Kerrankin mukava (alus)vaate!

Dare To Dream

Minulle tarjoutui mahdollisuus kokeilla Color4care kautta bambualusvaatteet ja täytyy sanoa että tuli kyllä niin tarpeeseen tämä.

Olen nykyään niin mukavuudenhaluinen joten haluan että, vaatteenikin ovat mukavia käyttää. Oon kokeillut vaikka minkälaisia alusvaatteita ja aina on "jokin" miks ne ei vain istu. Milloin se on liian kova pesulappu (miksi ihmeessä pitää olla kilometrin mittainen pesulappu?!) Josta jää leikkaamisesta huolimatta sellainen pieni kova kanta saumaan joka sitten hiertää. Milloin ne on olkaimet, saumat, pitsi.. oon melko kranttu toisin sanoen ;)  käytän nykyään järjestään melkein aina  urheilutoppi mallisia rintsikoita, koska ne on mielestäni helpoimmat ja mukavimmat vauvan kanssa. Ja kuten aiemmin jo totesin - se mukavuus.. :)

tilaukseen lähti pirteän korallin Värinen bambutoppu ja toiveet olivat korkealla, lupaahan ne olla saumattomat ja hengittävät. Melkein jo aloin huolestumaan että kerkeekö se tulla ennen kuin lähdetään M:n talvilomaa viettämään ouluun ja minä Amsterdamiin Mutta perjantaina postimiespate oli postiluukusta värikkään paketin pudottanut! Huh, kerkesi!

 

Otinkin heti liivit/topin seuraavana päivänä käyttöön, sillä lentäminen vauvan kanssa on jo muutenkin stressaavaa, niin en todellakaan

kaipaisi siihen vielä hiostavia tai huonosti istuvia alusvaatteita.  Nää kyllä tuntui heti päälle puettaessa istuvan hyvin ja napakoilta (mitä vähä aattelin ensin näinköhän on..). Ei kiristä eikä purista ja koska näissä on vähän spandexiä niin olkaimen saa sujautettua pois ilman että jää lörpöttämään tai venähtää. Joten imetyskin onnistuu näiden kanssa! En ole ollut mikään imetysliivien fani, oon jotenkin kokenut ne hankaliksi joten tää oli tärkeä ominaisuus mulle.

 

Niin eikä  näissä tosiaan ole sitä pesulappuakaan mikä usein on ollut sellainen mikä on saanut mut näkemään vähä punaista!

Color4care on nettikauppa joka tarjoaa pirteitä työvaatteita ja tarvikkeita hoitajille, ja kyl mua vähän harmittaa että työvaatteet tulee talon puolesta eikä omia saa käyttää. Työvaatteiden lisäksi hoitajille löytyy vaikka ja mitä tarpeellista, esim värikäs nimikyltti . Mulla on niin kamala valokuva nimikortissakin että kaipaisin jotain nimikylttiä jolla sais sen kuvan peitettyä kun tarraa ei kuulemma saa laittaa oman naaman peitoksi, nimikyltistä jonka laittaisin kuvan päälle ei oo ollu mitään puhetta ..heh

ei tää näytä hassummalta että korallia pilkistää ;)

Kun töihin keikkailun merkeissä palaan niin veikkaisin että tilaukseen lähtee multa herkullisen värikkäät tukisukat - jaloillaan kun seisot kokopäivän ja ravaat sinne sun tänne niin silloin ne on enemmän kuin tarpeelliset. ja katsokaa noita kuoseja. M taas saa pyöritellä päätään kun se ei ymmärrä miksi mun pitää hommata kuosillisia tai riemunkirjavia sukkia ! Miehet.. ;)

Äh eipä siihenkään ole kuin alta kuukausi kun pitäisi alkaa keikkaa tekemään! Miten ihmeessä tää aika on mennyt niin nopeasti :O

Mutta iso suositus näille bambuliiveille, haluisin ehkä kaikissa tarjotuissa väreissä nää!

Kommentit

Samat löytyy pinkkinäja on kyllä hyvät imetykseen ja treeniinkin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.