Pihtarimies.

Jos joku on suorastaan hyväksikäyttöä, harhaanjohtamista ja epäeettistä käytöstä, on se mies, joka lupaa panna mutta pihtaa sittenkin.

Minulle kävi näin muutama viikko sitten. Olin ollut pitkällä lomamatkalla ja sen aikana pitänyt yhteyttä erääseen kiinnostusta osoittaneeseen kaveriin. Taisimme alunperin tavata ohimennen baarissa, ja kun kieltäydyin jatkoilta, alkoi kaveri pommitella viesteillä. Ja siis, eihän siinä mitään, mutta itseeni eivät ujot pojat oikein tee vaikutusta.

Noh, aloin testaamaan jätkän pervoastetta whatsapissa. Pikkuhiljaa vein asiaa eteenpäin, lähettelin tuhmia kuvia ja kyselin fantasioista ja asioista, mitä haluaisi minun hänelle tekevän. Ei meinannut lämmetä. Kun sitten alkoi lämmetä, kertoili että on kovinkin kiimainen ja himokas kaveri, joka tykkää nuolla pillua ja panna perseeseen. Noni, alkoi kuulostaa lupaavalta. Lähettipä vielä kuvan varustelustaan eikä siinäkään ollut mitään moitteen sijaa.

Kutsuin kaverin kylään eräänä kauniina arki-iltana. Olisi pitänyt vaan luottaa omaan intuitioon tässäkin asiassa, mutta minkäs teet kun panettaa? Hinkkaat itseäsi sohvan käsinojaan vai? (sekin olisi tuntunut paremmalta)

Jätkä oli hermostuksesta jäykkä. Juttelin siinä mukavia hetken aikaa, ja kysäisin josko haluisi lasillisen viiniä tai muuta juotavaa. Ilta päättyi siihen, että tyyppi tyhjensi koko viinipullon, oli ihan helvetin outo – tiedättekö, sellainen saakelin rakastujatyyppi, eikä meinannut antaa.

EI MEINANNUT ANTAA. Tässä vaiheessa haluan vaan mainita, että jos tasa-arvoa on se, että mieskin saa pihdata, niin tasa-arvo on perseestä, epäreilua ja kehityksen täydellisenä hidasteena. Kun aloin osoittaa totaalisia vittuuntumisen oireita, sain jätkän sänkyyn, ja homma oli totaalisen intohimotonta, puolikännistä säätöä ja kaiken huippu – jätkä ei ollut puoltakaan siitä kovan luokan panomiehestä, mitä oli antanut ymmärtää. Ihan vaan pikkuvinkkinä, että se, että tykkää nuolla pillua, ei tarkoita sitä että osaa nuolla pillua. Ei saatana. En jaksa haaskata aikaani huonoon seksiin.

Eikä varmaan tarvitse edes mainita, että antaisi perseensä tuollaiselle räpeltäjälle käytettäväksi. 

Ei jatkoon. Jatketaan täydellisen pervon etsimistä.

-DMTS-

 

suhteet rakkaus seksi oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *