Nyt jo…

E-eehkä liian aikasta edes ajatella kun ulkona vielä lämpöasteita ainakin +15 C, mutta kun moneen kauppaan alkaa talvivaatteet jo saapumaan, niin nopeat syö hitaat ja kunnon pakkasilla ei talvivaatteita enää kaupoista löydy. Tai ainakaan sopivaa kokoa juuri siitä takista minkä haluat (miksi muuten aina juuri meidän koko on loppu?). Siispä tein jo empiiristä tutkimusta tarjonnasta ja kokeiltiin meidän viime vuotiset vaatteet miten ne sopivat pojalle. Talvitakki ja toppapuku sopivat molemmat, mutta talvitakki alkaa näyttää jo kovan käytön jälkeen aika nahjuselta, ja toppapuvun kanssa pidän sormia ristissä että uutta ei tarvitse ostaa. Tällainen toppatakki sitten lähti tilaukseen kokeiltavaksi pipon kanssa, ja se on kyllä ihana.

Leon talviasu.jpg

Kaikki H&M

Toppahousut ja kengät pitäisi vielä ostaa ja sitten on setti valmis tulevaa talvea varten. Syystakkina meillä on samanvärinen vihreä Polarn. O. Pyret -jokasään takki ja Vertbaudet harmaa parkatakki. Näillä mennään…

Polarn. O. Pyretillä ainakin täällä Englannissa on nettikaupassa ilmaiset postitukset nyt rajoitetun ajan. Oiidesign.se nettisivuilta saa kaikista ulkovaatteista tänään ja huomenna -20% alennuksen alekoodilla 20yttersep. Toimittavat niin Suomeen kuin Englantiinkin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *