off to the alps

Suuntana Itävallan Alpit! Kesän ensimmäisen, viikon mittaisen lomapätkän vietämme pääosin roadtrip-hengessä alppikylissä jossain Innsbruckin ja Salzburgin välillä. Lennämme huomenna Müncheniin ja jatkamme saman tien matkaa yli rajan Saksasta Itävallan puolelle Innsbruckiin. Kaupunkiin on varattu majoitus yhdeksi yöksi, minkä jälkeen seuraavat kolme yötä olisi tarkoitus viettää lähinnä laskettelukohteena tunnetussa Kaprunissa lähellä Zell am Seeta. Ennen kotimatkaa pysähdytään vielä Salzburgissa yhden yön verran! Innsbruckin ja Salzburgin välille vuokraamme auton, ja leijonanosa reissusta olisi siis tarkoitus huristella vuoristoteitä vailla sen kummempia suunnitelmia.

Reissua varten on varattu lennot, hotellit ja auto, mutta muuten suunnittelu ja valmistautuminen on jäänyt aika lailla minimiin. Havahduin vasta viime viikonloppuna siihen, että junaliput Münchenista Innsbruckiin ja Salzburgista takaisinpäin olisi tietysti ihan hyvä hankkia, eikä ruumalaukku pelkkien käsimatkatavaroiden kaveriksi olisi yhtään hullumpi ajatus. Kaiken kaikkiaan lomalle lähdetään aika rennoissa fiiliksissä, ja tavoitteena on vain nauttia alppimaisemista ja yhteisestä ajasta.

Out of office -viesti on päivitetty työsähköpostiin ja tämä postaus toimikoon vastaavana ilmoituksena täällä blogin puolella – palaan linjoille taas reilun viikon kuluttua!

Kuvat: Patrick Baum, Pascal Debrunner, Daniel KlaffkeEvan QuUnsplash

kulttuuri matkat oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *