rv 24+0 – tarmoa täynnä

Häihin 61 päivää

Laskettuun aikaan 112 päivää

 

Nyt olis taas uusi viikko edessä! Mihin aika aina katoaa? huomaan aina vaan että taas on maanantai!

Viikonloppu menikin minulla leppoisasti kotoisalla. Siskoni oli koko viikonlopun kyläilemässä joten eilen illalla oli mukava hieman huokaista ja käpertyä oman kullan kainaloon.

Voiko puhua raskaus oireesta jos on yhtäkkiä täynnä energiaa ja virtaa? Nyt viimeisen viikon aikana energia varastot on mulla latautunu aivan täysiksi ja eilen sitten tunsin että minun pitää koko ajan tehdä jotain kun ei malta vain istua.

Siivosin koko huushollin, pesin pyykkiä, tein ruokaa ja kudoin sellaista tempoa että huh huh! Siinä valmistui paripäivää sitten aloitettu vauvanpeitto samalla kun nakkikeitto porisi liedellä!

Häihinkun on oikeasti aika vähä aikaa niin tietenkin hankintoja pitäisi vielä tehdä. Niimpä olen aamusta asti jo ajatellut että tänään pitää lähteä hoitamaan kaikki heti nyt! Mutta saapas nähdä mitä J:ii tuumaa kunhan herää.. Se vietti koko viikonlopun lillumalla monia tunteja vedessä pelastajan puvussa.. Kurssit oli menny hyvin ja nyt tuo minun mörökölli on saanut ihan virallisen paperin pintapelastus taidoistaan.. 🙂 Se ei mitään lepsua hommaa ole niin en ole edes raskinut herättää että saa nukkua!

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *