Mitäpä jos sä pelkäät turhaan?

img_0382.jpg

Eilen J:ii päätti yllättää minut ja lähdimme käymään mantereen puolella syömässä. Mukava pieni piristys arjen keskelle!

Minä testailin meidän pienen video kameran kameraa matkalla ja huomasin että siitä ei ole mihinkään!!! Järjestelmäkameraa ei kehtaa aina kantaa mukana niin olisi kiva joku pokkari! 🙂 Esim. sitten kun lähdemme synnyttämään ei J:ii tuskin halua järkkärin kanssa sairaalassa miettiä asetuksia ja kannella sitä mötikkää! Sen sais myös näppärästi taskuun!

img_0383.jpg

img_0384.jpg

Oli kyllä mukava käydä ihan kehdestaan syömässä. Nyt viime päivinä oikeasti on ollut niin hulinaa! On vaikka minkälaista menoa ja meininkiä!

Samalla reissulla sitten kuitenkin käytiin hakemassa isäni vaimon entinen hääpuku josta mahdollisesti muokkaan omani.. Saapas nähdä! ;D Kävimme myös äitini luona keskustelemassa hieman häistä, mutta mitään ei saatu oikeastaan lyötyä lukkoon! mua niin harmittaa että ihmiset jotka on luvannu auttaa niin ei sitten todellisuudessa vaivaannu mitään suunnittelemaan!! J:iin vanhempian luona sitten pyörähdettiin myöhällä – seuraavan lautan lähtöön kun oli aikaa ja vanhemmat asuu sopivasti matkan varrella.

Kirjoittelinkin viime postauksessa että mulla on vähän tullu taas ikäviä tunteita pintaan. Eilen kuitenkin päivän mittaan pääsin niistä jo eroon, mutta silloin illalla lautalla ne nousi taas pintaan! Ärr… En tiedä mikä minut tähän saa mutta epäilen jotain J:iin kaksoiselämää :O Tai siis en minä sitä koko ajan ajattele mutta joskus tulee sellainen tunne 😀 kyllä olen tyhmä! Tiedän kuitenkin että J:ii ei olisi menossa minun kanssa naimisiin ja rakastaa tulevaa lasta niin paljon että haluaa olla sen elämässä.

Asiasta kolmanteen! Oon rakastunu aivan suunnattomasti Samuli Putron musiikkiin! :))) Mun puolesta se vois tulla meidän häihin laulamaan! 😀

NYT VOIS MUUTEN SEURATA OF COURSEA NETISSÄ:

Seuraa Blogvinissä

Seuraa blogilistalla

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *