45 päivää

Häihin on oikeesti niin vähän aikaa että mun stressi vaan kasvaa päivä päivältä! Hui! Kohta mää oon Rouva! 🙂 Hihi!

Tosiaan.. Elikkä eilen kävin ostamassa melkeinpä kaikki koristelu hommat häitä varten. Vain pitkät kynttilät ja kukkaruukkuja jäi ostamatta. Niin ja ne kaikki lisät mitä keksin ;D

img_0074.jpg

Etsin ja kolusin vähän erivärisiä kääresydämiä, mutta usean tunnin etsinnän jälkeen vaan ei oikeasti löytynyt muita kun nämä punaiset. Jotain rakkauden väriähän tietenkin pitää olla joten nämä karkit on nyt niitä!

Päädyin vaan ihan tämmöseen yksinkertaseen sellofan kääreeseen sitten loppujen lopuksi. En nimittäin löytäny mitään muuta mikä olisi omaa silmää miellyttänyt.

Urakoin sitten nämä karkit eilen illalla valmiiksi. Eipähän ole sitten tälläistä ihan pientä näpräystä loppu ajaksi! 🙂

img_0073.jpg

Juhlatilan pöytiin ei kuulu liinat joten ostin valkoista kertakäyttöliinaa 50m pätkän jonka mun laskujen mukaan toivottavasti riittää! Kaitaliinaksi en löytänyt mitään kivaa siitä samalta hyllyltä joten käväsin sitten rautakaupassa ja kas! siellä oli tämä just meille sopiva tapetti tarjouksessa! Tämä siis ajaa meillä kaitaliinan virkaa 🙂 (niin ja ylijäävästä vai tietenkin askarrella vielä jotain :D)

img_0070.jpg

Nää kynttilän jalat oikeesti tuotti SUUREN ongelman! Mä halusin tosiaan tälläset monihaaraset jalat pöytiin MUTTA vähän erityyliset. Mitään muita ei vaan löytynyt tarpeeksi joten päädyin sitten tämmösiin aika bliisuihin, mutta ehkäpä keksin näille tavan miten saa nämäkin vähän juhlallisemmaksi 🙂

img_0072.jpg

Tässä olis vielä hopeat kynttilät ja lautasliinat! Paljon muutakin kyllä tarttui mukaan, mutta kaikkea en nyt sentään jaksanut alkaa räpsyttelemään! 🙂

 

img_0050.jpg

Tänään oliki sitte jännempi päivä! 🙂 Ei pelkästään sen puolesta että törmättiin tähän hirviperheeseen! Nimittäin tehtiin meidän tuleva hääkaari!!

Olin suunnitellu siitä hiukan paksumman, mutta ehkäpä se nyt menee ohuempanakin 😀img_0054.jpg

Tosiaan, Äitini uusi miesystävän varastoista löytyi aurauskeppejä ja tätä ohutta rakennusputkea. Siitä sitten tehtiin kaari ja J:ii maalasi sen järkyttävän oranssin värin piiloon ihan aluksi!

Sen jälkeen sidottiin risut siihen päälle. Se onneksi vähän jykevöitti kaarta. Päädyttiin sitten maalaamaan risut hopeaksi niinku valopuutkin on. Ruskeeta nauhaa ja käpyjä niin valmis!

img_0069.jpg

Koko kaarta en teille vielä paljasta koska siihen varmaan tulee vielä muutoksia! Jos ei koko kaarta tehdä uudestaan ;D

Kyllä nää hääjärjestelyt on oikeestaan sika mukavia, mutta välillä tooosi raskaita!

suhteet rakkaus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *