Satiaiset ja hiili väsyttää?

CougarWoman

No joo. Ei se aina mene ihan putkeen tämä vieraalla kielellä kommunikointi. Ainakin ravintosanasto on kummallakin vähän hakusessa. Toisaalta taas, satiaisten vaikutusta väsymykseen ei vissiin olla ainakaan akateemisella tasolla tutkittu.

Eipä mulla tosin mitään satiaisia olekaan (vaikka puska on yhäkin), että sinällään epäolennaista. Ehkä Mosse luuli, että tarkoitan taskurapuja?

Okei, tästä postauksesta tuli ihan yhtä sekava kuin meidän kommunikaatiosta. 

Oikeaoppisesti siis carbohydrates.

Selvennykseksi: olin koko viime viikon ihan tajuttoman väsynyt, jopa niin, että äiti alkoi epäilemään että olen raskaana (toiveajattelua!). Nukahtelin joka ilta sohvalle jo puoli kahdeksan maissa, ja yhdistin superväsymykseni vasta jälkeenpäin siihen, että söin mätin oikeastaan koko viikon pastaruokia (vieläpä vaalealla pastalla), joihin elimistöni ei ilmeisesti enää kolmen vuoden kasvis-proteiinipainotteisen ruokavalion jälkeen ole kovinkaan tottunut. 

(Yhtäkkinen himo pastaruokiin tulkittiin yllättäen niinikään raskauden aiheuttamaksi.) 

 

Kommentit

vaimoke (Ei varmistettu)

Ihana kuulla, et mä en oo ite ainut joka lukee väärin ja sit vaan muut kattoo hieman vinoon...

(Mullahan ensimmäinen oire raskaudesta oli juurikin se, et halusin vain pastaa (elin ne alkuviikot pelkällä pasta al burrolla) ja nukahtelin sohvalle ihan överiaikaisin :D )

vaimoke (Ei varmistettu)

Sori :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.