Ykkösmiespäivitys

CougarWoman

Ykkösmies kävi viime viikolla verikokeissa. Urologi oli soittanut tulokset eilen; testosteroniarvot olivat, edellisestä verikokeesta poiketen, normaalien rajoissa. Alhaiset, mutta koska normaalien rajoissa, urologi vain levitteli käsiään ja totesi, että ehkä Ykkösmiehen pitäisi vielä mennä omalääkärin kanssa juttelemaan. 

Turhaa sanoakaan, että kotona nämä "normaalien rajoissa" olevat arvot eivät näy mitenkään. 

Ehkä minun on aika luovuttaa ja uskoa, että Ykkösmiehessä ei ole mitään elimellistä vikaa, vaan että koska suhteemme on ollut niin kauan sisko ja sen veli -pohjalla, hän ei vaan osaa enää haluta minua. 

Samaan aikaan Muusikon kanssa viestittely on kuumaa. Olen täysin starstruck sen rokkikukkouteen. Stalkkaan sitä Youtubessa, haen esiintymisiä ja kuolaan sen bassopoljentoja kupeet väristen kuin kevätlaitumelle päästetyllä nuorella tammalla, joka haistaa ensi kertaa orin viereisellä niityllä. 

Katson sen uhoa, lavakarismaa; näen eturivissä lauman nuoria naisia, jotka kirkuvat kun Muusikko astuu lähemmäksi lavan reunaa.  

Muusikko hymyilee vinosti, vähän itseriittoisestikin, iskee naisille silmää. Katson ketteriä sormiaan lähikuvassa; kuinka hellästi ja samalla varmasti ne hyväilevät bassoa. Tahdon, että ne sormet hyväilisivät minuakin. 

Eilen illalla tuli viestiä. Muusikko oli tyttöystävänsä luona, mutta ei malttanut olla salaa viestimättä minulle.

"Tunnen itseni taas nuoreksi, tuntuu kuin alkaisin nyt elää toista nuoruuttani. Olen onnellinen että tapasin sut, sä saat mut hymyilemään." 

Sydämeni alkoi väpättämään kuin maitoa juovan nuoren karitsan saparo. 

Kommentit

Miksi ensimmäinen asia, joka tästä kirjoituksesta jäi vaivaamaan oli se, onko karitsalla saparo vai häntä? :D

CougarWoman
CougarWoman

Haha, kirjoitin ensin häntä, sitten googletin, koska asia jäi vaivaamaan, ja korjasin että saparo :D Hauska yhteensattuma! 

Biatch

Ehkä se kielletty hedelmä tekee kaikesta kiihottavampaa mutta itse en jaksaisi pidemmän päälle olla muusikon tai ehkä Ykkösmiehenkään kanssa suhteessa. Sanotaan näin että aikansa kutakin. :D Kuulostaa kyllä vähän siltä että sun kannattaisi vähän ehkä lähteä tuulettumaan tilanteesta, sen myötä asiat nopeasti selkiintyy. ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Muusikolla on tyttöystävä? Todellakin ansaitsette toisenne :D

Kuinka pitkän seksittömyyden jälkeen muuten menit ekan kerran vieraisiin? Entä olisitko mennyt, jos teillä olisi lapsia?

CougarWoman
CougarWoman

Jep, niinpä ansaitaankin, kiitos! ;)

Ei voi sanoa "seksittömyyden", sillä kyllähän minä pari kertaa vuodessa "saan" kotonakin. Mutta näitä vähemmän kuin neljä kertaa vuodessa -vuosia oli jo takana useampi. Ja, kuten jo aikaisemmin olen blogissani todennut, en usko, että olisin mennyt, jos meillä olisi ollut lapsia. Tai jos Muusikolla olisi lapsia... 

Vierailija (Ei varmistettu)

Niinpä. Itse olen ihan huonona jo kuukauden seksittömyyden jälkeen ja lapsia on. Ehkä vähempi painostus voisi parantaa tilannetta...

Torey
Näissä neliöissä

Vähempi painostus? Eiköhän Ykkösmies oo aika rauhassa saanut olla kun Puuma on halenut tarvitsemansa muualta. Eli syy seksittömyyteen tuskin on siinä. 

Torey
Näissä neliöissä

*hakenut

CougarWoman
CougarWoman

Mä jotenkin käsitin että Vierailija puhui omasta painostuksen vähentämisestään :D Mutta joo, noinhan se on - en mä sitä painosta. 

Torey
Näissä neliöissä

No sitten! :P

Vierailija (Ei varmistettu)

Omastani puhuin joo. Jotenkin olen ajatellut, että mulla on oikeus painostaa koska mieheni on ainoa seksikumppanini, mutta ei kai se nyt asiaan liity.

sanninen
Sairaan Ihana Sanni

Seksiin painostaminen on väärin. Aina. Piste.

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo. Aika maagista, että sain heti, kun ajatuksen tasolla sisäistin sen :D !

Kao Kao

On.

Mutta, onko seksittömyyteen pakottaminen oikein?

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei siihen kukaan voi ketään pakottaa. Aina voi erota.

Kao Kao

"Aina voi erota". Tuo on hieman liian mustavalkoista, kun puhutaan kuitenkin vain yhdestä suhteen osa-alueesta. 

sanninen
Sairaan Ihana Sanni

Jokaisessa suhteessa tuohon varmasti erilaiset ratkaisut, yleensä ei mitään ratkaisua ja suhde jatkuu ilman seksiä tai erotaan. Aiemmassa suhteessani annoin kumppanille vapauden seksiin muiden kanssa, se oli meille hyvä ratkaisu. 

Vierailija (Ei varmistettu)

No pettää sitten, tai sopia avoimesta suhteesta. Jos masturbaatio ei riitä.

emmulii (Ei varmistettu)

Mahtavia vertauskuvia :-D

Kysymys? (Ei varmistettu)

Onko ykkösmiestä koskaan kiinnostanut seksi? Vai onko hänelle käynyt kuten useimmiten naisille, että ajan saatossa seksi vaan ei enää kiinnosta?
Itse voin sanoa, että kun alkuhuuma hälvenee, niin seksi on täysin yhdentekevää. Jos pitää valita, että luovunko suklaasta vai seksistä, niin ei tarvitse sekuntia pidempään miettiä ;)
Jos ykkösmiestä ei vaan yksinkertaisesti kiinnosta seksi. Minä en ainakaan tule muuttumaan vaikka minkä pillerin saisin. Olisihan se ihan kiva jo parisuhteenkin kannalta, että kiinnostaisi mutta kun ei.. SILTI miehen mieliksi on "haluttava", koska ei mikään parisuhde kestä kasassa jos toinen haluaa ja toinen ei. Tähän on syynä se, että meillä on lapsi. En ole valmis heittämään parisuhdetta hukkaan seksin takia, koska haluan, että lapsella on ehjä perhe, äiti ja isä, jotka asuvat yhdessä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mihin perustat väitteesi, että naisille useimmiten käy noin?!

CougarWoman
CougarWoman

On kyllä, sanoisin että kun neljänkympin rajapyykki tuli ylitettyä, seksihalut alkoivat vähentyä. Käsittääkseni haluttomia miehiäkin on paljon enemmän kuin mistä ollaan tietoisia, naiset kun eivät yleensä oikein "kehtaa" tunnustaa, etteivät kotona peitot enää heilu - siinä mielessä tämä ei ole sukupuolisidonnainen ongelma... 

 

Vakkarilukija (Ei varmistettu)

Pitäisikö sun Puuma tehdä tänne joku Usein Kysytyt Kysymykset, jotta joka ikiseen postaukseen ei tarttis tulla näitä tiedusteluja tietääkö Ykkönen, onko avoimesta suhteesta keskusteltu, onko Ykköstä edes joskus huvittanut, onko lapsia, miten voit elää näin ja oletko nyt ihan varma koko ykkössuhteesta ylipäätään.

Jos mua jo lukijana tympii nän paljon nämä jatkuvasti ympyrää pyörivät kysymykset, voin vain kuvitella miten hyvin sinä näitä jaksat...

CougarWoman
CougarWoman

:D :D :D Tuo ei itseasiassa ole ollenkaan hullumpi idea...

Kysymys? (Ei varmistettu)

Jatkuvastihan sitä kuulee ja siitä telkkarissa vitsaillaan, että mies valittaa, että vaimo ei anna.. Harvemmin se on niin päin, että mies ei anna. Mistä muuten olisi keksitty naisten päänsärkyyn vetoaminen ym. Tällä tarkoitin sitä, että useimmiten naisella loppuu kiinnostus seksiin kuin miehellä.

CougarWoman
CougarWoman

Näin juuri: asetelmassa vaimo ei anna ja mies valittaa, siitä voi ja saa vitsailla. Siksi vallalla voi olla semmoinen käsitys, että nainen on usein se haluttomampi osapuoli - siis koska siitä puhutaan niin paljon, se on niin klisee.

Mun mielestä se, että mies ei halua omaa vaimoaan, on niin arka aihe, että siitä usein (naisina) vaietaan..? Mä olen saanut blogini myötä - ja kautta - hirvittävän määrän "vertaistukisähköpostia" nimenomaan asetelmasta, jossa nainen haluaa ja mies ei "anna"... 

Vieno (Ei varmistettu)

Hmmm... Tuli mieleen tuosta sisko ja sen veli-vertauksesta, että entä jos Ykkösmies hakee myös tyydytyksensä jostain muualta, jos oma vaimo ei enää siinä mielessä sytytä? Sehän saattaisi selittää "normaalien rajoissa" olevat arvot, mutta silti kuihtuneen seksielämän.

En varmaan ole kommentoinut ennen, joten sen kunniaksi on syytä kiittää blogistasi. En varmasti ole ainoa, joka on blogisi avulla alkanut nähdä harmaan eri sävyjä tiukan musta-valkoisuuden sijaan.

CougarWoman
CougarWoman

Jep, tuota olen itsekin miettinyt...ja itseasiassa, liputankin avoimen suhteen puolesta, mutta Ykkösmies ei sitä(kään) ole halunnut. Olisi siinä mielessä siis aika kummallista, jos tosiaan hakisi tyydytyksensä muualta...toisaalta taas, voihan olla että vain itse haluaa hakea, mutta ei halua että minä haen. 

Kiitos ensimmäisestä kommentistasi ja kiitoksistasi :) 

X (Ei varmistettu)

Mulla on sellainen aavistus, että kun (huom, ei JOS) jossain vaiheessa saat kerrottua Ykkösmiehelle halustasi erota, hän tunnustaa pettäneensä sinua jo pidempään. Tai jos ei tunnusta, niin saat sen jotain muuta kautta selville. Sinälläänhän tuossa ei tosiaan ole mitään järkeä, avoimesta suhteesta sopimalla olisitte voineet säilyttää hyvän kaveriparisuhteenne ja molemmat olisivat saaneet tyydytyksensä muualta.

CougarWoman
CougarWoman

Tuskinpa se siinä vaiheessa alkaa tunnustaa, jos ilmaisen haluavani erota... Mutta niinpä....

Orbison-yöt (Ei varmistettu)

Että naisille useimmiten kävisi niin, että seksi ei kiinnosta... *puistatus*

Siihen voi tietenkin olla useita syitä, alkaen JSSAP-tilanteeseen ja moninaisiin parisuhdevyyhteihin. Mutta sitä lähdin tässä kirjoittamaan, että siinä missä miehellä voi olla alhaiset testosteronit, naisella voi olla estrogeenidominanssi. Googleen vain ja pohtimaan.

Olisi painajainen, jos kehoni pettäisi niin, etten voisi enää rakastella. Ajoittaisia vaikeuksia voi toki olla, mutta seksuaalisuus on elämän maku. Ilman seksiä voi toki elää, mutta vähän se olisi kuin suolatonta ja pippuritonta, yrtitöntä ruokaa söisi päivästä toiseen. Seksuaalisuus on tietysti enemmän kuin parisuhdeseksi, onneksi.

Vielä ykkösmiehen testo-arvoista. Vaikka nyt ei hänen arvonsa olleet viitearvojen alle, ehkä juuri hän tarvitsisi korkeammat arvot. Suostuisiko hän kokeilemaan jotain lisäravinteita, jotka tukisivat mieskuntoa tai jos täytyy kauniimmin sanoa, testosteronitasoja, tai vielä diskreetimmin, miehen terveyttä?

CougarWoman
CougarWoman

Heippa Orbison-yöt :)

Minähän meillä oikeastaan poikkeuksetta ruuat laitan, eli voin livauttaa sekaan ihan mitä mieleen juolahtaa heti kun saan tietää, mitä sinne pitää livauttaa sekaan :D

Heh, no vakavasti puhuen, kyllä uskoisin että suostuisi kokeilemaan. Itse veikkaan, että jos lopettaisi tupakoinnin niin pelittäisi heti paremmin... :/ 

Sama oy ;) (Ei varmistettu)

Tässä kattava tietopaketti, eli siitä vain ostoslistaa tekemään:

http://www.vitamiinisuositukset.com/testosteroni-nostaminen-erektio-mieh...

Jos syöt samaa ruokaa ja mm. macaa, niin pidä myös muusikko kalenterissa. Joka tapauksessa molemmille tulee samalla hyvä ruokaremontti, tehoaa se sängyssä tai sitten ei. Vain osa liittyy suoraan seksihaluihin. Kokonaisuus pitää olla kunnossa, että ihmisellä riittää resurssit jälkeläisten tekoon.

Sama oy ;) (Ei varmistettu)

Säästän vielä hermojanne. Magnesium imeytynee, toisin kuin loppuyhteenvedossa arvellaan, sittenkin parhaiten sisäisesti. Ihmisille, jotka ovat vaihtaneet mg-lisät mg-öljyyn, on kehittynyt uudelleen puutosoireita. Toisekseen mg-öljy on sietämättömän sottaista ja inhottavan tuntuista käsissä. Mg:n muodoista taas parhaiten imeytyy erilaiset -aatti loppuiset muodot: kelaatti, sitraatti, glysinaatti, lienee niitä muitakin. Oksidi toimii, jos vatsa on jumahtanut. :) Hyviä harjoituksia terveellisen elämän parissa ja toivotan mitä parhainta kärsivällisyyttä. <3

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos tästä! Heh, mä luulen että jätän itse tuon macan väliin, muuten täytyy hankkia koko bändi eikä vaan basisti ;) Aika jännä kyllä, että Muusikko myös syö terveellisesti ja kuntoilee säännöllisesti - meditoikin - ja on kyllä suoraan sanoen todella teräkunnossa (varsinkin ikäisekseen), libidossa löytyy! 

Ruokavalio meillä itseasiassa Ykkösmiehen kanssa onkin aika kunnossa nykyään, suositaan juuri tuossa linkissä suositeltuja ruoka-aineita ja rasvoja. Täytyy kokeilla noita vitamiineja ja kivennäisaineita sitten seuraavaksi (siis miehelle).

sisterofsteel (Ei varmistettu)

Kuinka paljon ykkösmies sitten tupakoi?
Meillä nimittäin lopettaminen vaikutti MASSIIVISESTI vaikka mies ei edes polttanut kuin 15-20 savuketta päivässä. Jo pari kuukautta viimeisestä tumppauksesta (okei, polttaa joskus baarissa edelleen) tuntui heijari olevan paljon parempi, hapenottokyky lisäsi suoritusta ja ilmeisesti paikat herkemmätkin. Eli voi vaikuttaa seksielämään myös aika paljon, jos teillä nyt mitään on tehtävissä ja miestä kiinnostaa uhrata paheensa sen eteen.

CougarWoman
CougarWoman

Kyllä se varmaan askin päivässä vetää...molemmat vähän mietitty lopettamista, mutta mies ei ole siihen vielä "henkisesti valmis"... Ehkä pitäis vetää tuo potenttikortti siihen, mutta kaipa se sen itsekin tietää. 

Muusikko sen sijaan on lopettanut tupakoinnin pari vuotta sitten ja sen huomaa... 

iiiiiii (Ei varmistettu)

Voi vitsi, melkein aiheutti kateutta tämä kokemus :D Meillä mies lopetti syksyllä tupakan, oli polttanut ihan varhaisteinistä asti. Samalla pisti tauolle myös alkoholin, koska kun juo, myös polttaa. Ja meillä lopahtikin sitten seksikerrat pariin kertaan kuussa entisestä viidesti viikossa -meiningistä. Tätä kesti puolisen vuotta, sen jälkeen tuo alkoi taas polttamaan, ja seksielämä vilkastui. Ja nyt lopetti uudestaan, ja sama seksielämän totaalikuivuminen näkyy heti. Varmasti liittyy myös alkoholin käytön lopettamiseen, mutta hänellä nuo liittyy niin tiukasti yhteen, että vaikea sanoa.

En ollut koskaan tajunnut, miten valtava osa parisuhdetta seksi on. Tai siis, on se ennenkin ollut iso osa (olen 26-vuotias), mutta nyt, kun sitä saa niin harvoin... Tämän blogin kommenteista luin joskus, että jos seksiä on, se muodostaa parisuhteesta 10%. Jos sitä ei ole, se muodostaa 90%. Niin totta. :)

kuolematon (Ei varmistettu)

Odotan nykyään kuin kuuta nousevaa koska tulee uusi kirjoitus :D Kirjoitukset muusikosta on ihan parasta luettavaa!!! :D Koska näette seuraavan kerran??? Taitaa olla aika selvää, ettette erossa toisistanne tule pysymään ;)

Kirjoituksessa iski silmään tuo sisko ja veli -vertaus. Tähän asti olet mielestäni kuitenkin sanonut, että ainoa ongelma on seksin puute. Että läheisyyttä on ja pusuja ym. Eli alatko vasta nyt ymmärtämään, että suhteessa saattaa olla muukin ongelma kuin se, ettei miestä vain huvita, että syy voikin olla se, miten ajattelette toisenne? Vai myönnätkö sen vasta nyt? Voin olla täysin väärässäkin, mutta edellisistä kirjoituksista on saanut kuvan, että uskot teidän edelleen ajattelevan toisianne seksuaalisessa mielessä eikä missään tapauksessa sisarus mielessä? Yllätyin vain siis todella paljon kun vertasit teitä sisaruksiin. Korjaa jos olen väärässä :)

CougarWoman
CougarWoman

Hih, kiitos :) Seuraavasta tapaamisesta on tosiaan alustavasti jo sovittu, mutta mennee lähes parin viikon päähän kun on tuo vappu siinä välissä (keikkaa pukkaa). 

Itseasiassa viittasin enemmän siihen, miten ajattelen Ykkösmiehen minusta ajattelevan... Minä kyllä haluaisin vieläkin. Tai ainakin vielä kolmisen viikkoa sitten halusin...Ääh, en enää tiedä mitä haluan... :D 

 

kuolematon (Ei varmistettu)

No, jos ongelma tosiaan on se, että ykkösmies ajattelee sinut lähinnä siskona, ei taida vitamiinien lisääminen ruokaan auttaa... Oletko miettinyt, että nyt kysyisit suoraan, ajatteleeko hän sinua enemmän kaverina/siskonaan kuin vaimonaan? Siskona pitäminen ei ehkä ole ollut syy miksi seksi loppui, mutta voi olla syy miksi se ei enään korjaannu.. Tiedä häntä.. Ei käy kyllä kateeksi sinua (paitsi ehkä tuon muusikon osalta;D)

Ansa X

Pahoittelen jos tämä kuuluu siihen "useimmin kysytyt kysymykset" -osioon (joka tulee?), mutta: onko Ykkösmies tympiintynyt omaan haluttomuuteensa? Vai onko hälle se ja sama? Itse olen ollut suhteessa, jossa ei huvittanut eikä myöskään huvittanut keskustella aiheesta eikä tehdä "ongelmalle" mitään. Ja niinhän siinä kävi että "ongelma" ratkesi uuden ihmisen tultua vastaan.

(Näyttää muuten siltä, kun näitä ihmissuhdeblogeja luen, minulla on omakohtainen kokemus lähes kaikesta. Kai se on niin, että kun nelikymppiset häämöttää, niin melkein aina voi sanoa että been there done that.)

CougarWoman
CougarWoman

Itseasiassa, mä eilen vähän koettelin kepillä jäätä ja kysyin, olisiko Ykkösmies valmis ns. luovuttamaan ja vaan myöntämään, ettei halua mua enää seksuaalisesti. Ja että olisiko nyt avoimen suhteen paikka, haluaisiko hän kokeilla jotain toista.

Ykkösmies melkein suuttui, ja sanoi kipakasti, ettei todellakaan ole valmis luovuttamaan. 

Heh, mulla taas nyt sen neljänkympin rajapyykin ylitettyäni alkaa käydä selväksi, että I've been nowhere and done nothing :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ekaa kertaa kommentoin (ja aiheen vierestä), mielenkiintoinen on blogisi :)

Omalta osaltani (nainen olen, ehkä se on syytä sanoa) seksuaalisen halun vaihtelu on aikamoista. Oman miehen kanssa 15 vuotta kimpassa (tai no, siellä alkupäässä hieman on-off virittelyjä, mutta that's ancient history). Nuorena mä olin se joka kärtti seksiä, mulle ois kelvannut joka päivä milloin vaan ja mies halusi harvemmin (korkeintaan 2-3 kertaa viikossa, harvemminkin jos sai itse valita). Lisäksi sen reaktia stressiin oli seksuaalisen halun totaalikatoaminen (juuri päin vastoin kuin itsellä, joka mielellään ois stressin purkukeinona käyttänyt juurikin seksiä). Vuodet vieri, frekvenssit vaihteli, pääosin minä olin se joka olisi voinut haluta enemmänkin. Sitten päätettiin että laps ois kiva, sitä lasta sit tehtiin reilusti yli vuosi ja loppupeleissä tekemällä tekemisestä meni aikalailla ilo koko hommasta. No, lopulta laps saatiin ja eka vuosi meni lähinnä univajeesta selvitessä, toka vuosi pikkuhiljaa elämä alkoi voittaa. Ja hah, seksi on parempaa kuin vuosiin. Mutta mitä ihmettä, mä saan kuulla mieheltä valitusta siitä, että voisin tehdä aloitteita useammin :D Enpä olisi tätä kuulevani miehen suusta, mutta en mä oikeasti pistä sen lisääntyneitä haluja pahakseni, päinvastoin :)

Joiku (Ei varmistettu)

Oletteko koskaan kokeilleet esim Macaa? Itse olen maca-jauhetta käyttänyt vuoden verran ja voin sanoa, että toimii näin naisena ainakin :)

Macasta sanotaan että se:

Lievittää stressiä
Antaa energiaa ja parantaa kestävyyttä
Kohentaa seksuaalista halukkuutta ja lievittää impotenssia
Vahvistaa immuunijärjestelmää
Vähentää kroonista väsymystä
Helpottaa masennusta
Tasoittaa hormonitasoja molemmilla sukupuolilla

ja omalla kohdalla on toiminut. Maca-jauheen hinta on tällä hetkellä erittäin korkea, mutta paras suomessa saatava Premium maca maksaa 50€ 250g Googlettele ja laita kokeiluun!

CougarWoman
CougarWoman

Eipä olla, sitähän tuo nimimerkki "Oy" (hih) tuossa yllä jo ehti ehdottaa... Ehkä pitää kokeilla ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mahtavaa, kun saat vihdoin seksiä, ja ainahan se maistuu tuhat kertaa paremmalta kun on noin ihastunut, joten hyvä niin. Mutta tulevaisuutta ajatellen en usko, että muusikkoon kannattaa luottaa. Liian pelimiehen oloinen. Ja toki pelimies sopiikin sulle tässä tilanteessa hyvin. Älä sekoita hyvää seksiä ja hyvää tunnelmaa mihinkään kestävämpään.
Toki nyt: nauti. Älä haaveile tulevaisuudesta.
Ei mulla muuta.

CougarWoman
CougarWoman

Joo, en ole tulevaisuutta rakentamassa Muusikon kanssa, se ei kuulu sopimukseen... Mulla on tosin vähän semmoinen hytinä, että ei se oikeasti ole mikään pelimies - sillä on ikään kuin kaksi puolta; sen "lavaminä", joka on pelkkää seksiä ja alfaurosta, ja sitten se "yksityisminä" - hyvinkin epävarma, herkkä ja tunteellinen.

Kiitos <3 

Hevivaimo

"Lavaminän" ja "yksityisminän" eroista on puhuttu meilläkin; Basisti on lauteilla (tietoisesti) eri tyyppi kuin kotona. Kirkuvien tyttöjen (niitäkin on joskus!) edessä korostuvat juuri maskuliiniset piirteet, flirttailu ja riehakkuus, ja ne katoavat aika vauhdilla heti keikan loputtua.

Ja on muuten noita postauksessa mainisemisia youtube-stalkkauksia tullut täälläkin harrasteltua... Auttaa akuuteimpaan ikävään! ;)

CougarWoman
CougarWoman

Ei kai siinä toisaalta mitään ihmeellistä ole, että "työminä" on eri asia kuin "yksityisminä"... Ja kyllähän se kuuluu vähän siihen glamööriinkin, että uhotaan ja ollaan äijää...

Heh, kätevä se YouTube... ;) 

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.