Sydänsurulääkitystä suomalaisittain

CougarWoman

Keskiviikon Nörttipoikapommin pudottua yritin epätoivoisesti koko päivän nieleskellä kurkkuuni jumittunutta palaa. Facebook-päivityksiä piti lukea selektiivisesti, sillä vähänkin tunteelliset päivitykset saivat kyyneleet kihoamaan silmiin ja alahuulen väpättämään. Hymyilin tietoisesti paljon siinä uskossa, että jos kasvoilla on ilo, se leviää sisällekin päin, ja keskityin flirttailemaan Kesäkäden kanssa.

Kun pääsin kotiin, olin romahtaa. Teki mieli heittäytyä sängylle ja vollottaa, rypeä itsesäälissä ja kuunnella nyyhkymusiikkia. Ben&Jerryn puolen litran tonkka olisi myös tehnyt hyvää.

Sen sijaan otin itseäni niskasta kiinni ja siivosin jääkaapin ennen kuin Ykkösmies saapui kotiin.

Sen verran perinteinen suomalainen olen, että sydänsurulääkitykseksi valikoitui pullo eteläafrikkalaista viognieria. Suomeksi sanottuna: ratkesin ryyppäämään siitäkin huolimatta, että seuraava päivä oli työpäivä ja kello herättäisi tuttuun tapaansa jo kuudelta aamulla. Maistellessani vahvasti mustaherukalta maistuvaa hedelmäistä viiniä olo parani hieman; ja vastapäätä seuraksi olutta siemaileva Ykkösmies sai minut jo nauramaankin.

Pullon tyhjennyttyä avasin toisen. Ykkösmies kohautti kulmiaan, mutta ei sanonut mitään. 

Tässä vaiheessa alkoi taas itkettää, ja kävin salaa vessassa itkemässä. Opin samalla, että ellei halua palata vessasta kyynelrannut poskella ja turvonnein silmin, kannattaa itkeä "suoraan" vessapaperiin; istuin pöntöllä vaatteet päällä kaksi ruutua vessapaperia alaluomissa.

Sitten satuin vilkaisemaan itseäni peiliin ja minua alkoi sekä huvittaa että tympiä oma käytökseni, ja psyykkasin itseni itsesäälistä hitusta hilpeämpään olotilaan. Niistin nenäni, irvistin peilikuvalleni, näytin itselleni keskisormea ja palasin olohuoneeseen; ilmoitin Ykkösmiehelle vähän juopuneesti että haluan seksiä. Nyt. Vaikka vielä vähän kuukautisetkin.

 Ykkösmies suostui (!) ja tuli suihkun kautta makuuhuoneeseen.

Olin joskus aiemmin vihjaillut hänelle, että se pornopanomainen nylkyttäminen on kaikkea muuta kuin tehokasta; ja että hänen tulisi ottaa rauhallisemmin. Ykkösmies oli ilmeisesti kuunnellut, kerrankin. Rakastelumme oli erilaista kuin aikaisemmin; viivyttelevämpää, kiireettömämpää, hidastempoisempaa. Ja ennen kaikkea – tyydyttävämpää. Tunsin hänet paljon paremmin sisälläni, ja se tunne että olin joutunut epileptisen sammakon raiskaamaksi oli kadonnut.

Tyydyttävämpää se oli ilmeisesti Ykkösmiehellekin, sillä pääsimme molemmat ongelmitta maaliin asti. Jälkeenpäin Ykkösmies lepäili sängyllä ranteet niskan takana ja virnuili kuin Irvikissa:

"Kuka olisi uskonut, että vielä tässäkin iässä oppii vielä seksistä jotain uutta? Se oli mieletöntä!"

Ja minä tajusin; ruosteinen kolikko tipahti vihdoin viimein: ei se ole luonnostaan huono rakastaja, se on vain koulutettu väärin. Minä aion todistaa vääräksi, ettei vanha koira opi uusia temppuja.

Tuskin maltan odottaa seuraavaa sessiota.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

No tuostapa on todellakin hyvä jatkaa. "Kuka olisi uskonut, että vielä tässäkin iässä oppii vielä seksistä jotain uutta? Se oli mieletöntä!"
Siis tuostahan on tosi helppo virittää ihan keskusteluakin. (sinulla taisi olla jotain ihan muuta mielessä ;D) Kertoa niitä toiveita. Kertoa, että itse on todellakin halukas oppimaan uusia juttuja vielä vuosia.

"ei se ole luonnostaan huono rakastaja, se on vain koulutettu väärin."
Minä itse asiassa uskon tuohon tosi paljon. Nyt sinulla on elämäsi tilaisuus uudelleenkouluttaa ykkösmies. Tee selväksi, että HÄN on se jota sinä haluat ja himoitset. Hänen kanssaan sinä haluat opetella uusia juttuja.

Mietin, että miksi minun ja mieheni seksi on niin mielettömän upeaa. Ja yksi suurimmista asioista on varmaan se, että hän saa minut tuntemaan itseni maailman seksikkäimmäksi ja kauneimmaksi naiseksi. Yhteisiä vuosia on takana 7 ja edelleen seksi on aivan mieletöntä. (olen vähän sinua vanhempi)
Huvittavaa on se, että molemmilla on takana useita pitkiä suhteita, joissa seksi oli lähinnä sellaista "kerran viikossa pimeässä peiton alla"-tyylistä. Mutta ei tässä suhteessa. Välillä mietin, että missä vaiheessa tulee joku tasapaksu vaihe, mutta ei ole vielä näkynyt.

Mutta siis luulen, että niillä meidän entisillä kumppaneillakin voi nykyään olla ihan hyvää seksiä. Parempaa kuin meidän kanssa. Kai se seksi vaan on sellaista, että siihen helposti urautuu. Jos on tottunut siihen "kerran viikossa pimeässä peiton alla"-tyyliin, niin voihan se olla vaikeaa ehdottaa "hei kulta, mitäs jos tänään kokeiltaisiin sitomisleikkejä ja sen jälkeen peppuseksiä".
Mutta jos alusta asti kerrotaan omista mieltymyksistä, toiveista yms ja ollaan avoimia kaikin puolin, niin varmasti on hyvät lähtökohdat parempaan seksiin.

kuolematon (Ei varmistettu)

Olin niiin iloinen täällä kun luin että seksi oli (jo toista kertaa!!!) onnistunut!!! Nyt vaan muistat olla liikaa painostamatta niin varmasti hyviä kertoja tulee lisää! Ja homma lähtee sujumaan!

Uskon myös tuohon "koulutukseen". Kaikki eivät tykkää edes samoista asioista.. Itsellä ainakin ongelma, etten halua mainita että nyt menee päin helvettiä... Vaan jotenkin toivon miehen lukevan ajatukseni ja korjaavan asian :D Valitettavasti yksikään ei ole osannut lukea ajatuksia :(

Eksyksissä elämässä

Tämän tekstin luettuani oli hyvin lähellä etten alkanut työpaikalla lyömään nyrkkiä ilmaan!

Tuntui kyllä oudolta asetelmalta, kun aviomies "lohduttaa" vaimoaan joka on eronnut rakastajastaan.

Mutta ihanaa että nyt Ykkösmiehelle aukesi, että seksiä voi harrastaa eri tavalla, toivottavasti hän nyt innostuu harjoittelemaan lajia tiiviimmin. :)

Hattis (Ei varmistettu)

Epileptinen sammakko - totaali repeäminen. Lounasperunat melkein päätyivät pöydälle.

Mutta loistavia huomioita!
En ole aiemmin kommentoinut, mutta sitäkin tiiviimmin seurannut blogiasi. Kirjoitat niin realistisesti ja elävästi, että palaan tänne aina :).

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos palautteesta, kiva kun tulit kommentoimaan :) 

saimah
Mintulle mies 2014

Noni noni!! Aivan mahtavaa! Voikun alkaisi nyt rullaamaan siellä kotivällyissä, tosi hieno juttu!

Nauroin katketakseni epileptiselle sammakolla, ai kauhee :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mahtavaa! Itsellänikin on tuollainen "huonoille tavoille oppinut" mies, alkuun en kehdannut/uskaltanut sanoa että "ei noin" ja nyt kun olen avannut suuni niin reaktio tuntuu olevan että "yli 20 vuotta olen tällä tekniikalla pistellyt menemään eikä kukaan aikaisemmin ole valittanut". Raportoithan siis kaikki mahdolliset keinot joilla saat miehen innokkaaksi oppilaaksi, tuo kommenteissa esiin tullut "opitaan yhdessä" on ainakin ehdottomasti testaamisen arvoinen!

CougarWoman
CougarWoman

Luepa tulevan maanantain postaus, täällä on brainstormattu ihan huolella ;) Täälläkin tosiaan pistelty menemään (heh) samalla tekniikalla jo 27 (!) vuotta. Tai siis *joku* on pistellyt...

Oranssinen

Muutama epileptinen sammakko on tullut kohdattua. Naurunpyrskähdyksen aiheuttaa näin jälkikäteen, mutta kohdalle sattuessa lähinnä vain epätoivoa..
Itse olen senverta suorapuheinen ollut aina, että nylkytys on loppunut alkuunsa.
Onneksi oman (21 vuotta samalla tarjonnalla) puolison kanssa on puhepuoli kunnossa ja seksi on myös verbaalisesti käsittelyssä niin ennen, aikana kuin jälkeenkin varsinaista aktia ;)
Se vain tuossa yksilössä on, että aika-ajoin samoista jutuista joutuu muistuttamaan kun jotenkin tuppaa kiihkossaan taantumaan!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.