Rakastan matematiikkaa!

CougarWoman

Hypoteettinen tilanne – tai sitten ei.

Joku nuori poika saattaisi hieman vanhemman naisen yllyttämänä mitata veitikkansa paksuuden juhlakuntoisena. Tulokseksi saattaisi tulla 6,5cm; josta vähennetään pojan rehentelylisä 0,5cm. Jäljelle jää 6cm.

Vanhempi nainen saattaisi sitten tämän tiedon rohkaisemana kinuta myös pituusmittaa, ja nuori poika saattaisi torpata naisen pyynnön sanomalla, että jotain pitää jättää vielä vähäksi aikaa salaisuudeksikin, ja että livenä vanhemman naisen sopisi vaikka itse ottaa mittanauha kouraan, mikäli uteliaisuus olisi vielä vallitseva ominaisuus.

Tästä hieman pettyneenä -  mutta hallitsevasti kuitenkin uteliaana - vanhempi nainen saattaisi kierohkosti pyytää nuorta poikaa lähettämään kuvan edelleen tomerana tököttävästä töötistään. Kuvan vastaanotettuaan vanhempi nainen saattaisi ottaa viivottimen käteen ja suorittaa kuvasta tiettyjä strategisia mittauksia niin leveydestä kuin pituudestakin.

Tästä saatettaisiin muodostaa seuraava laskutoimitus:

Jos 6cm = 1,5cm; ja 5,5cm =x, kuinka paljon on x?

Jatkamme ristiinkertomisella (kai tälle on joku matemaattinen nimikin, minä kerron vain ristiin, kuten joskus valehdellessanikin).

1,5x = 6x5,5/1,5

x = 22 (cm).

Eipä mulla sitten muuta. Paitsi että tajusin juuri, että RAKASTAN matematiikkaa! 

Kommentit

laura3 (Ei varmistettu)

Niin, paitsi jos 6,5cm onkin ympärysmitta... Silloin halkaisija olisi reilu 2cm ja pituus noin 7,5cm!!! Vieläkö rakastaisit matematiikkaa? :DD (ja kyllä, oli pakko oikein tarkistaa googlesta ympyrän kehän kaava, Piin arvon sentään muistin :DD)

CougarWoman
CougarWoman

Aaaahhhaaahhh!!!! Hyvä pointti. Mutta ellei sillä ole 194-senttiseen varteensa nähden epäluonnollisen pienet kädet (kuvassa näkyi myös käsi), niin uskon että oli halkaisija eikä ympärysmitta. 

(Tähän nyt jotain tyyliin "koolla ei ole väliä" ym ym ym.)

2piiÄr? :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hahaha, meitsin eka ajatus oli kans, että eihä miehet mitää halkaisijaa laske, mittaavat vaan ympärysmitan kun paksuudesta puhutaan... :D :D Mut siis mehän nyt ei nähä kuvan mittasuhteita, ihan vaan auttaaksemme matemaattisten tulosten tarkistuksessa. Kyl se kuva ois tarvittu.

Kuokkija (Ei varmistettu)

Jep, kuva olis tarvittu.

Järkyttävä (Ei varmistettu)

Ei hyvää päivää, sinähän olet aivan sekaisin nainen! Onneksi en ole sinun ykkösmiehesi! En haluaisi olla edes kakkosmies... tämä ei pääty hyvin, ne ei koskaan pääty! Toivottavasti edes naapurinpoika tajuaa sut käräyttää mustasukkaisuudessaan, tai Nörttipoika! Kaipa enkin tätä blogia lukee, äidistäsi puhumattakaan. Mulla on omia aikuisia lapsia ja jos joku niistä kirjottaisi tällaista paskaa, niin muuttaisin häpeästä testamenttini! Kaikkea saa aikuinen ihminen tehdä ja touhuta, mutta pöyristyttävää tällaisella rehentely! Jotain rotia , hyi helevetti!

CougarWoman
CougarWoman

Oletko kenties vasta aloittanut blogini lukemisen - tämänkaltaisia kommentteja on nimittäin jo alkupuoli pullollaan. Ymmärrän että haluat tuoda julki oman mielipiteesi, mutta valitettavasti se ei a) tuo minulle mitään uutta, tai b) saa minua muuttamaan oman elämäni kulkua. :) 

Juu, äiti lukee. Mutta ei tuomitse. 

Kriittinen rillipiru (Ei varmistettu)

Varo ettei verisuoni katkea päästä siellä moraalipuuskassa, EI HYVÄÄ PÄIVÄÄ.

CougarWoman
CougarWoman

Nyt tuli kahvit näppikselle. :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Haha, no niinpä! Vaikuttais vakavasti siltä että joku muukin on puutteessa. Täytyy sanoa ihan rehellisyyden nimissä, että taisi lävähtää tomaatit meikäläisen poskille tekstiä lukiessa, mutta juuri näin on hyvä. Jos ei interverkossa saa näistä avoimesti ja (_vapaaehtoisesti_) vapaamuotoisesti keskustella, niin missäs sitten? Tai tiedänhän minä. Niissä paikoissa vaan näistä keskusteluista yleensä laskutetaan rankasti.

Huvittunut (Ei varmistettu)

Ennen tällaiset kommentit aiheutti mussa ärtymystä, nykyään oon vaan huvittunu. Huvittunu siitä että näitä sitriksiä(sitruunap***pejä/hiekkap***pejä) löytyy. Sitruunat veke haaruksista nii ei kirvele ja tee olosta epämukavaa!

Nāiádes
Naiádes

Mulla taitaa olla jotain pahanpäiväisesti päässä vialla, kun vieraiden ihmisten kuvat vatsalihaksista ei liikunta suuntaan tai toiseen, ja vieraiden ihmisten kuvat sukuelimistä liikuttaa ainoastaan negatiivisia tuntemuksia kohti : D

CougarWoman
CougarWoman

No eihän se ihan vieras enää olekaan ;)

Olen itsekin muistaakseni joskus avautunut siitä, miten ällöä on, kun esim. nettideittaillessa yhtäkkiä lävähtää se PEENIS kuvaruudulle täysin pyytämättä. Sama vatsalihasten (tai minkä tahansa kropanesittelykuvien) kanssa. Ventovierailla ehdoton no-no. Mutta jos ollaan jo tavattu, ja muutenkin viestittelemässä ainakin puolituhmia molemminpuolisen fyysisen vetovoiman vallitessa, miksipä ei. 

..... (Ei varmistettu)

Se on Verranto. Niin se laskutoimitus...

CougarWoman
CougarWoman

Aaaa! Puuma kiittää :) 

uneton (Ei varmistettu)

Ai kauheeta, kun meni yöunet tätä ajatellessa.
Ensinnäkin, että onko se oikeasti tavallista ilmoittaa halkaisijamitta??? Kun siihen kuitenkin päädytään mittaamalla ympärysmitta ja jakamalla piillä? Siis kuinka moni alkaa jakaa piillä. Eikö olisi yksinkertaisempaa vain ilmoittaa ympärysmitta?

Jos halkaisija on todella 6 (tai 6,5) cm, niin huh huh mikä halko! Mittasin, että juomatölkin halkaisija on 6,5 cm. Itse asiassa luin joku aika sitten jotain seksinovellia, jossa oli kuvailtu kalun paksuutta juomatölkin paksuiseksi. Ajattelin, että varmaan miehen kirjoittama, että harva nainen oikeasti haluaisi niin isoa. Ei vaan tunnu kivalta. Toki joku varmaan haluaakin, mutta olettaisin, että valtaosa ei??
22 cm senttinen juomatölkki??!!! Tämä nainen juoksisi kirkuen karkuun. (vaikka takana 5 synnytystä eli ei ole värkki ihan teinimitoissa).

Toisaalta 6,5 cm ympärysmitta sitten taas on sellainen, että harvalla kai niin kapea on... Joten ei ihme että yöunet meni.

Raporttia odotellessa. Oliko se oikeasti juomatölkki?? Apua...

Siinäpä kiva mielikuva sitten Puumalle ;DD

Kieltämättä juomatölkki ei täälläkään aiheuta suurta innostusta...

Vierailija (Ei varmistettu)

Okei, no nyt alkoi vähän... ällöttää. Joo ei todellakaan kiihottaisi noin iso.

Nāiádes
Naiádes

Mä hyvin vahvasti epäilen, että piillä on jaettu yhtään mitään..: D Veikkaan, että tyyppi on pistänyt viivottimen peniksensä päälle ja katsonut mitä se voisi​​ olla. "Jos toi menis tosta niinku, ja näyttääköhän toi tätä kohtaa..." Jotenkin mulla on semmoinen käsitys, että varsinaisesti mikään älyllisen elämän virstanpylväs kun ei ole kyseessä.

CougarWoman
CougarWoman

Just näin mäkin epäilen :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

"22 cm senttinen juomatölkki" :DDDDD Kuolen nauruun!!

"Tomerana tököttävä töötti" :D Miten loistava kuvaus! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.