Se pelätty R-sana...

CougarWoman

Loma vierähti terassilämmittimen keinovalossa sinnitellen ja huopiin kääriytyneenä grillaten. Purjehtimassakin käytiin – ja onneksi siksi päiväksi sattui, ellei tuulta (moottorilla mentiin), niin ainakin aurinkoa.

Puuma was here - kuka bongaa sijainnin? 

Päiviin mahtui myös loputtomat määrät tekstiviestejä Valokuvaajalta, joihin vastailin salaa e-kirjojen  välistä.

Emme ole vieläkään tavanneet Valokuvaajan kanssa, mutta viestittelemme päivittäin kuin olisimme riippuvaisia toisistamme. Olemme puhuneet kaikesta maan ja taivaan välillä; myös niistä suhteemme säännöistä. Minä keksin vain kolme.

1)      Emme saa koskaan, milloinkaan, pyytää toisiltamme että jättäisimme vakipartnerimme.

2)      Meidän tulee olla toisiamme kohtaan avoimia, rehellisiä ja kunnioittavia.

3)      Mikäli tunteita tulee peliin, niistä saa kertoa; ja niistä pitää kertoa siinä vaiheessa, kun ne alkavat vaikeuttaa “oikeaa” parisuhdettamme.

Valokuvaaja suostui sääntöihin, hänellä ei kuulemma ollut mitään lisättävää. Paitsi se, ettei halua olla kenenkään Kolmonen tai Nelonen; ainoastaan Kakkonen. Olemme siis eksklusiivisesti, kuten Nörttipojankin kanssa olimme. Ehkäisystäkin keskusteltiin, ja Valokuvaaja kertoi olevansa steriloitu. Minä pyysin saada nähdä arvet ja puhtaat paperit sukupuolitautitesteistä. Valokuvaaja ymmärsi epäluuloni, ja sanoi arvostavansa minua siksi jopa entistä enemmän. 

Valokuvaaja ilmaisee tunteensa yllättävänkin filtteröimättä. Viime viikonloppuna, juuri ennen nukkumaanmenoa, jossain hyvänyöntoivotusten ja seksuaalisen pakotuksen kuoppaisessa ja haastavassa välimaastossa, KIK wuut-wuuttasi.

“Älä nyt ota tätä väärin, mutta luulen että rakastan sua jo nyt.”

Wuut-wuut.

“Siis sillä tavalla ‘saa kertoa’ – pohjalta, ei siis ‘pitää kertoa’ –periaatteella.”

Olisiko minun pitänyt säikähtää? Pistää poika saman tien viestintäblokkiin? Tiuskaista, että et voi rakastaa jotakuta, jota et ole edes koskaan tavannut? 

Valokuvaaja on herkkä, tunteellinen, huomioiva; mutta myöskin intohimoinen ja kokeilunhaluinen. Hän tuo mieleeni Nörttipojan – paitsi ettei tämä koskaan rakastanut minua. Hän rakasti “meidän juttua”, sitä, mitä minä hänelle annoin; mutta ei koskaan minua henkilönä. Ehkä se oli parempi niin, en tiedä. 

Muusikko tokaisi, että Valokuvaaja on pistänyt minut jalustalle jo ennen tapaamistamme; ja että tapaamisemme saattaa parantaa hänet rakastumisestaan. Kiitin kauniisti ja ilmoitin, että seuraavassa viestissä voi kestää, sillä olen irroittamassa puukkoa selästäni. Muusikko pyyteli vuolaasti anteeksi. En vastannut. En ainakaan toistaiseksi.

Ensi viikon perjantaina me tapaamme, Valokuvaaja ja minä. Ensin jossain, mistä saa valkoviiniä muualtakin kuin kertakäyttömukista, ja myöhemmin ehkä siirrymme meille, sillä Ykkösmies lähtee erittäin suurella todennäköisyydellä ensi viikon alusta pitkähköksi aikaa ulkomaankomennukselle. Haluaisin, että Valokuvaaja yöpyy luonani.

En jaksa enää välittää siitä, mitä pitäisi tehdä ja mikä olisi sopivaa. Haluan vain elää niin, kuin minusta tuntuu - en enää konditionaalissa. Ja tässä hetkessä minusta tuntuu hyvältä Valokuvaajan kanssa, vaikka en ole häntä koskaan tavannutkaan.  

Vastasin nimittäin, että luulen myöskin rakastavani häntä.

Kommentit

maryjane
Todella jossain

"Minä pyysin saada nähdä puhtaat paperit sukupuolitautitesteistä."

Oon miettinyt tuota samaa joskus, että sitten kun kohtaisi herra The Oikean, niin olisiko liikaa vaatia, että molemmat kävisi testeissä. Kummatkin saisi sitten mielenrauhan ja sitten voisi huoletta kokeilla myös lapsentekoa.

Mulla on muutama kaveripariskunta, jotka käy molemmat kerran vuodessa testeissä. Ei ne petä toisiaan, mutta se on jotenkin jäänyt tapa. Kummallakin säilyy sitten mielenrauha ja on turvallista harrastaa seksiä ilman kumia.

CougarWoman
CougarWoman

Mun mielestä ei olisi. Herranjumala jos mä "kehtaan" vaatia sitä jopa mun rinnakkaissuhteilta (tai vaihtoehtoisesti mennään sitten kondomeilla), niin kyllä Herra Oikean nyt luulisi suostuvan sen enempiä mukisematta..? Ei niitä tauteja nyt ihan saunan lauteista saada, mutta onhan se nyt kivempi tietää varmaksi. Varsinkin kun jotkut kytevät pitkään ja näennäisen oireettomina...

Titiomm (Ei varmistettu)

Tottakai testeihin kaikkien kanssa, joiden kanssa meinaa vaihtaa eritteitä - siis muutakin kuin pussailla. Tai sit ainakin ottaa tietoisen riskin että jotain tauteja saattaa tulla. Sukupuolitaudit ei katso ihmisen sosiaalista statusta, varakkuutta, ei suhteen vakavuutta eikä sitä onko aiemmin harrastanut yhden vai sata kertaa seksiä.
Tällä periaatteella mä menen. Jos ihmisen mielestä on naurettavaa käydä testeissä, niin musta on naurettava ajatus että minä olisin sen kanssa.

Kannattaa myös muistaa että ei ole olemassa mitään kaiken kattavaa sukupuolitautitestiä. Yleensä ne testaa 3-4 yleisintä - varovainen kannattaa siis olla kaikesta huolimatta ja keskustella näistä asioista.

Biatch

^Komppaan!

Vaadin sitä itseltäni, vaadin sitä partneriltani (ei tietenkään yhden yön hoidoilta jolloin käytetään kumia). Haha, muistan kerran kun kaadoin diabeetikon joka käytti insuliinia ja suorastaan vaadin miestä olla nuolematta minua koska itselläni oli ollut vähän aikaa sitten kondylooma. Ainakin silloin ruotsissa oli meneillään tutkimus jossa tutkittiin näiden yhteyttä kurkkusyöpään, liekö siinä sitten oli mitään perää..

maryjane
Todella jossain

Mä olen myös ajatellut sen niin, että jos itsellä ei ole mitään salattavaa, niin eihän siitä testeissä käynnistä mitään haittaakaan ole. Kun näitäkin ihmisiä nyt vaan on, jotka tietoisesti levittää sukupuolitauteja muille.

Mrl (Ei varmistettu)

Jep, itsekin kerran epäilin saaneeni herpeksen (osoittautui myöhemmin harmittomaksi) ja totesin, ettei Suomessa ilmeisesti edes testata herpestä vasta-ainekokeilla verestä, vaan ainoa tapa saada tietää tartunnasta, on rakkuloiden puhkeaminen. Miehillä se vaan voi olla oireeton.

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi taivas varjele...

Vierailija (Ei varmistettu)

Sanat ovat nykyään halpaa tavaraa. Ensin yksi on "sielunkumppani" ja seuraavassa hetkessä puhutaan rakkaudesta suhteessa ihmiseen, jonka kanssa ei ole edes tavannut.

CougarWoman
CougarWoman

Ei se "sielunkumppani" sieltä mihinkään ole kadonnut...vedän nyt vaan tunteella, katsellaan miten käy.

Biatch

Voi muru, sä oot aika rohkea! <3 Pelkästään parisuhteessa tuntuu pelottavalta laittaa itsensä alttiiksi. Mutta mites sitä Intiassa sanottiinkaan.. 'The person who risks nothing, does nothing, has nothing.'

Oilivia (Ei varmistettu)

Voi Puuma! Ethän satuta vain itseäsi, ethän! Tämä rakastustarina alkaa kuulostaa ihan himpun verran huolestuttavalta. Toivottavasti kaikki käy kuitenkin parhain päin. Ja kiitos kun jaat tarinasi meille. &lt;3

Ja olen samaa mieltä usean muun kanssa: jos harrastetaan seksiä muuallakin kuin vakisuhteessa, testeissä kannattaa käydä ja vaatia sitä myös sitten niiltä, joiden kanssa hyppää useasti sänkyyn. Sukupuolitaudit kun voivat tarttua myös suuseksissä, jossa usein se suojaus juurikin unohtuu, vaikka muuten kortsua käyttäisikin.

CougarWoman
CougarWoman

<3

Mieluummin mä satutan itseni tuhat kertaa, kuin en yhtään kertaa riskeeraamatta mitään. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi herranjumala.. Huomasko kukaan muu samaa kaavaa? Puuma tapaa uuden miehen, joka on ihana ja täydellinen, kertakaikkiaan sielunkumppani tai vähintään rakkautta sen täytyy olla. Sitten mies tekee jotain, joka osoittaa että puuma ei ole maailman napa ja vähitellen mies unohtuu tai ainakin painuu taustalle. Ja uusi mies kehiin. Oletko miettinyt että ehkä se ei ole sielunkumppanuutta tai rakkautta vaan ehkä vain voimakas ihastuminen?

CougarWoman
CougarWoman

Toki...mutta kai nyt saan itse päättää, mitä sanoja tunteistani käytän? :D Kai mä saan olla "rakastunut" vaikka Ridge Forresteriin jos haluan! :D

Sandras85 (Ei varmistettu)

Siis eihän tää oo enää seksin puutetta kun RAKASTTAT jo toista miestä... Ei tätä voi enää oikeuttaa sillä ettet saa kotona! Moni sanoo et hyväksyy pettämisen jos tunteet ei olleet mukana mutta en tunne ketään joka hyväksyisi sen, että kumppani on rakastunut toiseen. Teet niin niin väärin miehellesi :( millä itse tämän nykyään itsellesi puolustelet?

CougarWoman
CougarWoman

Rehellisesti - en tiedä. En yhtään tiedä. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Toivotko salaa jääväsi kiinni?

CougarWoman
CougarWoman

En - miksi toivoisin jotain, joka saisi avioliittoni kriisiin? 

Jennininini (Ei varmistettu)

Eiköhän se ole jo kriisissä, jos olet rakastunut toiseen mieheen.. Luulenpa, että et jätä miestäsi siksi, että pelkäät jääväsi yksin. Niin epäreilua ja kamalaa miehellesi, että en ole koskaan tavannut ketään yhtä pahaa ihmistä kuin sinä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä ymmärrän Puumaa. Ei ole mikään ihme, että nopeastikin rakastuu toiseen mieheen, kun oma ukko ei viitsi edes nussia. Aviovelvolisuuden laiminlyönti mitätöi avioliiton.

CougarWoman
CougarWoman

Sä_et_ole_tavannut_mua. Sä et tiedä, onko mun blogi edes totta. Sä et tiedä mun miehestä mitään muuta kuin sen, mitä olet mun blogista lukenut; etkä meidän avioliitostakaan - etkä minustakaan. Mutta kiva kun spekuloit :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Puuma kerro nyt, MITEN sä teet sen, että saat noi rakastajat rakastumaan??? Minä en ole edes varattu, ja tapaan vain joko epäseksuaalisia miehiä, jotka haluavat seurustella kanssani, tai rakastajia, jotka haluavat vain seksiä.
minä haluan hyvää seksiä JA rakkautta. Mikä on salaisuus?

CougarWoman
CougarWoman

Eäääh, en mä tiedä. Haluaisin kliseisesti sanoa, että olemalla oma itseni - mutta kyllä totuus taitaa olla se, että ne rakastajat haluavat rakastua, eli ovat sen tyyppisiä miehiä; vähän romantikkoja, tunteellisia, herkkiä - ja semmoisessa paikassa elämässään, että kaipaavat sitä tunnetta. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.