Whatsapp ja työelämä

CougarWoman

Se tunne, kun kommunikoit tiimisi ainoana naisena sinua kahta vuotta vanhemman ja kaksikymmentä senttiä pidemmän, hyvännäköisen, raamikkaan ja sinulle vielä suhteellisen uuden pomosi kanssa Whatsapilla, ja ajattelet nohevan kommenttisi tueksi piristää viestiä tällä hymiöllä:

Vaan koskapa oletkin tottunut suurimman osan ajasta kommunikoimaan Whatsapin välityksellä lähinnä elämänkumppanisi kanssa, laitatkin vahingossa tämän, koska älyhoipuhelimesi tarjoaa sitä ensimmäisenä ja näpytät kiireessä:

Johon pomo jo ehtii vastata, kun olet vielä itse ensijärkytyksen (ja sitä seuraavan hetkellisen täydellisen kyvyttömyyden toimia) jälkeen paniikkinäpyttelemässä "sorisoriväärähymiö" -viestiä, tällä:

Niin, se tunne.

 

Kommentit

:'--DDDDDD Joo vääriä viestejä on tullu lähetettyä. Joskus aikoinaan kun seurustelin, mutta olin ihastunut toiseen, kerroin tästä koko hommasta ja pohdin ja analysoin tilannetta hulluna kaverilleni iltamyöhään. Tuli sitten hetken päästä soitto poikaystävältä, että mitäs tämä nyt tarkoittaa. Väärään meni. Yritettiin vielä, mutta erohan siinä tuli.

Saranda
Tyhjä ajatus

Hahaha :D joo käynyt itelläänkin muutaman kerran hassusti... Whatsapp - mikä ihana ja katala keksintö.

Ilana

Ou nou :D Mun miehellä taas on isänsä kanssa sama puhelinnumero, vain etuliite on eri (toisella 0400 ja toisella 0500). Ongelma on se, että kännykät eivät erota, kummasta numerosta puhelu tulee. Opin aika nopeasti, ettei miehelle kannata vastata mitään "Hei, murupuppeli" tai vastaavaa... Nyt on kyllä ihanaa, kun sillä on hollantilainen liittymä, niin tietää aina kuka siellä toisessa päässä oikeasti on (etenkin kun appiukkoni on ainoa henkilö maailmassa, jolle välillä jätän tarkoituksella vastaamatta).

Miiza

Kaverini kerran kirjoitti isälleen kiireessä tekstiviestin: "Nähdään keskiviikkona!" Muuten meni ihan nappiin, mutta ennakoivasyöttö oli vaihtanut sanan nähdään sanaan naidaan, joten isänsä sai viestin: "Naidaan keskiviikkona!" 

Kuulemme varmaan, jos jatkoa seuraa ;)

CougarWoman
CougarWoman

Hah, mitään jatkoa seuraa... :D 

En siis meinannut mitään työpaikkaromanssia, vaan että miten jatkossa. Kuvitteleeko pomo jotain? Alkaako flirttailemaan tms?

CougarWoman
CougarWoman

Jaa niin joo! Aika näyttää, päivitän tarvittaessa. :)

eviela
NOT A Wonderland

Toi viimonen kuva... :D Ai että repesin!

Mäkin kerran kommentoin vahingossa miespuoliselle pomolle että "tosi kiva blogi sulla", viestin piti mennä yhdelle ystävälleni. Nopea googlaus paljasti että pomolla oli tietysti kehonrakennusblogi täynnä puolialastomia kuvia, ja ehti kiittelemään vuolaasti ennenkuin tajusin erehdykseni :DD

minämariannevain (Ei varmistettu)

Iihihih voi pomoa :'D kuvittelen ison kehonrakentajamiehen punastelemassa puhelimen ääressä kun sai kehuja blogistaan :DD

Erin (Ei varmistettu)

iPhone ennakoiva tekstisyöttö on mielestäni niin huono (siis huonompia kuin nokia siis se ex puhelin ;) ). Kirjoitin pelkän T kirjaimen iPhonessa niin puhelin ehdottaa "Töölöön" ? whaat? mun iPhone ei ainakaa opi mitään mun käyttämiä sanoja? Voin olla varma etten ole koskaan kirjoittanut sanaa Töölö puhelimellani ei edes lähelle eikä sinnepäinkää. Exää (nokiaa) oli helpompi näppäillä kun oppi mitä sanoja käytän paljon niin pelkän ensimmäisen kirjaimen laittaessa se osasi ehdottaa oikeita vaihtoehtoja. Esim "Ystävällisin terveisin nimeni sukunimeni" pystyi kirjoittamaan 8 näppäilyllä. Enkö vai osaa näppäillä nyksääni oikein?

Mulla on iPhonen autocorrect pois päältä, mutta näppäimistöasetuksista (asetukset > yleiset > näppäimistö > oikotiet) pystyy lisäämään oikoteitä. Eli esimerkiksi koodilla "ytns" saisit tuon toivomasi jutun kirjoitettua nopeasti. :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.