Vahinkoerektio

CougarWoman

Muusikolta tuli stressiviesti eilen.

“Perkele, myöhästyin junasta ja nyt myöhästyn töistä…pitää siirtää kaikki yksityistunnit myöhäisempään ajankohtaan. Stressi!!!!!”

Voi toista. Mietin, miten voisin lohduttaa – jotenkin kliseinen “kyllä se siitä, ensi kerralla paremmin” kuulosti niin…noh, kliseiseltä, tyhjältä, mitäänsanomattomalta.

Sitten keksin. Seuraavan tilaisuuden tullen nappasin puhelimen mukaan ja kipaisin työpaikan vessaan.

Räps.

Kuva erittäin ylös hiissatusta kynähameesta, sen alta paljastuvista ihonvärisistä sukkahousuista. Vihjaavasti vielä pitkäkyntinen käsi hametta ylös hilaamaan.

Räps.

Kuva rinnoistani kirkkaanpunaisissa pitsi-ihmeissä; vastikään ostetuissa uusissa rintaliiveissä, joita Muusikko ei vielä ollut nähnyt.  

Hetkeä myöhemmin puhelimeni värisi Muusikon viestin merkiksi.

“Herranjumala miten seksikästä…koko kehon läpi meni säväys! Kiitos, oot ihana, hymyilen taas!”

Wuut-wuut.

“Mä sain muuten erektion noista kuvista…”

Wuut-wuut.

“Eihän siinä siis muuten mitään, mutta oon just menossa luokkaan sisälle, eka oppilas odottaa jo...“

***
Sinä nuori nainen, joka ehkä ihmettelit kitaranopettajasi erektiota: sori. Ei johtunut sinusta. 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ajattele vähän, miten kirjoitat! Miehet hyväksikäyttävät heille lähetettyjä seksikuvia. Nuoria tyttöjä houkutellaan kameran tai webkameran eteen vähäpukeisina, sitten tyttö häpäistään levittämällä materiaali netin pornosivuilla.

CougarWoman
CougarWoman

Noh, sukkahousuihin verhottuja sääriä ja rintaliivejä nähtiin jo 80-luvulla Anttilan postimyyntiluettelossakin... Jos nyt kirjoituksen pointti jäi epäselväksi, niin lähetin kuvia itsestäni. Eikä minua näin nelikymppisenä enää hyvänäkään päivänä voi sanoa nuoreksi :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis voi apua mikä myötähäpeä.... :D

CougarWoman
CougarWoman

Sain ajoituksestani jälkeenpäin lempeät nuhtelut... ;) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Tällaisen tekstin kanssa olisi hyvä laittaa nuo lähettämäsi kuvatkin tänne. Voitaisiin pohtia oliko ne soveliaita. Minä ainakin mielelläni katselisin sinua sukkahousuissasi. Vois tulla muillekin erektio.

Vierailija (Ei varmistettu)

Lähetin eilen miehelle kuvan itsestäni bodyssa housut kintuissa. Ei muka tajunnut, mikä oli kuvan funktio!

vanha nainen hunningolla (Ei varmistettu)

Ymmärrän paremmin kuin hyvin. Myös mulla on lähes seksitön avioliitto ja tämän vuoksi seksisuhde. Ja lähetän kuumia kuvia hoidolleni ja hän myös niitä minulle. Oma rakastajani ei ikipäivänä käyttäisi kuviani väärin. Nissä ei myöskään koskaan näy kasvot. On jokaisen aikuisen ihmisen oma asia, mitä kuvia lähettää, mikä kuuluu hänen seksuaalisuuteensa ja mikä kiihottaa häntä ja seksipartneriaan. Usein pipon löysyttäminen kannattaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.