Tarjoushaukka täällä hei!

 

Muistanette varmaan kun alkuvuodesta tarkkailin rahankäyttöäni sovelluksen avulla ja sanoinkin ääneen jääneeni siihen vähän koukkuun. No se pitää paikkansa. En oo tämän myötä saanut hirvittävästi säästöön (lue:juuri ollenkaan) mutta tämä sniiduilu elämäntyyli mahdollistaa sen, ettei mun tarvi joka viikonloppu olla töissä ja päästään viettämään perheen kanssa aikaa! 

20180920_212719_0001.png

Mä oon se henkilö, joka tutkii mainokset ja tarjoukset tarkkaan ja suunnittelee ostoksiaan niiden perusteella. M naureskelee mulle aina välillä kun oon tällänen tarjoushaukka. Hyvässä hengessä onneksi, koska muutenhan se ei meidän kotirauhalle tietäisi hyvää 😉  En mä sentäs ihan kaikessa säästä ja juokse kaupasta toiseen tarjousten perässä, sillä siinähän ei vain ole mitään järkeä! Mun aika on tärkeää eikä sitä ole yhtään ylimääräistä tuhlattavakdisi.20180920_212513_0001.png

20180920_212255_0001.png

Ollaan ahkerasti käytetty Matsmart:n ja the ResQ club:n palvelua. Molemmat  palvelut tarjoaa hävikkiruokaa halvalla. Hävikkiruoka on täysin syömäkelpoista eikä mitään suoraan roskiin kipattavaa! Matsmart:n tuotteissa monessa on päiväystä pitkälle eteenpäin,mutta jostain syystä ei ole enää kelpaa myyntiin (pakkaus muuttunut tms). 

The ResQ club:ssa paikalliset ravintolat ja kaupat ilmoittavat sovellukseen päivittäin mitä heillä olisi tarjolla. Ravintoloita ja kahviloita on joka lähtöön, joten ei muuta kuin valkkaamaan että mitä tekisi mieli! Hinnat yleensä liikkuvat 2-10 euron välille, joten sanoisin että edullista on. Varsinkin kun voit saada 15 palaa sushia tai jättikokoisen annoksen nepalilaista ruokaa 5 eurolla! 

Me ollaan tuon sovelluksen kautta ostettu k-marketista mm. Leipäkassin, HeVi-kassin, yllätysruokakassin.. eli sä et tiedä mitä kassi sisältää, mutta on siis muovikassillinen täynnä tuotteita joiden päiväys on sinä päivänä tai lähestymässä.  Viimeeksi eilen kävin hakemassa Leipäkassin sekä kassin joka sisälsi paistopisteen vadelma viinereitä 15kpl (koska meidän teki sikanaa mieli makeeta 😉 ).  Nyt on pakkanen täynnä leipää( sillä muovikassilliseen mahtuu tosi paljon leipää ) ja viinereitä 🙂 nää kassithan maksoi siis 5€ kappale, joten ihan hirveesti ei köyhdytty! 

Suosittelen kokeilemaan, tästä tulee hyvä mieli ja jää rahaa muuhunkin!  

Mun sniiduilun ansiosta meidän ruokalasku on pienentynyt n 100€ kuussa! Eikä todellakaan olla tingitty ruoan laadusta tai mausta. 

”Järki käteen ja ostoksille” 😀 

 

-Laura

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *