Sattumanvarainen yhteydenotto

CougarWoman

KIK Messenger on siitä “hauska” sovellus, että sitä kautta saa – kuten Skypessäkin – sattumanvaraisia yhteydenottoja tyypeiltä ympäri maailmaa.

Jos olisin saanut euron joka kerta, kun joku amerikkalainen teini parikymppinen spämmää minua paljailla yläkehokuvilla ja tiedustelee, haluaisinko tavata hauskanpidon merkeissä, minulla olisi jo…

No, ainakin viisi euroa.

Muutama viikko takaperin sain tälläisen random-spämmin joltain turkkilaiselta tyypiltä. Sanoin nätisti, ettei kiinnosta (eikä silloin kiinnostanutkaan), mutta tyyppi oli sinnikäs ja lähestyi minua uudelleen viime viikon lopulla.

En muista, mitä Turkish kysyi, mutta jotenkin siihen oli vaan pakko vastata; se ei ollut mikään standardikysymys, vaan liittyi jotenkin filosofiaan (muistan aihepiirin, koska päähän sattui kun yritin muistella lukion filosofiankurssia vastausta hahmotellessani).

Ja siitä se sitten lähti.

Kai voi sanoa, että minulla on nyt…kirjekaveri? Paitsi että perinteisten kirjeiden asemesta juttelemme tietysti KIKin välityksellä.

Tyyppi on 26, (Edit: tyyppi onkin 23, ei 26 kuten ensin luulin) asuu jossain periferiassa pienehkössä kaupungissa Lounais-Turkissa eikä ole koskaan käynyt ulkomailla. Opiskelee englannin kieltä yliopistossa (mikä ei tule yllätyksenä, sillä tyypin sanavarasto on melkein laajempi kuin omani!) ja rakastaa lukemista, kirjoittamista ja filosofiaa.

Siinä on kuulkaa oma yleissivistys ollut kovalla koetuksella, kun aiheet vaihtelevat Also sprach Zarathustrasta Platonin luolavertauksiin yhdistettynä nykymaailman naiviuteen. Puhumattakaan, että olen hänen yksityinen tietotoimistonsa; ainakin viikonlopun aikana Turkissa oli aika nihkeää saada puolueetonta – tai ylipäätään minkäänlaista – tietoa siitä, mitä maassa on meneillään.

Mr. Mossad on ollut viime aikoina kovin kiireinen, joten saan purettua tekstittelyaddiktiotani Turkishin kanssa. Tyyppi on hauska, älykäs, haastava ja stimuloiva. Miksipä siis ei.

Eikä tietenkään haittaa, että Turkish on aika….no, hauskannäköinen. Ei sillä tavalla rasvalettikultakorurintakarvakomea (kaipa nekin joihinkin naisiin purevat), vaan tavallaan vakavannäköisesti ja vaatimattomasti komea; älykäs, pohtiva katse ja pitkäripsiset, ruskeat silmät. Ja parta. <3 

Sain eilen illalla videonpätkän; hän oli ollut perheensä kanssa rannalla. Videolla Turkish hyppää laiturilta veteen pää edellä sulavasti kuin delfiini; kuvaaja (siskonsa) nauraa heleästi, ja Turkishin ilmestyessä jälleen pinnalle, pyytää tätä vilkuttamaan. Minulle. Nimeltä mainittuna ja englanniksi.

Puuma on ilmeisesti päivän puheenaihe jossain päin Lounais-Turkkia. 

Edit: Kuvakaappaus poistettu Turkishin pyynnöstä. 

 

Kommentit

Naislaif
Naislaif

Emme taida aina ajatellakaan maailmojemme erilaisuutta. Olemme olevinamme lintukodossamme ja tietävämme kaikesta kaiken. 

Toisaalta olemme samankaltaisia. Tahdomme läheisyyttä, rakkautta ja ihon kosketusta. 

CougarWoman
CougarWoman

Näinpä. Äkkiä ajatellen - mitä yhteistä voisi olla nelikymppisellä, naimisissa olevalla suomalaisnaisella ja parikymppisellä turkkilaisella opiskelijalla? 

Aika paljonkin ilmeisesti, mikäli viikonlopun viestittelyihin on uskominen. 

Naislaif
Naislaif

Rakkaus, läheisyyden kaipuu ja ihmisenä ihmiselle oleminen ovat varmasti rajattomia juttuja.

Aloitteleva p (Ei varmistettu)

Ok. Olen kade. Onks sulla siin joku hemaiseva profiilikuva vai?

CougarWoman
CougarWoman

:'D no ihan normaali naamakuva... 

Vierailija (Ei varmistettu)

repost?

CougarWoman
CougarWoman

Ei kun editti - valitettavasti meni uuden postauksen modeen... 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.