Rai rai rallia!

CougarWoman

Huomenna on FIRMAN BILEET. Tänä vuonna pitkään salaisuutena pidetty kohde annettiin julki alkuviikosta (meidän perinne on, että annetaan vaan päivämäärä ja kysytään etukäteen, kuka voi tulla paikalle, ja varsinainen aktiviteetti paljastetaan vasta viime tipassa).

Ei kuulkaas mennä väkertämään joulukransseja vetoiseen liiteriin ei; tai laulamaan tiptappia tonttulakit vinossa ja kravatit otsalla - meikäläiset viettävät vauhdikkaan päivän moottoriradalla persiit Bemarin penkkiin liimautuneina.

Ohjelmassa on harjoitukset, aika-ajot ja viimein kisat.. Turha vissiin mainitakaan, että oletan tulevani maaliin viimeisenä; yritän kuitenkin unohtaa kilpailuviettini (ja sen, että olen huono häviäjä), ja vain nauttia.

Toisaalta olen tosin tottunut ajamaan kyseisellä automerkillä; onhan niitäkin meidän huushollissa ollut jo peräti neljä kappaletta (joista tosin yhden ajaa humpsautin ojaan, koska musta jää ja kiire töihin; Ykkösmies on tosin edelleen sitä mieltä, että tein sen tahallani, sillä olin jo pitkään mankunut uutta autoa).

Että ellei minusta enää lauantain jälkeen kuulu, olen luultavasti täräyttänyt Bemarin kallioon. Tai vielä todennäköisemmin ajanut koko radan tasaista kahtakymppiä ja vajonnut maan rakoon häpeästä.

Lupaan yrittää ottaa valokuvia, mikäli käteni eivät tärise kovin pahasti! 

I am the Stig. Tai sitten en.

Kommentit

Oranssinen
50 shades of a Lady

Bensaa suonissa!

 

CougarWoman
CougarWoman

Pikemminkin Teuvo, maanteiden kuningas :P

Oranssinen
50 shades of a Lady

Hei nyt sulla on iiiiihan väärä asenne ;) Jätä Teuvo sinne tienpenkalle!

Fast and Furious!

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei ole eka kerta kun mua huvittaa ihan kamalasti kuinka ujutat tekstiin snobbailuja "semi-salakavalasti", tyyliin "meil o ollu neljä bemarii" :D

CougarWoman
CougarWoman

Mun mielestä tossa nyt ei ole mitään sen kummempaa "snobbailua", semminkin kun kaikki bemarit ovat olleet tyyliin 80-luvulta :D 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.