Ei enää haisulikenkiä

Ah kesä ja tennarit! Mikään ei oo niin kivaa kuin sujauttaa varrettomat tennarit kesämekon kaveriksi ja lähtä kaupungille. Ei niin kivaa on silloin kuin sun pitää jossain kylässä ottaa ne tennarit jalasta, koska jalkahiki… Mä kun en vaan osaa käyttää kesäisin sukkia, ellei ole aivan pakko.

 

IMG_20180605_071655-01.jpeg

Siksipä color4care :n smellwell hajusiepparit tulivat enemmän kuin tarpeeseen! 

Valitsin kivan kesäisen värikkäät pussit, vaikkei sillä nyt oikeastaan olisi mitään väliä kun kengässähän nuo ovat. Mut kivannäköisiä asioita on kiva omistaa…

Paketissa on 2 kappaletta, luonnollisesti, ja näitä on saatavilla kahta eri kokoa. Pussit jo itsestään tuoksuvat hyviltä eikä ainakaan toistaiseksi ole tuoksu vaihtunut kenkähien hajuun. Pussit lupaavat itselleen 6kk käyttöiän!

IMG_20180603_195817-01.jpeg

Käsittelyyn valitsin kaikista pahimman hajuiset M:n lenkkarit, ja näillä pusseilla parin päivän jälkeen on kenkien haju poistunut 90%! Oikein hyvä, sillä ne lenkkarit ovat vanhat ja todellakin haisevat.

IMG_20180603_195753-01.jpeg

Eipä kyllä nuo munkaan tossut ruusuilta tuoksu.. uudet kesätkengät tarvisin ehdottomasti ja color4care sivuilla olisi tarjolla esim Hummel, merrel tai birkenstock merkeiltä uusia popoja..palkkapäivänä sit  😉

Mutta kaikenkaikkiaan oikein hyvät nää smellwell pussit, melkein pitäisi kaikissa tennareissa ja lenkkareissa olla nää! 

-Laura

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *