Vapaa Torstai

Tänään olen viettänyt vapaata päivää.

Yrittäjänä se ei ole aina maailman helpoin asia. Ja täytyy myöntää, enhän minä täysin vapaalla ollutkaan. Toiset voisivat jopa kutsua minua työnarkomaaniksi. En pidä itseäni työnarkomaanina, vaan intohimoisena työntekijänä. 

Palan työlleni. Annan kaikkeni sille, kun lapset eivät ole samassa tilassa kanssani. Mikä motivaationi on? Siihen on helppo vastaus. Lapset. 

Moni kysyy minulta, miten yhdistän perhe-elämäni ja työni. Siihen on myös helppo vastaus. Jos haluaa jotakin, se myös järjestyy. Minä Haluan luoda uraa, ja palata kotiin olemaan kotiäiti.

Aloitin kynsiurani vuonna 2010, samana vuonna kun esikoiseni syntyi. Tänään odotan neljättä lastamme. Raskaus ja pienet lapset eivät ole este uran luontiin, raskaus ei estä minua tekemästä töitä. Lapseni eivät aiheuta minulle stressiä, eikä työnikään sen puoleen. Rakastan molempia, lähes yhtä paljon. Se on luonnollista, jos olisi pakko valita jompikumpi, perhe tulee aina ensin, mutta ei ole tähän päivään asti montaa kertaa joutunut valitsemaankaan. Toki, minulla on hyvä aviomies, ja hän on hyvä isä lapsillemme. Silti, on täällä maailmassa monta vahvaa yksinhuoltajaäitiä jotka ovat myöskin onnistuneet luomaan upean uran. Tämän haluan opettaa lapsilleni, sinun ei ole pakko valita jompaa kumpaa jollet halua. Voit omistaa vaikka koko maailman ja tähdätä kuuhun jos niin vain haluat!

Näiden vuosien varrella olen tavannut monta vaikuttavaa ihmistä, mutta viimeisen vuoden aikana olen tavannut heidät, joihin uskon vahvasti. Uskon, että tämä vuosi on kaiken uuden alku. Tämä on se vuosi josta voin sanoa ”Tästä se lähti”.Olen heille ikuisesti kiitollinen kun he ovat nähneet minussa jotakin, ja aijon heille todistaa, että se kaikki oli sen arvoista.

Tänään minä unelmoin omistavani koko maailman, tänään minä tähtään kuuhun! -Teetkö sinäkin sen?

 

11750726_10153172509157968_5493170092889305295_n.jpg

 

puheenaiheet ajattelin-tanaan tyo vanhemmuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *