Kesäinen kevätretki hevostilalle

Tänään käytiin meidän seurakunnan järjestämällä kevätretkellä Tuusulassa hevostilalla. Ilma kyllä suosi meitä tänään!

 

Matka alkoi aamusta kun bussillinen lapsiperheitä lähti köröttelemään kohti maaseutua. Isommat lapset olivat aivan täpinöissään kun tiedossa oli poniratsastusta ja hevoskärry-ajelua. Mini nyt otti tapansa mukaan rennosti matkan ajan mun sylissä.

20180528_213125_0001.png

Puolen tunnin ajomatkan päästä astuimme ulos ja ai että mikä hevosten tuoksu tuli nenään heti! Mulla on vanhana tallityttönä ollutkin ikävä Tallin tuoksua. Harmittavasti Helsingissä ja autottomana  ei oo ollut oikein mahdollisuutta saati varaa jatkaa hevosharrastusta.. jonain päivänä taas ..

IMG_20180528_143321_752.jpg

Minäkin  pääsin kärryajelun jälkeen hevosen selässä käymään ja vähän verestämään muistoja  🙂 

IMG_20180528_101118_1-01.jpeg

Minin kanssa yritettiin tehdä tuttavuutta shetlanninponiin, Mini kovasti olisi halunnut kokeillä ponin harjaa, mutta kun sormet olivat tapaamassa harjan -uskallus loppuikin ja kävi jännittämään.. voi äidin pientä <3

IMG_20180528_111634-01.jpegHevosten ja ponien lisäksi tilalla oli kanoja- niiden kotkotus hieman hämmensi Miniä 😉

Lopuksi vielä laavulla grillausta (Minillä kyllä vaan tylsiä kotoota tuotuja eväitä eikä yhtää grillimakkaraa saanut ) ja kotia kohti! 

Mielettömän mukava päivä, ihana että seurakunta järjestää tälläisiä – ja vieläpä ilmaiseksi! Kannattaa tutustua oman seurakunnan toimintaan, yleensä on paljon lapsiperheille tarjolla 😉 tälläiset reissut on yksi hyvä syy maksaa kirkollisveroa 🙂 

-Laura

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *