Matkakuume nousee

Kuten ehkä jo ensimmäisessä postauksessa kirjoitinkin, on jo matkan suunnittelu itselleni osa matkailun viehätystä. Nyt kesälomareissu on vihdoin varattuna: lennot ja osa hotelleista jo valmiina. Kohteeksi tälle kesälomalle valikoitui… Rio de Janeiro! Aivan mahtavaa!

Rio on ollut haavelistallani vähintäänkin 15 vuotta, ja nyt vihdoin pääsen sinne. Jalkapallon MM-kisojen aikana emme siellä ole, ne ehtivät onneksi loppua ennen perille saapumistamme. Vaikka voisihan Brasilialainen jalkapallohuuma olla varsin mieleenpainuvaa nähdä sekin.

Eräässä elämänvaiheessani tutustuin lyhyen ajan sisällä useampiin brasilialaisiin, ja järjestäen jokainen, mies ja nainen, kysyivät viimeistään kolmantena kysymyksenään lempijalkapallojuokkuettani. Vaikka en penkkiurheilua juuri harrasta, pidin heidän jalkapallointoaan niin aitona ja tarttuvana, että olen siitä lähtien pitänyt Brasiliaa myös omana joukkueenani, jos sellaista minulta kysytään. 

Caipirinhan kutsu kuuluu siis jo vahvana. On uskomatonta katsoa ohjelmia Riosta, ja tietää, että vihdoin pääsee näkemään ne maisemat muutaman viikon kuluttua. Mitä sitten odotan matkalta? Latinorytmejä, aurinkoa, kohtaamisia ihmisten kanssa, paikallisia pieniä ravintoloita, hyvää pihviä, merta ja auringonlaskuja. Ja tietysti yhdessäoloa ja lomaa oman ihmisen kanssa. Sydän hymyilee jo pelkästä odotuksesta!

Millaisia matkasuunnitelmia muilla on tänä kesänä?

rio.jpg

 

hyvinvointi mieli matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *