Tsäbinää talvimasennukseen (feat. Taiteilija)

CougarWoman

Harmaata, pimeää ja kylmää. Ahistaa, eikä oikein mikään hotsita. Silmät ristissä töihin pimeässä, haukotellen hapuillen kotiin, edelleen pimeässä. Keho huutaa stimulantteja; sekä keinotekoisia, että luonnon omia. Panettaakin, perkules. 

Jotain piristystä on saatava. Käyn työaikana varovasti kuikuilemassa pettäjäsivustoilla; postilaatikko on taas täynnä kaikenkarvaisia yhteydenottoja, joista pahimmaksi mieleen jää yhden lauseen kutsu, jossa lainataan tuttuja lyriikoita:

Hold me, thrill me, kiss me, kill me

Siis oikeesti. Mikä helvetin rukoilijaheinäsirkkaseksi sällillä on mielessä. Siirrän viestin inhosta nyrpistellen, peukalon ja etusormen väliin virtuaalisen varovasti puristettuna, roskakoriin.

Puistatus.

Eikö täällä taaskaan ole mitään järkevää.

Klikkaan toista viestiä.

haluatko naida nuorenkundin kanssa aivos pellolle

Mee itte sinne pellolle ja pysy siellä, kun viestisi perusteella jo siellä koko elämäsi olet elänytkin. Roskakori täyttyy ja mieliala latistuu entisestään. Kunnes.

Profiiliisi jäi heti koukkuun! Luulen löytäneeni sinussa sen ajattelevan, itsenäisen ja toivottavasti vähän itsepäisenkin naisen, jota olen luultavasti etsinyt koko elämäni. Kelpaisiko juttuseura 26-vuotiaan taiteellista alaa opiskelevan, hieman ujon ja kokemattoman, mutta taatusti hassun sinkkumiehen kanssa?

Hmm…kiinnostavaa. Taiteilija… Luova mies? Ei mainintaa seksistä heti alkuun, ei tylsiä kliseitä. Hassuudesta aina plussaa. 

Taitelijasta tulee toisaalta mieleen virttyneessä villapaidassa haahuileva pesemätön runoilija, joka on aina vähän päissään. (Anteeksi nyt kaikki taiteellisella alalla toimivat ihmiset tästä stereotypiasta!) Huomaan kuitenkin pitäväni viestistään, joten klikkaan katsomaan profiiliin liitettyjä kuvia.

Tyyppi näyttää vähän nuorelta Russel Brandiltä. Intensiivinen katse suoraan kameraan, trendikästä parransänkeä; pitkät, tummat, vähän kiharat hiukset ulottuvat lapaluille. Tiukat, kulahtaneet farkut; joku pikkutakin tapainen, sen alla sugarskull-t-paita. Ranteessa ja kaulassa miehisiä koruja. Kokonaisuus on sopivan rosoinen ja huoliteltu, mutta kuitenkin jotenkin rock.

Profiilin toinen kuva on otettu kesäisellä picknickillä; hän istuu viltillä hihattomassa paidassa ja nauraa hillittömästi hiukset kietaistuna man-bunille, siinä hetkessä näennäisesti autuaan tietämättömänä siitä, että hetki on ikuistettu. Uuuhh.

Taiteilija vastaa vastausviestiini välittömästi. Hän kertoo oman nimensä, pyytää käväisemään FB-sivuillaan. Hän antaa myös sähköpostiosoitteensa ja puhelinnumeronsa, ja pyytää ottamaan yhteyttä minulle parhaiten sopivan viestimen kautta.

Epäilen noin kolmekymmentä sekuntia, ennen kuin vastoin kaikkia periaatteitani lisään hänet heti Whatsappiini.

Taiteilija ei vielä tiedä sitä, mutta hänestä tulee minun uusi rakastajani. 

Kommentit

Ahhahhahhaa; iiihanaa :D

CougarWoman
CougarWoman

Juuh, jotenkin kummasti heti piristyin! :D 

mystery
Vision One

Apua kuulostaa ihan täydelliseltä mieheltä. Nimimerkillä opiskelin itsekin luovaa alaa ja voin hyvillä mielin myöntää olevani sun stereotypian kaltainen, päihtyneisyyttä lukuunottamatta :D  mutta, lähetä hänet vaikka postiennakolla mulle jos itse kyllästyt!

CougarWoman
CougarWoman

Hahahaha :D

P.S. Kyynikko minussa kuiskaa, että kuulostaako jopa vähän liiankin täydelliseltä... Hys, kyynikko, meitsi nauttii! 

 

Naislaif
Naislaif

Tavanomaisuudesta poikkevan löytäminen on valitettavan vaikeaa, mutta etsintä usein kannattaa. 

Mietin tuota taiteiljan/runoilijan ja rokkikukon ulkoista olemusta ja totean, ettei niistä yksikään ole minua koskaan viehättänyt. Näen vain keskenkasvuisen ja haaveissa elävän miehen. Anteeksi myös minun sortuminen stereotypistamiseen ;)

Mutta rakastajan roolissa....... Ei sittenkään minun kohdalla. 

Iloitsen puolestasi!

CougarWoman
CougarWoman

Hehe, en tajua miksi muhun puree nuo rokkikukot + muut taiteellisen ammatin parissa puuhastelevat! Tämän kohdalla puri tosin eniten jonkinlainen...eläimellinen karisma, joka kuvista hohkasi. Nähtäväksi jää, onko karismaa myös livenä. ;) 

(Ei se muuten ole runoilija, sillä on vähän "mediaseksikkäämpi" koulutus menossa, jota en enempää uskalla avata, koska epäilen, että piirit ovat aika pienet...)

Naislaif
Naislaif

Et olekaan ainoa johon nuo rokkikukkomaiset purevat. Suurin osa naisystävistäni syttyy heistä. 

Olen miettinyt, että onkohan minussa geneettinen virhe, joka estää näkemästä noiden miesten seksuaalisen vetovoiman. Heh...

Huh, kuulostaa ihanalta! Käyhän puuma kiinni! ;)

Aloitteleva p (Ei varmistettu)

WE ARE ROLLIN' AGAAAAAIN!!!

Ihanaa! Olin ennen blogien suurkuluttaja, kivoja löytyi vaikka kuinka. Nykyään kaikki on yhtä kaupallista yhteistyötä, jokainen kirjoitus jonkun sponssaama ja aiheet eivät pysy yhtään alkuperäisessä blogin teemassa. Puuman blogi on harvoja, joita jaksaa odottaa kuin kuuta nousevaa ja aiheet ovat aina taattua kamaa! Kiitos kun kutittelet yhä ja aina mielikuvitustani! Siinä vaiheessa kun Puuma tekee blogauksen kuinka sinillä siivous sujuu ja dompan kanssa on kiva järjestää illanistujaisia, on maailma menetetty ;)!

Kommentoi