Rehellinen ja avoin = helppo?

CougarWoman

Maanantain postauksessa huhuilin miesnäkökulman perään aiheessa ihmissuhdepelit ja vaikeasti tavoiteltava nainen:

“Eivätkö miehet haluakaan rehellistä ja avointa naista, jonka käyttäytymistä ei tarvitse koko ajan spekuloida? Haluavatko miehet sen sijaan naisen, josta ei ole oikein koskaan varma, että mitä se nyt oikeasti haluaa?”

Nitromies kommentoi seuraavasti:

“Kieltämättä vaikeasti tavoiteltavat naiset kiinnostavat usein enemmän kuin ns helpot tapaukset, joiden eteen ei tarvitse nähdä niin paljon vaivaa.”

Häntä komppasi Vierailija:

“Miesnäkökulma: kuten ylläoleva kommenttikin toteaa, helpot kaadot kyllästyttää kun niitä aikansa harrastaa.”

Olin ensin ihan että oolsprait, jes, miesnäkökulmaa, woo-hoo ja serpenttiiniä!

Ja sitten rupesi silleen salakavalasti, päivän kääntyessä illaksi, vähän vituttelemaan. Enkä ensin oikein edes tajunnut, että miksi. Pistin naiseuden piikkiin ja jatkoin viheltelyä ja varpaidenkynsien viilausta.

Sitten nukkumaanmennessä se iski.

Mä en hei ole helppo. En siis siinä mielessä, että hei mies, sulla on pulssi ja aseet tanassa, mennääks meille panee?

Okei, olen rehellinen ja avoin; ja juurikin tilanteestani johtuen teen potentiaaliselle treffikumppanille heti selväksi, missä mennään: haen mieluiten sinkkua miestä pidempiaikaseen seksisuhteeseen, olen itse lapsettomassa ja avoimessa avioliitossa.

Okei, saatan antaa ottaa heti ensitapaamisella. Olisi aika typerää pihdata, kun kerran koko kupletin juonena on aloittaa seksisuhde.

Mutta jumaleissön, minkä virtuaalisen vaivan nämä kandidaatit saavat nähdä, ennen kuin edes pääsevät sille maagiselle ensitapaamiselle. Itseasiassa käyn jo ihan älyttömän karsimusnäytelmän, ennen kuin poikapolot saavat edes KIK-Messengerin nikkini (ja tämä palvelu sentään on anonyymi).

Mikäli nämä onnekkaat kandidaatit selviytyvät alkukarsinnasta, heidän täytyy alkaa kuluttamaan puhelimensa akkua minulle viestittelyyn siinä määrin, että työpäivän lopussa akku on tyhjä. Mitkä tahansa sieluttomat “mitä kuuluu oon salil” –tyyppiset latteudet eivät kelpaa, tämmöiset miehet karsitaan kakkoskierrokselta usein jo ensimmäisen päivän jälkeen fraasilla musta tuntuu että meidän arvomaailmat eivät kohtaa. Valitettavasti saman kohtalon kokevat miehet, jotka eivät osaa rakentaa edes yksinkertaisia lauseita äidinkielellään. 

Pidempään porskuttavat miehet, joilla oikeasti on jotain sanottavaa; joiden kanssa voi keskustella aiheesta kuin aiheesta. Miehet, jotka saavat minut nauramaan säkenöivällä huumorillaan ja tilannekomiikallaan; nämä sukkelakieliset miehet ovat niitä, jotka saavat minut syttymään.

Siltikin saattaa kestää reilusti yli viikon tai pari, ennen kuin olen valmis edes harkitsemaan tapaamista livenä. Koko tämän ajan poikaparkojen pitää osoittaa jatkuvaa kiinnostusta ja keskittyä hurmaamaan sanan säilällä; sekä samaan aikaan pystyä näppituntumalla analysoimaan, milloin on hyvä hetki alkaa puhua vähän tuhmia, ja kuinka paljon tuhmia saa toisaalta puhua, ennen kuin homma menee mauttomuuden rajan yli. Ja tämä raja on usein veteen piirretty viiva kuukautiskierrosta, hankalista asiakkaista, sade- vs. aurinkopäivistä ja siitä, millä jalalla olen sängystä sinä aamuna noussut, riippuen.

Joskus on yli viikon viestittelyn jälkeen miesraukka lentänyt ö-mappiin, kun on erehtynyt lähettämään juhlavan kikkelikuvan ensin lupaa kysymättä. Kerran luvan saatuaan on toinen reppana vielä rankattu pois riveistä, sillä peniksen ulkoiset ominaisuudet eivät miellyttäneet

Ja mansplainaajat saavat kategorisesti koetella siipiään jossain ihan muualla kuin minun pesäni lähellä. Vaikka olisivat kuinka kuumia tai seksikkäitä tai muutenkin kaikin puolin pantavia. 

P.S. Hahaha, toisaalta taas olen ilmeisesti hyvinkin helppo – muistin tätä kirjoittaessani tämän postaukseni! :D Mutta without spark there is no ignition, kuten jokainen, joka on joskus tapellut autonsa sytytystulppien kanssa, tietää.  

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mikä ihmeen termi tuo "helppo" edes on? Kuka sen on määritellyt, onko helppoa tai vaikeasti tavoiteltavaa, että haluaa seksiä jossain kohtaa ihmissuhdetta tai ettei halua sitä ollenkaan? Jotenkin väsyttää, että vieläkin näistä seksuaalisuuden toteuttamisen tavoista jaksetaan jauhaa....peace

Operaatio Elämä

Tuo virtuaalinen vaiva ja sanallinen kikkailu on melkein yhtä tärkeää tai jopa tärkeämpää kuin sänkyyn asti pääseminen. Päämäärään on mukavampaa päästä, kun matkalla on ollut hauskaa.

Vähän myös vierastan termiä "helppo nainen", mutta joskus netissä tulee vastaan tapauksia, jotka ehdottelevat seksiä muutaman lauseen jälkeen. Tällaiset saavat heti perääntymään. Minulle tulee vain mieleen, että nimimerkin takana onkin joku mies tai muu trollaaja. 

CougarWoman
CougarWoman

"Tuo virtuaalinen vaiva ja sanallinen kikkailu on melkein yhtä tärkeää tai jopa tärkeämpää kuin sänkyyn asti pääseminen. Päämäärään on mukavampaa päästä, kun matkalla on ollut hauskaa."

No just näin! Mistä näitä saa lisää?! ;) 

Joo, ei varmaan tule yllätyksenä, että netissä myös suurin osa miehistä aloittaa keskustelun "kindermunalla"/kroppapaljaanakalsarikuvalla/kertomalla "strategiset" mittansa, tai kehumalla, kuinka hyviä ovat sängyssä. Nämä eivät mene jatkoon, koskaan; sillä mun mielestä kaiken pitää lähteä siitä (kliseisesti ehkä) henkisestä yhteydestä. Kun se on perustettu ja huomattu, että ollaan samalla viivalla, voidaan lähteä sovittelemaan pulttia ja mutteria yhteen; ja kun se "sielujen sympatia" on jo, niin kyllä ne palatkin on yleensä sitten yhteensopivia. 

NotCredibleDates

Eikös me naiset olla aina helppoja kun sänkyyn hypätään. Tai ainakin näin olen saanut tuntea monet kerran vaikka hetken olisikin pihdannut :D Ihan sama mulle, saavat sitten kuvitella että olen helppo, ei haittaa. Mut tosiaan itelläkin niin saa mies aika paljon nähdä vaivaa että mut kaataa sänkyyn. Liian kauaa ei sitä viiti kuitenkaan ootella, koska on se seksi nyt ihan saataan tärkeetä.

Niin ja siis kun on avoin ihminen ja voin puhua seksistä ja asioista mistä itse tykkään seksistä puolituntemattomienkin kanssa (miksi hävetä, luonnollinen juttu) niin mut on tämänkin takia leimattu välillä helpoksi :D

CougarWoman
CougarWoman

No joo, hyppää "liian" aikaisin niin oot helppo, älä hyppää niin oot pihtarihuora (sanana jo paradoksi). Kannattaa siis olla analysoimatta ja vaan hypätä sillon, kun siltä tuntuu. 

NotCredibleDates

Näinpä, aina kumminkin tekee väärin haha

Dooris

Itseäni huvittaa myös tämä miten sinkku/seksiblogin kirjoittaminen määrittelee kirjoittajan helpoksi horoksi. Tuntuu tässä meilläkin olevan enemmän puhetta kuin toimintaa (valitettavasti) , kun ei jokainen stoori ole panokertomus. Miehet tuntuvat myös kokevan uhkaavana/pelottavana sen miten itsevarmasti seuraelämänsä osaa käsitellä. Koen että nämä dickpick-sankarit ja joko pannaan-huutelijat tiedostavat itsekin ettei heillä ole oikein muuta tarjota kun se elin...

Laura S. (Ei varmistettu)

Yhtä helppohan se kumppanikin on, jonka kanssa sänkyyn hypähdetään - vaikka olisikin mies. Oudosti vaikuttaa vielä 2010-luvullakin olevan joidenkin mielestä niin, että heterosuhteessa miehen on luonnollista haluta seksiä ja naisen pitäisi väkisin pihdata ennen kuin "antaa" passiivisesti. Samalla tavalla ihmetellään, jos mies haluaakin odottaa tai ei ole kiinnostunut seksistä. Kummallinen maailma!

Naislaif
Naislaif

Vituttelu on joskus ihmiselle hyväksi. Se saa tuottamaan ajatuksia, hiiltymään ja puhisemaan sopivia sanoja muiden kuultavaksi. 

Hyvä sinä!

Kissankieli
Hello Dolly!

Käytit taas lempisanaani karsimusnäytelmä. Ja without spark there is no ignition. Miksi mä aina innostun sun jutuista?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.