Välipäivämöllöttelyä (töissä)

CougarWoman

Töissä on hiljaista. Niin hiljaista, että jos menisi nyt käymään siellä proverbiaalisella huopatossutehtaalla, niin pitäisi varmaan käyttää korvatulppia.

Istun yksin tällä puolella rakennusta, toinen paikalla oleva kollega on yksin toisella puolella. Sen sijaan, että etsisimme toisistamme seuraa, pysyttelemme molemmat omissa lokeroissamme; minä olen jo tänään ehtinyt yin-joogata puolen tunnin session toimiston lattialta käsin, eikä minulla ole mitään hajua, mitä kollegani puuhailee. Katsokoon vaikka pornoa, kuten jokainen tervehenkinen 21-vuotias mies varmaan tekee. 

Eilenkin oli hiljaista. Jopa niin, että menin haahuilemaan pettäjäsivustoille; Logistiikkapomon kanssa viestittelyt ovat vieläkin säästöliekillä (uskon, että hän on yhäkin eroamassa vaimostaan, mikä vaatii nyt kaiken hänen energiansa), Punatukkainen Poika ei voi viestitellä työaikana, ja Messututtavuus...noh, en ole kuullut hänestä melkein viikkoon. Viimeisin viesti oli, että hän potee poskiontelotulehdusta ja on vuoteenomana. 

Joten paskan möivät, ajattelin, ja heitin verkot uudelleen veteen. Kun ei ollut muutakaan tekemistä. Ja oli tylsää.

Nyt on sitten kaksi potentiaalista rakastajaa lisää. Ei paha puolen päivän saldoksi. 

Raksakundi on 22-vuotias sinkku. Sillä on maailman ihanin parta, tummat hiukset ja vihreät silmät kuten Logistiikkapomollakin. (Oho, ja tajusin juuri, että kuten Valokuvaajallakin!) 

Sen kanssa mätsäsi samoin tein; sillä on pysyvä pilke silmäkulmassa ja viestit ovat suurimmaksi osaksi kieli poskessa kirjoitettuja. Sarkasmi on saharankuivaa, ja tyyppi vaikuttaa erittäin älykkäältä. 

Mutta se on 22. Ääääh se on 22, eli minua 18 vuotta nuorempi. Minähän voisin olla sen äiti. Muttakunseonniinihana. Ja fiksu. Ja kypsä ikäisekseen. Se on vähän semmoinen introvertti ja vähän nörttikin, ei juuri käytä alkoholia eikä pidä elokuvista, joissa ei ole kunnon juonta. 

Ja se on näillä näkymin tulossa minun huudeilleni viikon päästä lauantaina. Tämä yksimielinen päätös tehtiin päivän KIKkailun jälkeen. 

Ai juu, se toinen tyyppi. 29-vuotias ja työskentelee autististen ihmisten parissa. Myös kiva, silleen ihan kiva -tyyppisesti. Mutta sen viestit eivät saa minun suupieliäni taipumaan korvia kohti, eivätkä sen selfiet muuta pupillejani sydämenmuotoisiksi. 

"Mä en ole koskaan kokenut jotain tapahtuvan, koska kohtalo tarkoitti niin. Siis ennen kuin aloin keskustelemaan sinun kanssasi." - Raksakundi

...Here we go again..? 

Niin ja - Valokuvaajalta on alkanut tulla varovaisia viestejä. Sisällöltään semmoisia toivottavasti sinulle kuuluu hyvää, ja ajattelen sinua edelleen ihan liian usein. 

En jaksa alkaa analysoimaan, menen nyt vaan virran mukana. Katsotaan, mihin se minut vie. 

Kommentit

Naislaif
Naislaif

Kiitos tästä hetkestä. Koin juuri hetkellisen riemukkaan tunteen menneisyydestä. Todettakoon, että oma sivustovaiheeni oli suuntautunut tylsän keski-ikäiseen ikähaitariin. Tosin omaan muutaman tuokioin leikitellessäni nuorten miesten tunteilla. 

Ja kuinkas kävikään? Istun uudessa kodissa ja onnellisesti suhteessa, joka löytyi Atk-laitteen avulla. Ja nyt kirjoittelen söpöjä tuumauksia kaikesta ihanasta ja vähemmän ihanasta. Toisaalta saan toetuttaa ihanan punastuttavaa kahden aikuisen välistä sutinaa, höpötellä sopimattomia mistä tahansa. Näin saan seesteisemmän ja syvällisemmän puolen kirjoittaa julki.

Seurattava on kuinka käy. Itse suosittelen vihreitä silmiä.

Toimivaa loppupäivää sinulle!

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos kommentista <3

Se on kyllä totta, että keski-ikäiset olisivat ehkä jotenkin...turvallisempi vaihtoehto - tuli tuosta tunteilla leikittelystä mieleen. Kun tämä vihreäsilmä tuntuu olevan aika tunteellinen tapaus... Mutta toisaalta, aikuisia ihmisiähän tässä ollaan, ja luotan siihen, että meidän ikäero toimii edes jonkinlaisena topparina. Tunteillaan en nimittäin haluaisi leikitellä...mä taidan olla vähän pehmo muutenkin kuin ulkonäöllisesti. 

Sun söpöjä tuumauksia on muuten tosi ihanaa lukea! Jätän usein kommentoimatta ihan vaan siksi, että hävettää kun en osaa pukea tekstisi aiheuttamia tuntemuksia sanoiksi

Mukavaa vuodenvaihdetta! 

Naislaif
Naislaif

Aikuisuudess on sellainen nesta juttu, että saa tehdä suurinpiirtein niin kuin tahtoo. Niin, jos ei riko lakia. 

Sen verran rakentelin varman päälle, että mieheni on minua neljä vuotta nuorempi ja suomenruotsalainen, joten elää pitkään ja on vähän erilainen ;)

 

Hyvää alkanutta vuotta!

Tresexblog (Ei varmistettu) http://imupimuja.blogspot.fi

Nappaa se 22v raksakundi ...unohda ikäerot ja nauti ;)

CougarWoman
CougarWoman

Joo, näin taitaa myös päästä käymään. Se jo ehdotti varovasti että voisi tulla jo lauantaina aamupäivästä, ja jos natsaa niin voisi viipyä maanantaiaamuun asti.. Uhh, pelkkä ajatuskin...mur!

kuolematon (Ei varmistettu)

Mistäs lähtien olet ikäerosta välittänyt :D Eikös nörttikin ollut 19v? :D

Itse en jaksaisi kuunnella noita "en uskonut kohtaloon ennenkuin tapasin sinut" "Mietin sinua koko ajan koska olet ihaninta mitä on tapahtunut ikinä".. Varsinkaan kun on juteltu päivä.. :D Camooon people!
Jotenkin uskomatonta, että kaikki olisi tuommoisia lässyttäjiä siellä pettäjäsivustolla :D

CougarWoman
CougarWoman

Eeei Nörtti ollut, se oli muistaakseni 26 kun tavattiin...enkä mä kyllä välitäkään. Olen tavannut huomattavasti vanhempia ja huomattavasti lapsellisempia ihmisiä, ikä on vaan numero :D 

Ei kai ne kaikki olekaan, mulla vaan on hyvä (?) sihti erotella jyvät akanoista hahaha! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mikä sun motiivi on sepittää tätä blogia? Ei voi olla totta: 1) Ei kukaan uraa tekevä keski-ikäinen nainen ehtisi tuota kaikkea, hoitaa duunit, paneskella siellä täällä ja elää parisuhde-elämää. 2) Miehet eivät ole kirjallisesti keskimäärin tuollaisia sanaseppoja välkkypäitä. 3) Lihava nainen ei kiinnosta miehiä. 4) Ei mikään seksi ole aina tuollaista regina-auvoa kuin sulla. Tuskin tienaatkaan paljon tuolla sepitteellä, joten miksi? Veikkaan, että olet turhautunut, älykäs yksinasuva ylipainoinen nainen, jolle tämä haahuilu on todellisuuspakoa röökitaukojen ja satunnaisten freelancehommien välissä.

Riinamari (Ei varmistettu)

Ajankäytöllisesti tuo on ihan mahdollista: hyvällä organisointikyvyllä ihminen ehtii yllättävän paljon, varsinkin, jos ei ole lapsia ja kotitöissä käytetään aputyövoimaa.

Mutta Puuma: "Ei ollut muutakaan tekemistä"..."Oli tylsää"......?
Onko ihan varmaa, että elämänhallintasi on riittävän vahvaa?

Taannoin käsiteltiin terveitä elintapoja. Muutaman vuoden päästä säännöllinen alkoholinkäyttö, tupakointi ja liikunnan puute saattavat alkaa näkyä olemuksessasi siten, että sinun voi olla vaikea enää löytää mieleistäsi rakastajaa.

Täytyy osata elää tässä hetkessä, mutta se ei silti estä ajattelemasta hieman pidemmälle.

Tsemppiä.

CougarWoman
CougarWoman

Noh, tämä tylsyys johtuu siitä, että olen tosiaan töissä välipäivinä, ja koko muu maailma on lomilla ilmeisesti :) 

Se voi olla, mutta lukuunottamatta tupakointia ja muutamaa viiniä viikossa elän itseasiassa aika terveellisesti; syön monipuolisesti ja terveellisesti, joogaan, lenkitän koiraa ja kävelen työmatkat, ellei ihan pikku-ukkoja sada. Laihdutin parisen vuotta sitten kymmenen kiloa, ja olen pysynyt samassa painossa siitä asti. 

Mutta se on totta, etten viikolla kieli vyön alla hyppää joka ilta jossain tanhupiirissä tai muussa harrastuksessa; elän tarkoituksella ns. hidasta elämää, sillä jatkuva kiire syö ihmistä stressin muodossa paljon enemmän kuin hyväntahtoinen laiskottelu :) Olen suosiolla jättäytynyt oravanpyörästä ja keskityn olennaiseen; omaan hyvinvointiini. Ja minulle se on sitä, että joskus on lupa vaan öllöttää sohvalla ja vain olla. 

kuolematon (Ei varmistettu)

No nyt oli kyllä kommentti täynnä uskomatonta paskaa. :D

1. Välipäivät töissä? Mulla ainaka o mitään tekemistä, kerkeisin loistavasti viestitellä miesten kanssa. Ja tupakkatauollahan kerkeää aina laittaa viestiä.

Jos kotona käy siivooja ni tuskin kotona ihan järkyttävästi on hommaa? Iltaisin miehen kanssa ja kun mies on reissussa, on sitten sen rakastajan kanssa. Taitaa itselläsi olla ongelmia organisoida tekemisiäsi.

2 no tuosta olen samaa mieltä.

3. Lihavat naiset eivät kiinnosta??? Ootko kattonu telkkaria? Laiha mies on 300kg naisen kanssa OMASTA TAHDOSTAAN. Jos puuma painaa alta 100kg, on hän monen mielestä varmasti mukavan muodokas. Itse olen lihava ja ei kyllä ole ongelmaa löytää seksiseuraa (huom. Lihavampi kuin puuma). Ja seurustelinkin juuri miehen kanssa joka rakasti joka senttiä minussa. Sulla on tosi paha asenneongelma. Keskimäärin ehkä miehet tykkää normaalipainoisista, mutta kyllä lihavatkin seuraa saavat jos vaan on itseluottamusta.

4. No siitä olen myöskin samaa mieltä. Mutta silti kommenttisin oli todella naurettava.

CougarWoman
CougarWoman

:D Ihanaa nähdä ihmistyyppi, joka lokeroi kaiken niin tarkasti, että jopa "argumentit" on numeroitu :D Sulla ei varmaan ole taulut vinossa seinillä ;)

Mutta "argumentteihisi" vastatakseni:

1) Oletat, että teen uraa. En tee! Teen töitä voidakseni tehdä kivoja juttuja vapaa-ajalla; minulla siis ei ole mitään motivaatiota edetä enää tästä ylöspäin. Me olemme lapsettomia ja asun viiden minuutin päässä työpaikastani, eli minulla on hyvin aikaa n. kerran kuussa tapahtuviin tapaamisiin.

2) Keskimäärin eivät ehkä. Mutta minä viehdyn miehistä, jotka ovat. <3

3) Tälle repesin ääneen. 

4) Ikävää, että ilmeisesti omalla kohdallasi ei ole näin...minun kohdallani on, koska haluan niin. 

En tienaa penniäkään (okei, senttiäkään) tällä blogillani; kirjoitan tätä, koska tämä on minun päiväkirjani. 

Se joka ei veikkaa, ei voi voittaa. Mutta en ehkä sinuna rakentaisi tulevaisuuttani Ässä-arpojen varaan, et tämän perusteella omaa hirveästi arpaonnea :)

Kiitos kommentistasi ja ihanaa vuoden vaihdetta! <3 

Oilivia (Ei varmistettu)

Hih, hyvällä ajankäytön suunnittelullahan toki ehtii hoidella vaikka kuinka monta ihanaa miestä, jos vain oma pää kestää! Sitä paitsi, jos deittailee parisuhteessaan puutteessa olevia keski-ikäisiä (kuten itsekin olen), ei kellään ole aikaa tavata joka viikko muutenkaan. Varsin hyvin onnistuu ne peuhukerrat kalentereihin sovitella. Suosittelen, että kokeilet ne kaikki kivat ehdokkaat! Niinhän mieskin tekisi ;)
Nimim. Neljän miehen ihanassa loukussa. ❤️

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Cougar! Olen tässä muutaman viikon aikana lueskellut blogiasi, kun sen ekan kerran löysin, ja olen ollut koko ajan sitä mieltä, että totta kai tämä on totta. Mutta nyt särähti vähän tuo:

"Raksakundi on 22-vuotias sinkku. Sillä on maailman ihanin parta, tummat hiukset ja vihreät silmät kuten Logistiikkapomollakin. (Oho, ja tajusin juuri, että kuten Valokuvaajallakin!)"

Sillä muistan juuri lukeneeni tämän:

"“Ihana nähdä sinua“, Valokuvaaja mumisi päälakeani vasten. Vetäydyin syleilystään sen verran, että saatoin katsoa häntä silmiin. Lempeät ruskeat silmät katsoivat minua luottavaisina, huulet vetäytyivät hymyyn paljastaen tasaisen rivin valkoisia hampaita."

Tästä vähän hämmennyin! Viittasitko vain ihanimmalla parralla ja tummilla hiuksilla Valokuvaajaan, vaikka tekstin mukaan saa selvästi kuvan, että koko paketti vihreine silmineen kuuluisi myös Valokuvaajalle? :D

CougarWoman
CougarWoman

Itseasiassa - kun kirjoitin tuota, olin vakaasti sitä mieltä, että Valokuvaajalla oli vihreät silmät. Nyt kun näin tämän kommentin, niin tarkistin vielä jäljellä olevista valokuvista...mitvit. Nehän on ruskeat!

Ja Logistiikkapomollakaan ei ollut partaa (vain sänki) - tuosta voisi saada sen kuvan, että silläkin oli parta :D 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.