Ladataan...
Danica Axberg

Moikka. Kohta on tammikuu ohi. Niin se aikaa vaan rientää. Töitä on vähitellen tullut lisää, teen jo jonkin verran kynsitöitä tytön ehdoilla. Nautin olostani, kaikki on taas niin uutta ja jännää. Paljon uusia tuttavuuksia, uusia mahdollisuuksia.Tästä vuodesta tulee mahtava! Minut on kutsuttu pitämään koulutuksia, ja sehän vasta passaa. Salonkitöitä on jonkin verran, ja aika paljon panostan omiin projekteihin ja teen sellaista mitä itse olen jo kauan halunnut toteuttaa.  Tulen myös olemaan mukana eri tapahtumissa, kyllä nyt on jännää!Elämä on lyhyt, ja siitä pitää ottaa kaikki irti kun voi.Ja psst, aijon myös käydä muutaman koulutuksen, mutta niistä enemmän sitten kun sen aika on! Unelmissa on maisemien vaihdos tulevaisuudessa, kaipaamme muutosta. Mutta Karjaalla asuminen on niin turvallista, ainakin lapsille. 

Ladataan...

Ladataan...
Danica Axberg

16. joulukuuta. 

Ajatelkaa, kohta on uusi vuosi.

Uusi vuosi, uuden alun lupaus. Hetki, kun saat taas lyhyen ajan valita minne päin kuljet. Usko tulevaan. Parempaan huomiseen. Odotan.

 

Tänään olen viettänyt ihan arkipäivää lasten kanssa. Suvi tuli pienokaisensa kanssa meille kahville, ja muutama tunti vierähti taas sekunneissa. Tunnen oloni siunatuksi, kun olen löytänyt nämä muutaman ystävän, jonka kanssa voin istua puhumatta mitään ilman että tunnen oloani epämukavaksi. Voidaan tavata harvemmin, mutta koskaan ei tunnu siltä kuin aikaa olisi mennyt niin paljon. Jatkamme aina samasta kohdasta. Jaamme erilaisia mielipiteitä, ja vielä enemmän samoja. Koemme että meidän ei tarvitse esittää mitään vaan "miellyttääkseen". Nämä ystävyydet ovatkin niitä monivuotisia, läpi elämän kestäviä.

 

Olen ollut tosi mietteliäs viime päivinä. Periaatteessa ne ei ole negatiivisia ajatuksia. Mietin vaan että missä on asiat mennyt väärin. 

Esim. olen tavannut hyvin sosiaalisen naisen. Hän on kaunis, nelikymppisissä, ja oman alansa ammattilainen, yrittäjä monen vuoden kokemuksella. Olen saanut hänestä vahvan naisen kuvan, ja tietyllä tavalla ihannoin häntä, ja toivon vielä menestyväni kuin hän. 

No, mikäs tässä sitten niin minua mietityttää. Mä olen tietyllä tavalla tyrmistynyt. Tämä henkilö kertoi minulle, että tekee muutaman päivän viikossa tavallista työtä. En kerro minkälaista, sillä en halua että kukaan pystyisi tunnistamaan henkilöä. Mikä tässä maassa on, kun alan ammattilaiset eivät pääse tekemään työtään? Onko se tuhoon tuomittua olla erikoistunut johonkin, joka vielä uskaltaa yrittää? On? Isot herrat istuvat mukavasti tuoliensa takana, ja palkkatyöläiset tekevät ns likaisen työn. Miksi valtio olettaa että kaikki yrittäjät ovat näitä jakkupuku iso jehuja? Kun todellisuudessa näin ei ole. Yhä useampi alan ammattilainen joutuu hakeutumaan muihin töihin, koska ei luultavasti enään jaksa sitä epävarmuutta. "Elätänkö perheeni ensi viikolla"

Miksi yrittäjien pitää myös hyssytellä näitä juttuja? Koska se on se meidän kuuluisa "yrittäjän vapaus"? Yrittäjäthän tekevät työtä intihimon takia, koska he haluavat. Raha on sit vaan se toissijainen asia. Vai mitä? ;)

Ladataan...

Ladataan...
Danica Axberg

Terve vaan.

Täällä on väkisinkin ollut taukoa edellisestä, kiirettä on ollut monestakin eri syystä.

 

Otsikkoon viitaten, saimme 2.12 klo 2.42 meidän neljännen lapsen. Tyttö tuli, ja kokoa hänellä oli 3330g ja pituutta 50cm. Synnytys kesti alle kaksi tuntia ja sairaalaan ehdittiin juuri ja juuri. Sanoivat minun olleen 12 minuuttia osastolla kun hän jo olikin syntynyt. Koskaan en kuitenkaan tuntenut paniikkia että en ehtisi perille tai mitään muutakaan hätää.

 

Zahra ♡

Toiseksi, avasimme Ada's Fashionin 27.11. joulukadun avajaisten yhteydessä. Vilinää ja vilskettä riitti, oli tosi hauskaa nähdä ja tavata niin monta ihmistä, laskimme että kävijöitö oli n 50. En tiedä onko se "virallisesti paljon" mutta me oltiin tosi otettuja! Oli kiva rupatella ja tarjota pientä purtavaa. :) Muutenkin on kauppa pyörähtänyt hyvin käyntiin, on hauska nähdä vastaantulijoita joilla on meidän kaupasta vaatteita. :)

 

Lisäksi olen alkanut ottamaan vastaan vähän kynsitöitä, lähinnä Zahran ehdoilla. Asiakasluku alkaa olemaan täynnä, mutta ilmoitan tietysti kun on vapaita aikoja tai peruutuksia. :)

En tiedä kuinka kauan menen matalalla vaihteella, ajatuksena on että voisin pitää tytön kotona kunnes täyttää ainakin vuoden. :) Ei sitä tiedä, mitä taloudellinen tilanne silloin sanoo. Mihin on oikeasti varaa. Äitiyslomalla oleminen on mukavaa vaihtelua yrittäjyydelle, vaikka saisikin minimitulon työnteon takia on se silti säännöllinen tulo. Kaipasinkin tätä yksinkertaisuutta elämään. Voi olla, että haenkin äitiysloman jälkeen töihin jonnekkin ja teen osapäivätyötä ihan vaan sen takia että voisi laskea jonkin varaan että ainakin kiinteät kulut maksetaan joka kuukausi ajallaan. Vähemmän stressiä yksinkertaisesti!

Mutta nämä nyt on näitä ajatuksia. Elelen päivä kerrallaan, nauttien perheestä, ystävistä, työkavereista ja ihan vaan olemalla täysin oma itseni antamatta negatiivisuuden vetää minua alas. :)

Ladataan...

Pages