LANA DEL REY: TROPICO

tropico-poster_0.jpg

Lana Del Reyn lyhytfilmi Tropico on kertomus matkasta paratiisista, helvetin (Los Angeles) kautta taivaaseen. Marily, Elvis, John Wayne, jengit, huumeet, stripparit, väkivalta ja rakkaus muodostavat hyvinkin Del Rey-tyylisen 27 minuuttisen kokonaisuuden.

Myönnän, että Lana Del Rey on dominoinut soittolistojani jo Video Games sinkun ilmestyttyä (en niinkään diggaa Born to Die albumia edeltäneestä elektro painotteisemmasta Lana Del Rey a.k.a. Lizzy Grant julkaisusta). Vaikka normaalisti kallistun aina rockin puoleen en ole koskaan vältellyt kuuntelemasta Born to Die levyä tai sen erikoisjulkaisua. Kliseitä, romantiikkaa ja naisen tuskaa… Niistä on hyvät levyt tehty? 

Tropicon musiikiksi on valittu Born to Die: Paradise Edition julkaisulta kappaleet Body Electric, Gods&Monsters (yksi Del Reyn parhaimmista kappaleista) ja Bel Air. Kuluneella viikolla ilmoitettiin myös tulevasta julkaisusta Ultraviolence. Ajankohdasta ei ole vielä tietoa, mutta fanit varmasti iloitsevat jo pelkästään kuullessaan, että seuraava albumi on jo tekeillä. Uskaltaako tässä jo olettaa, että tuotantopuolelta löytyisi Rick Rubin? Ei kai mies sentään tyytyisi vain tuottamaan 27 minuuttista videota?

//www.youtube.com/embed/VwuHOQLSpEg

    

muoti trendit suosittelen musiikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *