Shabbat shalom

CougarWoman

Mr. Mossad tulee viikonloppukylään joko tämän viikon torstaina tai perjantaina, riippuen siitä, saako hän siirrettyä perjantaisen liiketapaamisensa ensi viikolle (kyllä, prioriteettejä pitää olla).

Viime viikon perjantai-iltana hän oli kavereittensa luona sapatti-illallisella ("That's where we gather together to drink blood of the Christians"), ja ehti sieltäkin viestitellä (lue: ei mitään muuta tehnytkään, kunnes käskin vähän seurustelemaan kavereittensakin kanssa välillä). Puhuimme aika levottomia, semmoisia jotka saavat posket punottamaan ja tietyt suonet tykyttämään, kun yhtäkkiä kaveri ilmoitti, että täytyy pistää kännykkä hetkeksi taskuun ja yrittää päästä nojatuolista ylös tietyistä verenpakkaumista huolimatta.

“I have to go and do the blessings like right now.”

Well, ok..? 

Minä en tiedä juuri mitään hänen uskonnostaan (tai itseasiassa oikeammin: uskonnollisesta taustastaan, sillä Mr. Mossad ei ole uskonnollinen - kylläkin perinteitä kunnioittava), mutta Google tiesi tarjota minulle juuri älykapasiteetilleni sopivan linkin: Shabbat Dinner for Dummies.

Lueskelin sisältöä ja olin vähän että vau; tuohan kuulostaa aika mielenkiintoiselta. Että olisipa kiva joskus vaikka ihan kokea tuommoinen sapatti-illallinen.

Kaksi päivää rohkeutta kerättyäni uskalsin viimein kysyä.

“Do you think it’d be possible - I mean, if you think it’s stupid or somehow inappropriate, please say no…”

Mr. Mossad yllytti jatkamaan:

“Woman, get on with it! You know you can ask me ANYTHING”

“Yeah well, this is perhaps a bit unorthodox, but…could we have a Shabbat dinner together, if you are arriving already Thursday? I’ve never experienced that...”

(Koska jos Mr. Mossad tulee vasta perjantaina, on varmaan muitakin prioriteettejä kuin vetää pitkän kaavan perinneillallinen, köh köh.)

Vastaukseksi tuli kaksi riviä kyyneleetsilmissä-nauruhymiöitä, ja toiset kaksi riviä suukkoja.

“My God, I thought you’re going to ask me something way too kinky!”

“Of course we can celebrate Shabbat Eve together, I’m honored that you want to.”

Ja vielä pienen hetken päästä:

“I’m actually glad you consider me capable of offering you experiences other than the kinky kind also...”

Mutta. Miksi minua jännittää koko sapatti-illallinen enemmän kuin kaikki muut viikonlopulle suunnitellut pervoilut uudet kokemukset yhteensä? 

 

Onko tuossa pullaa? Leipää pitäisi olla, vaan kovin näyttää pullalta. Mutta jee - saa näköjään viiniä! 

Kommentit

Naislaif
Naislaif

Onhan meistä kristityistäkin suurin osa vain tapakristittyjä. Itse ainakin niihin lukeudun, joten omankin uskontokunnan salaisuudet ovat osin piilossa.

Arvostan paneutumistasi ja onneksi saa viiniä.

CougarWoman
CougarWoman

No niinpä! Ja sama täällä..,jotenkin sitä vaan heti ajattelee, että vaan meissä suomalaisissa on näitä tapauskovaisia, ja muissa maissa ollaan sitten aina 100% tosissaan. :D 

En tiedä onko tämä niinkään paneutumista vai uteliaisuutta, jos ihan totta puhutaan.... Mutta totta kai on kiva oppia toisen perinteistä. Käsittääkseni se viinikin siunataan, saapa nähdä parantaako makua. ;) 

 

Naislaif
Naislaif

Uteliaisuus vie eteenpäin tai ainakin antaa uusia kokemuksia. 

Siunattu viini!  Humyilyttävä ajatus. PakKoska olla parempaa. 

Hmmm... (Ei varmistettu)

Nainen, mies on selkeästi tehnyt suhun vaikutuksen. Ihan kuin ilmassa olisi paljon muitakin kuin vain seksuaalisia väreitä... :)

CougarWoman
CougarWoman

Haha, tunnustan! En tiedä mikä siinä edes on, ei ole pitkä eikä edes hirveän komeakaan, mutta oh, mikä karisma... :D Tuommosia vaan joskus tulee vastaan. :)

Pumpuli
Pumpulielämää

Tätä on kommenttiboxeissa ennenkin yritetty arvailla, mutta mistä maasta Puuma oikein kirjoitat? KERRO! :D Välillä veikkaan Espoota ja seuraavaksi New Yorkin pohjoisosaa. 

CougarWoman
CougarWoman

Ehkä jotain siltä väliltä ;) En kerro! :D

TiaB (Ei varmistettu)

toi leipa on halla leipaa. siina ei oo sokeria eika suolaa niin sita voi syoda nutellan tai keiton kaa.se on ihan pelkkaa vehnahossoo joka on sudittu munalla enne paistamista. ihan mitaansanomatonta ainaskin mun makuun.

CougarWoman
CougarWoman

Tää ei tykkää vehnähössöstä...no, onneksi leipä(kin) on mun vastuulla :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.