R. Brandin seksiorjattarena

CougarWoman

Näin sitten joutessani viime yönä semmoista unta, että otin pimeän taksin (Helsingin) keskustasta Puistolaan ja päädyin Russel Brandin seksiorjattareksi, sillä taksikuskin ainoa tehtävä oli rekrytoida nuorta uutta lihaa ko. herran lihallisiin tarpeisiin. Ihan harmitti, että herätyskello tuli keskeyttämään aamulla, heh.

(Taitaa olla pikkuhiljaa aika sopia uusi tapaaminen Nörttipojan kanssa.)

Onko muita, joilla on alitajunnassa ruuhkaa – kreiseimmät unet, mitä olette koskaan nähneet? 

P.S. Enpä muuten tiennytkään että Russel majailee nykyisin Puistolassa. 

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Hah! Just nauroin miehelle, kun näin viikonloppuna unta kimppakivasta ystäväpariskuntamme kanssa. Enkä ole edes puutteessa! :D

unienkeli (Ei varmistettu)

Mä nään todella villejä unia-joskus jopa enneunia. olen mm. ollut raskaana Nicole Polizzina (snooki), sekstaillu mikael gabrielin ja jyrki69:n kanssa, usein nään eroottisia unia eksistäni. Olen myös unissani hengaillut seuraamieni bloggaajien kanssa! Sinun kanssa ei vielä valitettavasti tapaamista ole syntynyt, ehkä joku yö pääsen mukaan sinun ja nörtin leikkeihin.Muistan lähes joka yö uneni. Nukkuminen on kivaa, varsinkin silloin kun unet vievät mitä suurempiin seikkailuihin! Olisi kiva tietää, mitä uneni tarkoittavat,jos tarkoittavat.

Postaustoive (Ei varmistettu)

Hei Cougar! Aiheen vierestä: sopisiko esittää postaustoive? Kiinnostaisi kuulla, millaisia ohjeita äitisi/mummisi ovat antaneet miesten suhteen? Oletko noudattanut neuvoja ja onko niistä ollut hyötyä?

CougarWoman
CougarWoman

No toki! On heti mietintämyssyssä :)

Oranssinen

Yksi parhamista unista lienee se, missä elin asuntolaivassa Nicholas Cagen ja Hugh Jackmanin kanssa. Suorastaan kehräsin kun heräsin, taitavia miekkosia olivat ;)

Kotimaisen hevibändin solisti vonkasi multa puhelinnumeroa, herätessäni mietin asiaa otsa rypyssä, enkä vieläkään tajua miksi hän sen olisi halunnut.

Vaimoke (Ei varmistettu)

Voi kuule, on ja usein. Mies välillä katsoo kuin sekopäistä, kun kerron unistani. Usein saatan muistaa unesta vain lyhyitä pätkiä tai jonkun tunnetilan, mutta ei ole harvinaista, että unesta jäänyt "sekava" olotila on jäänyt koko päiväksi. Ja välillä (nykyisin vielä useammin kuin nuorempana) unet ovat varsin eroottisesti latautuneita ja kuljen sitten koko päivän sellaisessa odottavassa pöhnässä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.