Helmikuu

20190225_221730_0001.png

Helmikuu on ihan kohta pulkassa! Melkosta haipakkaa ollut tämä kuukausi ja täälläkin oon viettänyt vähän hiljaiseloa.. 

Hiljaiselo ja vauhdikas kuukausi ei ole tarkoittanut, että budjetointi olisi levinnyt käsiin -päinvastoin! Oon ottanut käyttöön Kaikeibo-säästämispäivyrin ja kohta onkin tämän kuukauden yhteenveto edessä! 

Mutta mun lainan maksuun sain ison summan pistettyä, vihdoin joulun aikaan tehdyt vuoroni tulivat maksuun! 615,50€ – mä oon enemmän kuin tyytyväinen tuohon summaan! 🙂 

Olen myös keikkaillut uudessa paikassa jossa olisi myös mahdollista keikkailla arkipäivisin ilman että M:n täytyisi lintsata töistä. Oon nyt kolme vuoroa tehnyt ja saanut enemmän kuin hyvää palautetta paikan henkilökunnalta ja he kyselivätkin että josko tulisin ihan täyspäiväisesti töihin heille. En suinkaan sinne ihan täyspäiväiseksi halua, sillä pidän siitä paikasta mitä kutsun ”omaksi” . Mutta ajattelin, että voisin kysellä jos olisi mahdollista tehdä suunnitellusti 1-2 arkivuoroa viikossa siellä kun se olisi mulle työaikojen puolesta mahdollista.

tietty siis tekisin viikonloppuja siellä omalla osastolla ja miksei tuolla uudessakin. Helpottaisi mielettömästi oman ja perheen arjen suunnittelua ja loppuisi stressi siitä, että onko sitä keikkaa tarjolla riittävästi ja mistä sitä keikkaa löytyy.  

Mutta tosiaan, en ole lopettanut tätä budjettielämää enkä tänne kirjoittelua! Lupaan olla aktiivisempi nyt kun tää älytön kiire ja tenttistressit yms on ohi 🙂

-Laura

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *