Syötävän suloinen Kesäkäsi

CougarWoman

Työpaikalle pelmahti yllättäen eilen uusi (kesä)työntekijä. Tuli istumaan minua vastapäätä.

Tämä Kesäkäsi on 24-vuotias, tummahiuksinen ja sinisilmäinen, e-rit-täin komea nuorimies.  Ja suloisen ujo, vähän semmoinen…eeehh…nörtihtävä.

Punastelen nyt täällä monitorini takana kuin paraskin teini aina, kun katseemme vahingossa kohtaavat. Ja ne tuntuvat kohtaavan usein.

Pitäisikö näissä olosuhteissa muka pystyä töitäkin tekemään, kysyn vaan?

Mourrrrr...

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämä menee nyt täysin off topic.

Olen seurannut mahtavaa blogiasi jo pidempään mutta jostain syystä aloin vasta nyt lukea alkupään postauksia (okei, löysin vasta nyt tuon hurjan näppärän "seuraava juttu" -linkin ;)). En ole vielä ehtinyt lukea ihan kaikkia postauksia mutta monet kirjoituksesi ja monet kommentit ovat olleet erittäin ajatuksia herättäviä. Elän itsekin parisuhteessa josta seksi on kuihtunut käytännössä kokonaan ja ehkä siksi silmiini pisti eräs kommentti, jossa todettiin että "seksi on se asia joka erottaa parisuhteen muista ihmissuhteista". Itse en olisi valmis ihan noin suoraviivaista ajatusta allekirjoittamaan mutta kieltämättä on tullut joskus pohdittua, miten lähelle ystävyyssuhdetta tässä ollaan ajauduttu/ajautumassa. Olet varmasti itsekin tätä rajanvetoa pohtinut, mitä mieltä olet näiden seksittömien suhteiden ja ystävyyssuhteiden rajanvedoista?

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos palautteesta :)

Nykyiselläänhän minun ja Ykkösmiehen suhde todellakin muistuttaa enemmän kaverisuhdetta; joskus itseasiassa tuntuu, että minulla on kämppis aviomiehen sijaan. Mutta se on hyvä ja rakas kämppis! 

Jaksan edelleen toivoa, että joskus tulevaisuudessa Ykkösmies on taas enemmän aviomies ja vähemmän kämppis, ja että meidän välillämme voi vielä joskus olla sitä minun niin paljon kaipaamaani läheisyyttä ja intiimiä kanssakäymistä. Se toivo (paremmasta) on itseasiassa kutakuinkin ainut asia, joka saa minut jatkamaan tätä suhdetta. Ja Nörttipoika on se bufferi, joka saa minut jaksamaan tätä tilannetta... 

Kissankieli
Hello Dolly!

Suviuunot <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.