Ykkösmies (Tauski!) yllättää

CougarWoman

Eilen oltiin juuri syöty pasta-ateria pinaatti-tomaattisalaatilla; kivan kevyttä mutta silti täyttävää. Lopettelin toista viinilasillistani ruokapöydän ääressä, kun Ykkösmies yhtäkkiä nousi ja poistui takavasemmalle. Ajattelin, että vessaan, enkä sen kummemmin huomioinut.

Vähän ajan päästä Ykkösmies ilmestyi olohuoneen oviaukkoon. Alasti.

“No tuutko?”

Täh. Löikö aivoissa tyhjää, vedinkö black-outin huomaamattani. Ai että tuunko minne?

“No tuutko suihkuun mun kanssa?”

Ruosteinen kolikko tipahti. Jos Ykkösmies pyytäisi että tungen sopraanonokkahuilun hanuriini ja soitan sitä kautta Bachin toccatan ja fuugan d-mollissa - jos se johtaisi seksiin niin tekisin sen ilomielin. Sen varjossa yhteinen, vaikkakin suunnittelematon suihkuhetki tuntui varsin kohtuulliselta pyynnöltä toteuttaa. Edes Clark Kent puhelinkopissa ei riisunut vaatteitaan yhtä nopeasti.

Suihkussa Ykkösmies alkoi määrätietoisesti saippuoida minua; itse vain olin ja annoin tapahtua, nautin vartaloni ja aistieni heräämisestä Ykkösmiehen käsittelyssä. Olen yleensä aika aktiivinen, mutta tällä kertaa nautin passiivisuudestani; että minulla oli aikaa antautua tuntemuksilleni ilman että lumous piti rikkoa “vastapalveluksilla”. Aikansa saippuoituaan (älysi jopa käyttää intiimialueille niille tarkoitettua suihkuvaahtoa tavallisen Doven asemesta), polvieni jo alkaessa notkahdella, Ykkösmies käänsi hanat kiinni ja totesi käheästi minua kuivatessaan, että nyt viedään nainen makuuhuoneeseen. Huomasin, että hän nautti passiivisuudestani, nautti roolistaan miehenä joka vain tulee ja ottaa kyselemättä.

Makuuhuoneen puolella sitten esileikittiin lisää puolin ja toisin. Huomasin, miten paljon nautin Ykkösmiehen suutelemisesta; miten hyvin kehomme sopivat toisiinsa, miten tutusti kumpikin osasi koskettaa juuri oikein, juuri oikeista paikoista. Ei puhettakaan että toisen kättä olisi pitänyt ohjata tai itse kääntyillä ja vääntyillä saavuttaakseen oikean kulman.  

Kiireetön rakastelu voisi terminä olla jotain, joka hyvinkin osuvasti kuvaisi eilistä sänkypainiamme. Suihkusessio mukaanlaskien kello näytti kahta tuntia myöhempää, kun viimein palasimme olohuoneeseen aamutakeissamme kasvot pöllähtäneessä hymyssä, minä panotukassani. Sytytimme savukkeet poikkeuksellisesti sisällä, Ykkösmies kaatoi minulle vielä kolmannenkin lasillisen ja otti itselleen postcoitaalin mallasviskin. Skoolasimme irvikissavirnistellen, silmät toisillemme tuikkien.

Värisen vieläkin, kun ajattelen kehoani Ykkösmiehen vahvojen käsivarsien syleilyssä; näinhän tämän kuuluukin mennä.

Ai niin muuten – se jyystäjäsammakko (rana grindus) ei tällä kertaa osallistunut aktiin sekuntiakaan. Eikä edes se latistanut tunnelmaa, että ensiassosiaatio Ykkösmiehen saapastellessa ovesta sisään oli...Tauski.

Kuvan Mickey Rourke Bruce Willis Ykkösmies Tauski ei liity tapaukseen.

Kommentit

Pari sannaa

Jessus, että ääninauroin tota loppua. 

CougarWoman
CougarWoman

Niinhän siinä sitten kävi, että Tauski tuli kylään :D

Vau mikä vauva!

Mä olen vilpittömän pahoillani - kaikesta :D

CougarWoman
CougarWoman

:D Musta tulee tällä menolla kohta Tauskin stalkkeri!!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Käyköhän miten monessa suhteessa niin, että miehen haluttomuus tympii naista niin paljon, että kun mies joskus sitten sattuukin aloitteen tekemään, nainen antaa kostoksi pakit?

CougarWoman
CougarWoman

Toivottavasti missään suhteessa ei tehdä mitään "kostoksi"... 

Meidän suhteessa ei ainakaan - jos sitä patukkaa on tarjolla, se vastaanotetaan kyllä mielellään! 

Ja tästä assosioidaan sujuvasti 80-luvun Tuplamainos. Kylläpä nousi karvat pystyyn katsoessa. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Tupla on kyllä (toiseksi) paras patukka!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hmm. Ehken mäkään sitten kieltäydy...Jos siis joskus taas mies aloitteen tekee. Itse en enää tee, sillä aktiivisuuteni on vain pahentanut konfliktia henkisellä tasolla, vaikka monia pakkeja en ole saanutkaan...

CougarWoman
CougarWoman

Jep, tuttu tilanne. Luulisi että jos kerrankin tekee aloitteen ja se torjutaan, ettei hirveästi motivoi tekemään ihan heti uudestaan aloitetta? En siis tiedä, kunhan spekuloin.

bulldog (Ei varmistettu)

Jotenkin suhteessani se ei toiminutkaan, että minä teen aloitteita miehelle, tai ehkä olin liian vaativan suorasukainen miehen makuun. Vaikka se lähes joka kerta suostui, jälkifiilis oli omituinen ja mies alkoi korostaa, että minä haluan seksiä enemmän kuin se. No siitähän sitten omatkin haluni lähtemään. Pakko nyt sitten kai vain odottaa miehen seuraavaa siirtoa...

CougarWoman
CougarWoman

Kai se on se syvään uurtunut metsästäjänvaisto ja halu olla se dominoivampi (so. miehekkäämpi?) osapuoli; että mies vie ja nainen vikisee? Ehkä tekee miehiselle itsetunnolle hyvää olla joskus siinä uskossa, että nainen on se alistuva osapuoli? Itse otin sen melkeinpä roolileikkinä...

miara (Ei varmistettu)

Kuulostaapa valitettavan tutulta...

empuska

Luento mä nyt vähän tosissaan, mutta mitä? Miksi? Mitä tuon mainoksen käsikirjoittajat ajatelleet?

Siis tälleen mututuntumalla kidnappaustilanteessa olis vaan lisää kierroksia löytynyt, että hakekaa pois täältä ja heti kuin "Haa, pelastus saapui, nyt voi vetää lonkkaa!".

rimpula (Ei varmistettu)

Hirmu usein juotte alkoholia arkisin o.O Ei varmaankaan määrällisesti paljoa, mutta toi kannattaa ottaa huomioon, jos ihmettelee salaa kertyneitä lisäkiloja.

CougarWoman
CougarWoman

Joo, me itseasiassa saatetaan juoda ihan viitenä päivänäkin viikossa se 1-2 (yleensä 2) lasia/pulloa olutta. Kilojahan siis on lähtenyt helmikuusta jo 15, että eipä tuo (kuiva) valkoviini paljoa näytä haittaavan ainakaan näissä määrissä. Voisi tietysti olla että kiloja olisi lähtenyt enemmänkin, ellei olisi juonut niitä viinejä, mutta täysin spartalainen elämäntapa ei vaan sovi mun burgundiseen elämänfilosofiaan. :D

CougarWoman
CougarWoman

Tauski on kyllä nyt tullut jäädäkseen. :)

- (Ei varmistettu)

Ihanaa ♡

anssi90 (Ei varmistettu)

Jos jotaki puumaa kiinnostaa 24v miehen kans seksi nii pistäkää s-postii anssi90@suomi24.fi

CougarWoman
CougarWoman

Anssi, Anssi. En usko että sinnikkäät yrityksesi tuottavat hedelmää, vaikka en poistaisikaan soidinkutsujasi tasaisin väliajoin. Menepä Naamakirjaan Puuma Consultingin sivuille huutelemaan, tai vaihtoehtoisesti Mummotunneliin mouruamaan, niin voipi käydä parempi flaksi ;)

anonyymi (Ei varmistettu)

Olisiko niin, että haluat kertoa itse itsellesi, että Ykkösmies on ihan tavallinen pettävä tauski? Yksi aikuisen ja viriilin miehen seksihaluttomuuden syy on se, että saa paljon vieraissa. Aiemmin kirjoittamasi perusteella, otaksun että miehesi on pinttynyt pettäjä, joka pyörittää vierasta ihan koko ajan. Sori, mutta näin uskon, että on. Saat nyt, mies on huomannut että etäännyt henkisesti ja haluaa sitoa sinua itseensä taas uudestaan.
Normaalisti puolustaisin uskollisuutta, mutta ymmärrän sinua. Jos toinen menee, saa toinenkin sitten mennä, joten iloisia nörtteilyjä sulle.

:p

emerentus (Ei varmistettu)

Kiitos mahtiblogista Puumaleidi! Innolla ootan aina sun tekstejä :-)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.