Kaipaatko?

Minulta kysyttiin tuossa taannoin että kaipaanko mitään aiemmasta elämästäni. Aloin sitten aivan miettimään että mitä kaipaisin, mutta luovun niistä mielelläni tämän pienen tähden 🙂 Asiat ei ole missään kaipaus järjestyksessä!

 

syomassa.jpg

1. Valkoviini

Rakastan valkoviiniä. Ruuan kanssa tai kotona lasillinen on ihanaa. Se tietenkin nyt jäi, mutta onneksi on olemassa myös alkoholittomia valkoviinejä niin ei ole mitään hätä päivää.

kaikenlaista_sekalaista_546.jpg

2. Kavereiden kanssa illan istuminen

Ikävä kyllä mulla on tätä tosi suuri ikävä, koska näitä iltoja ei vaan oikeasti enää ole. Heti kun tulin raskaaksi niin ne loppui kuin seinään. Ihmiset varmaan luulee että en voi olla mukana missään koska olen raskaana.. Ilmeisesti se että minä en juo siideriä tekee minusta tylsän 😀

Mutta tässäkin kuvassa olen jo kovasti raskaana. Pitkään aikaan en ollut päässyt kunnolla edes ulos.  Ja nyt voi että mä olin turvonnu tuollon! Huh sitä oloa!

3. Alasmeno

Aivan oikeasti kaipaan näin pientä ja arkista asiaa kuin alasmeno! Maha estää jo niin paljon että minun pitää ottaa kaunis haara-asento ja sitten nojata eteenpäin eikä sekään riitä enää! Tosi kiva kaupan alahyllyltä ottaa tavaraa kun pitää pyllistellä ihan urakalla

4. Vaatteet ja kengät

Vaatekaapissani ei oikeastaan ole mitään mukavaa ja sopivaa päälle pantavaa! Tietenkin äitiysvaatteet, mutta kaikki kivat paidat on jo niin pieniä 🙁 Nyt massu on myös niin suuri jo että normaali topitkin on käynyt ihan kunnolla pieneksi.

Kenkiä kaipaan myös. Olen koko raskausaikani kävelly lenkkareilla, koska muuten jalat on metrin jälkeen ihan väsyneet ja niin myös minä. Kumma homma. Minä kuitenkin käytin aina mahdollisuuksien mukaan korkkareita niin hieman on sellainen pieni kaipuu.

 

Muuta en oikeastaan edes kaipaa. En edes tupakkaa vaikka olen ollut ennen kunnon tervakeuhko. Mutta parempi näin! Olin jo monta kertaa yrittänytkin lopettaa 😀

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *