sopivalla aikatauluttamisella ja tehokkaalla työskentelyllä samoihin hommiin menee sen verran vähemmän aikaa, että joskus jää luppoaikaakin. Maksimikapasiteetillä en tee töitä oikeastaan koskaan, vain silloin kun siihen on oikeasti tarvetta (so. mikäli jotain odottamatonta tapahtuu). 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuolema tulee näillä elämäntavoilla nopeammin mutta jokainen taplaa tyylillään.

CougarWoman
CougarWoman

Joo, se kuolema voi tulla myös huomenna jos jää rekan alle. Mieluummin elän täyden ja lyhyemmän elämän, kuin askeettisen ja pitkän. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.