loman loppu

Niin vain kahden viikon loma on lopuillaan, ja huomenna koittaa paluu arkeen. Olen kai vähän huono lomailija, sillä olen jo parin päivän ajan innolla odottanut maanantaita sekä arjen mukanaan tuomaa rytmiä ja rutiineja.  Odotan, että saan herätä huomisaamuna rauhallisiin aamutoimiin ja pääsen toimistolle syksyn projektien ja tietysti kivojen kollegoiden pariin. Töiden jälkeen ajattelin suunnata lenkille nauttimaan vielä hetken aikaa lämpimistä illoista sekä kesätauolta palanneesta Perjantain Parhaat -lempparipodista.

En ole lomalla tahtonut rajoittaa herkuttelua, ja viiniäkin on tullut etenkin reissun päällä siemailtua niin ruokajuomana kuin terasseilla istuskellessa. Viime päivinä kroppa on alkanut  muistutella veden ja vihannesten viehätyksestä vetämättömän olon kautta… Aloittelin siksi jo nyt viikonloppuna puhtaampaa ruokavaliota viime syksynä hankkimaani (ja omalta osaltani surkeasti epäonnistunutta) Superdieetti-valmennusta mukaillen. Jo pelkästään tasainen ruokarytmi, prosessoitujen ruokien välttäminen, kasvisten lisääminen joka aterialle sekä reipas vedenjuonti tekisivät paljon, mutta lisäksi olen nipistänyt hiilarit lähtökohtaisesti iltapuuroon. Miten paljon paremmalta olo heti tuntuukaan!

Kalenteria selatessa huomasin, että mikään ihan kevyt paluu arkeen ei ensi viikosta ole tulossa. Teen normityöviikon päälle vielä sunnuntaivuoron, ja iltamenoja on jo ennakkoon sovittuna peräti kolmelle illalle. Kaikki suunnitelmat ovat tosin varsin hauskoja: tiistaina juhlistamme vuosipäivää date nightin ja Once upon a time in Hollywood -leffan merkeissä, keskiviikkoillaksi meidät on kutsuttu miehen sukulaisille päivälliselle, ja lauantaina kohotan maljan parhaan ystäväni kihlajaisjuhlissa.

Ihanaa sunnuntaita ja aurinkoista alkavaa viikkoa!

hyvinvointi hyva-olo oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *