Taukomusiikkia eli Muusikon eksistenssi

CougarWoman

Jos en itse tuota kirjoitusta, joku muu kontribuoi. Muusikon oma tuotos muutaman vuoden takaa - lahjaksi blogilleni ja tietenkin sen seuraajille.

(Kotistudiossa tehty yhden miehen projekti ja kuulemma "paskahko miksi yksinkertaisella ohjelmalla" - kuulen itsekin pari mokaa alkupuolella, mutta onpahan kuitenkin jotain.)

Jos maltatte kuunnella tarpeeksi kauan, kuulette Muusikon laulavankin... ;)

 

Kommentit

Biatch

OMG! Miten sä uskallat tuoda näin henk.koht juttuja tänne? Muru hei, ei sun tarvi todistella kenellekään rakastajiesi olemassa oloa. Itse en ainakaan uskaltaisi tuoda esille kenen kaikkien muusana sitä olen ollutkaan. :) Miten sulla muuten riittää energia pyöritellä näitä miehiä?

CougarWoman
CougarWoman

Tätä ei ole koskaan julkaistu missään, on ns. pöytälaatikkosävellys. Muusikko halusi itse...

Enhän mä pyörittele kuin yhtä... ;)

Nörttityttö (Ei varmistettu)

Kiusaaminen näköjään jatkuu heti kun blogikirjoitus ilmestyy. Puuma ei malta olla kirjoittamatta ja kiusaajat päivittämättä sivuja "jos vaikka olis ilmestynyt jotain mihin voisi tarttua". Sosiaalisen median ilmiönä mielenkiintoista, vähänniinkuin ala-asteella kun kytätään koska kiusattava pääsee koulusta niin päästään seuraamaan...

CougarWoman
CougarWoman

Mä en näitä kommentteja muuten niinkään "kiusaamisena" ottanut, kun osasin odottaa noita kysymyksiä. Sinällään ihan aiheellisia nimittäin. :)

Tämä postaus siis lähti ihan Muusikon omasta halusta, kerroin sille että joskus_ennen_muinoin olemassaoloaan epäilty ja kävi vissiin niin egolle ja sielulle, että halusi antaa todistusaineistoa. :D 

Biatch

Täytyy myöntää että en kyllä kokenut kiusaavani tai tarkoittanut sitä niin. Jotenkin oletan Puuma ilmoittaa jos olen ylittänyt hyvänmaun rajan. :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mietin just ihan samaa, et eiks toi muusikko oo varattu mies myöskin? Tyttöystävä vois ihan hyvin olla siun lukija...

CougarWoman
CougarWoman

Muusikon omalla riskillä julkaistu...mainitsin samasta asiasta...

Mimou (Ei varmistettu)

Sehän kuulosti hyvältä! Soitanta ja biisi siis :-)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.