Puuseppä viikonloppukylässä

CougarWoman

“Ai niin, mulla on sitten pölypunkkiallergia.”

Puusepän paljastus tuli onneksi sen jälkeen, kun olin jo päättänyt ottaa perjantain töistä vapaaksi välttääkseni turhan paniikin, joten makuuhuoneen perinpohjainen uudelleenimurointi (siivooja kävi torstaina) sängynpäätyjä ja patjoja myöten ei aiheuttanut harmaita hiuksia eikä korvennusta vatsanpohjassa.

Matkalla Puuseppä ajoi hermostuksissaan kolarin (!) joten tuli tunnin sovittua aikaa myöhemmin; pelkkiä peltivaurioita onneksi, ja autolla pystyi jatkamaan matkaa.

Makaan alasti ruokapöydällä. Yhtäkkiä Puuseppä lopettaa touhuilunsa ja ilmoittaa tulevansa ihan heti takaisin; pysy siinä. Hän juoksuaskeltaa alasti ruokailuhuoneesta makuuhuoneen suuntaan heppi heiluen ja palaa kohta vibraattorini kanssa, tulee uudelleen sisälleni, ja hoitelee minut sillä samanaikaiseen kliimaksiin.

Puuseppä oli ottanut elokuvan mukaan. Avatar. Aaawww. Pilasin koko elokuvan romanttisimman kohtauksen (“I see you”) kysymällä, että miksi ne puhuvat intensive care unitista (I.C.U.) Kaikki viikonlopun elokuvat katsottiin ilman tekstitystä, sillä Puuseppää “häiritsee kaikki ne käännösvirheet”.

Puuseppä tuli perjantai-iltana ja lähti vasta sunnuntaiaamuna. Ei olisi lähtenyt silloinkaan, mutta pakotin, sillä hänen lähisukulaisellaan oli sinä päivänä synttärit.

Häärään iltapalaa keittiössä pelkässä aamutakissa, jalassa vielä stay-upit, joihin olin varta vasten pynttäytynyt tapaamistamme ajatellen. Yhtäkkiä Puuseppä on takanani ja painautuu kiinni vartalooni; imee jäljen niskan ja hartiani yhtymäkohtaan ja hamuaa rintojani, nipistää nännejä peukalolla ja etusormellaan. Kääntää minut ympäri ja suutelee; partansa kutittaa mukavasti. Nostaa minut vaikeuksitta (!!) tiskipöydälle, nauraa hämmästykselleni (taisit aliarvioida minut) ennen kuin antaa suunsa seikkailla jalkojeni välissä, kunnes olen huitoa maustehyllyn mausteet lattialle. Kurotan sammuttamaan keittiöstä valot, sillä ikkunasta näkyy naapuriin.

Nukuttiin kun nukutti ja syötiin, kun tuli nälkä. Kännykät sammutettiin heti Puusepän saavuttua; kelloja kotonani ei olekaan. Oli helppoa vain olla välittämättä ajan kulusta; sitä oli ensitapaamiselle tarpeeksi. Tai niin ainakin luulimme; aika kului kuitenkin ihan liian nopeasti.

Illalla ennen nukkumaan menoa, nahkeina toisiimme kietoutuneina, minun pääni Puusepän rintakehällä leväten, luimme toisillemme ääneen. Fanny Hill – Erään ilotytön muistelmat. Eroottista kirjallisuutta Herran vuodelta 1748 (muistaakseni). Pre-viktoriaanista pornoa, sanoi Puuseppä ja kiihottui lukemastaan. Nukkumaan meno viivästyi.

Kun olin jo puoliunessa, Puuseppä hamusi käteni käteensä ja kuiskasi: mä tykkään susta.

Kesken elokuvan Puusepän hyväilyt muuttuvat määrätietoisemmiksi; haparoiden hän avaa aamutakkini vyön ja sukeltaa suutelemaan rintojani. Kohta hän on päälläni, mutta kahdenistuttava sohva on epämukava siihen asentoon; hän kääntää minut rajusti ympäri ja ottaa minut takaapäin, nostaa toisen jalkani käsinojalle ja työntyy satuttavan syvälle.

Saatoin Puusepän autolleen ja hyvästelimme halaten suudelmalla, joka pitkittyi ja kasvoi ehkä enemmän, kuin mikä oli sunnuntaiaamun koiranlenkittäjien mieleen. Olin jo puolimatkassa kotiin, kun kuulin vislauksen; Puuseppä hölkkäsi perääni. Mun auto ei lähde käyntiin.

Hain oman autoni ja starttikaapelit ja annoin virtaa. Puuseppä naurahti, että ei näköjään ole ainoa, jonka akku on tämän viikonlopun jälkeen tyhjä.

On vielä pilkkopimeää ja hiljaista, kun herään kesken unien. Puuseppä nukkuu vatsallaan, ja käperryn niin kiinni häneen kuin suinkin vain mahdollista. Puuseppä herää kosketukseeni ja kääntyy kyljelleen, suutelee otsaani. Kätensä kietoutuvat ympärilleni ja alkavat vaellella kehollani. Tunnen vatsaani vasten Puusepän kovettuvan, ja pian suutelemme nälkäisesti. Hän pyöräyttää minut lusikka-asentoon ja tulee raukeasti sisälleni, rakastelee minua unisesti mutta päättäväisesti kunnes saavuttaa kliimaksinsa. Jaamme tuopillisen vettä, enkä voi vastustaa kiusausta vaan katson kelloa: se on puoli kolme aamulla. 

Olin suunnitellut viikonlopun ruuat, mutta pihvit jäivät lauantaina paistamatta, sillä olin liian raukea ja väsynyt keittiössä häärimiseen. Pihvien asemesta tilattiin pizzat, jotka syötiin sylikkäin. Netflix and chill.

Vietin koko viikonlopun pelkässä aamutakissa (lukuunottamatta koiran talutusta), meikeittä ja hiuksia kampaamatta; kun halusin ehostaa lauantaiaamuna, Puuseppä sanoi ettei se ollut tarpeen, ja että olen kaunis ilmankin. Höpö höpö, kohta ne olis poskilla kuitenkin.

Harrastamme seksiä suihkussa, olohuoneessa, vierashuoneessa, makuuhuoneessa, keittiössä ja saunassa (lämmitysvaiheessa, olisin varmaan muuten saanut sydänkohtauksen). Talossa ei ole enää yhtään neitseellistä tasoa; minun reiteni ovat mustelmilla, jalkoväliä pakottaa ja huulet ovat rohtuneet, koko ajan on jano. Puuseppä on kyltymätön, ja niin luulin olevani minäkin; viidentoista kerran jälkeen sekoan laskuissa, ja sunnuntaiaamuna totean, etten enää voi saavuttaa kliimaksia, vaikka haluaisinkin. En ole koskaan elämässäni harrastanut näin paljon seksiä. Mieletöntä.

Kun pääni osuu tyynyyn sunnuntai-iltana, sävähdän. Päänahkaan koskee; yhden doggy-stylen jälkilöylyt siitä, kun pyysin Puuseppää vetämään tukasta. Kovasti. Nukahdan leveä hymy huulillani Puusepän tyynyä nuuskutellen.

Seuraavana aamuna nautin lihaskivusta, jollaista en ole kokenut sitten ensimmäisen body pump-tuntini. Vaaka näyttää kaksi kiloa vähemmän kuin perjantaina. Ihailen Puusepän jälkeensä jättämää merkkiä hartianseudullani ja mustelmia sisäreisissäni. Virnistelen kuin idiootti nilkuttaessani koiran kanssa aamulenkillä, nauran ääneen löytäessäni vielä yhden kondomipaperin sohvatyynyjen välistä aamuteeveetä katsellessani.

KIK wuut-wuuttaa. Huomenta seksikäs! Koskas otetaan uusiksi? ;)

Vastaan, että ei nyt ihan lähimmän vuorokauden sisällä ainakaan. 

Kommentit

Uh (Ei varmistettu)

Ettekö naineet paljaalla? Olisi ollut nautinnollisempaa.

CougarWoman
CougarWoman

Ehkä, mutta terveys menee nautinnon edelle. Ja olihan tuo nautinnollista noinkin ;) 

oceansoul / housuitta (Ei varmistettu) http://housuitta.com

Mä kun luulin, että pölypunkit ovat melkeinpä sukupuuttoon kuolleet. (Ja nyt kun aloin miettiä, että muistelenko väärin, niin joo Suomessa ainakin pikagoogletuksen perusteella. http://yle.fi/uutiset/polypunkit_kuolleet_lahes_sukupuuttoon_suomessa/58... Mutta hyvähän sitä on tuuletella ja siivota, oli niitä tai ei. :D)

Näin erittäin olennaiseen asiaan kommentoinnin jälkeen todettakoon vielä, että uskomattoman upealta teidän viikonloppu kuulosti. ;)

CougarWoman
CougarWoman

Tuo artikkelihan oli siinä mielessä vähän juupas-eipäs, että yhden mielestä ne olivat sukupuuttoon kuolleet, ja toisen mielestä ei :) En usko, että se sitä allergiaansa ihan hatusta veti, kun tuntui muuten olevan ihan tolokun immeinen

Oli kyllä juu upea... *huokaus* 

oceansoul / housuitta (Ei varmistettu)

Jep, mutta ehkä luottaisin ennemmin siihen tutkijaan kuin johonkin Marttojen ja muiden mutuun... Hehe, en olisi muistanut tänne palata edes, mutta vahingossa törmäsin tänään julkaistuun kirjoitukseen aiheesta. ( http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/intendentti_paljastaa_polypunkit_... )

(Jep. Nyt loppui pölypunkkijutut. :D)

Vierailija (Ei varmistettu)

Muuta en moralisoi, koska ei ole moralisoitavaa, mutta; mielestäni kaikkein pahinta, törkeintä on, että nussit noita hoitojasi teidän KOTONA. Sun miehen ja sun yhteisessä kodissa, yhdessä rakentamassa kodissa. Ei tuo vapaa suhde nyt selkeästi ollut helppo paikka ykkösmiehelle niin minusta ainakin tuntuisi että tuolla toiminnalla syljet teidän historian päälle ja naurat perään.

CougarWoman
CougarWoman

Ymmärrän pointtisi. Kotona tapaaminen on vaan sekä taloudellisesti että logistisesti kaikkein helpointa (ilmainen majoitus, eläimet täytyy ruokkia ja koira käyttää), eli myönnän, että menen tästä siitä, missä aita on matalin. 

Kotona tapaamista ei ole erikseen kiellettykään, eli tässä ollaan toistaiseksi vielä ainakin harmaalla alueella. Mutta joo, mieluummin tapaisin kyllä jossain muualla itsekin. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Nyt olen jo niin kateellinen, etten pysty enää seuraamaan tätä blogia.

mystery
Vision One

Vähän samaa vikaa, voi prkl :D

 

CougarWoman
CougarWoman

:D :D :D

CougarWoman
CougarWoman

Repesin :D Ja anteeksi :D 

11.36 (Ei varmistettu)

Uskotko aidosti, että Ykkönen ei pahastuisi tällaisesta viikonlopun mittaisesta rynkytysmaratonista ympäri huushollianne?

CougarWoman
CougarWoman

Rehellisesti - en. 

11.36 (Ei varmistettu)

Mutta sillä ei sitten ole väliä?

Mietin, että jos olisin vastaavassa tilanteessa, en varmaan pystyisi tuomaan toista miestä kotiini. En moralisoi sinua, kunhan mietin.

CougarWoman
CougarWoman

En sanoisi, etteikö sillä väliä ole...kyse on enemmänkin mukavuudenhalusta ja helppoudesta, myönnän. Ks. myös allaoleva kommentti, mielestäni se oli aika hyvää pohdintaa. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Saattaisi pahastuakin, siksi varmaan nuo ovat sopineetkin, että näistä seikkailuista ei raportoida toiselle ja tämä viikonloppu toteutettiin Ykkösen poissa ollessa? Ja onhan se aikuinen ihminen, joka on tietoisesti antanut vaimolleen tähän luvan. Ideaalitilanteeksihan tätä ei koskaan ole kutsuttukaan, vaan yhden avioparin tavaksi pysyä yhdessä täällä epätäydellisen maailman keskellä.

Yhtä hyvin voisi Ykköseltä kysyä, että uskotko aidosti, että vaimo ei pahastuisi siitä, että pihtaat vuositolkulla. Totta kai pahastuu, mutta joskus sitä pahastumista on mahdotonta välttää aiheuttamatta itselleen vielä isompaa pahastumista.

CougarWoman
CougarWoman

Näinpä. :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.