Näin sisustin budjetilla

Mä olen aina ollut kiinnostunut sisustamisesta ja tuntuu ettei koti ole koskaan valmis. Erityisesti mua on kiinnostanut erilaiset DIY projektit ja vanhat tavarat ja niiden yhdistäminen moderniin ja uuteen. Meillä tälläkin hetkellä näkyy itsetehtyjä/tuunattuja huonekaluja sisustuksessa, ja voin sanoa että ne ovat niitä jotka herättävät eniten ihastusta ja kyselyjä.

Mä oon kiertänyt aina erilaisia kirpputoreja ja kierrätyskeskuksia joista sitten tehnyt huippulöytöjä. Parhaat löydöt oon tehnyt  pienempien paikkakuntien kirppiksiltä. Helsingissä kun tuntuu, että hintoihin on lisätty helsinki-lisä.. Myös facebookin paikalliset kirppisryhmät ovat osoittautuneet melkoisiksi aarreaitoiksi! Monesti oon löytänyt jopa ilmaiseksi tai  kahvipakettia vastaan tavaraa.

Tietenkin tää sisustustapa vaatii aika paljon energiaa ja aikaa – mutta mä nään mun kodin loputtomana projektina ja harrastuksena johon oon valmis laittamaan aikaani.

Muutamia vähän kalliimpia juttuja löytyy, mutta ne mielestäni tuovat tasapainoa sisustukseen. Jonkin verran ollaan noita ”key elements” huonekaluja peritty/saatu joiden ympärille oon lähtenyt rakentamaan kotia. Mutta pidemmittä puheitta – tältä meillä näyttää!

Senkki on peritty..

Manchesterin kartta, tai tarkemmin sen alueen missä asuin.

Tältä näyttää meidän koti! Pikkuhiljaa rakentuu ja melko pienellä budjetilla! Sit joskus kun saan makuuhuoneet valmiiksi niin esittelen nekin 😉

-Laura

koti sisustus diy kirppisloydot
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *