Herkkyys

Herkkyys, yliherkkyys.

Oletko Sinä herkkä ihminen?

Moni kutsuisi minua kylmäksi ihmiseksi,en reagoi voimakkaasti lähes koskaan. Olen pidättäytyväinen. Jos suutun, et kuule sitä. Pidän tunteeni omana tietonani. 

Jos kerrot minulle surullisen tarinan, tai jos itket, et saa minua vaivautumaan. Tässä kohta yleensä minua pidetään kylmänä. 

Olen itkenyt ja kokenut surullisia asioita, ymmärrän kyyneleitä. Sinun kyyneleesi ovat kyyneleitä mitä minäkin olen itkenyt. Yksinäisyys, herkkyys. Olemme kaikki kokeneet näitä tunteita. 

Minä olen itkenyt kauppakeskuksessa ikävää ja yksinjätettyä oloa. Olen itkenyt aamulla ja illalla. Itkenyt niin raivokkaasti että sairaalaan viety. Usko minua, ymmärrän kyyneleitä. Sinun kyyneleesi ei minua ahdista.

Tänään, miksi ajattelen näitä asioita, on ahdistus jonka koen rinnassani. Miksi ihmiset eivät enään ymmärrä toisiaan? Minne on empatia hävinnyt? Onko sillä väliä mitä teimme eilen, kun elämme tänään? Onko huomiselle tulevaisuutta, kun haemme toistemme vikoja? Onko sillä järkeä että kirjoitan näitä, kun todennäköisesti ainakin yksi pitää huomion hakuna ja valheena. Miksi ihmisellä ei saa olla tunteita, miksi pitää ajatella vain itseään, ja uskotella että vain Minä autan. Näetkö omat vikasi? Annatko anteeksi? 

 

Miksi maailma pyörii tällä radalla?

 

fb_img_1444148635096.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *